Живият мъртвец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живият мъртвец
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3883 пъти
Здравейте жена съм на 28 години от Варна. Моето детство и живота ми до 18 годишна възраст бяха рай всеки би ми завидял учих се добре имах прекрасни приятели родители и една невероятна сестра. На 16 години се запознах с мъжа ми на един рожден ден. Аз го обужавах и той беше всичко за мен. За неговите родители аз никога не съм била достойна за жена на глезения им син. Той беше свикнал всичко да му е на готово да стане и да си замине .. Бях на 18 когато забременях имах много тежка бременност мислех, че бебчето ми ще умре. Слава боду родих прекрасно момиченце, което кръстих с първата буква от името на баща и понеже мислех, че така ще си даде равносметка, че го обичам и уважавам, но нямаше нищо такова той стана още по-груб и гаден в началото бях принцеса, кралица, ангелче и злато, а след като се роди детето станах к*рва селянка и боклук ...

На няколко пъти съм си тръгвала с детето и той ме е връщал. Гледах колкото мога повече да му обръщам внимание и да го глезя с всичко, което пойска даже в леглото му угаждах за неща, който никога не съм мислила да правя като пример анален секс, свирки, празнене в устата и такива гнусотий. Той пак не беше доволен.

Искаше всичко да е показно. Караше се на малката само пред хората да се покаже като отговорен родител. Почти всяка вечер ми посягаше. Иска да спи с мен насила, което не ми е приятно на няколко пъти са ми се обаждали да ходя по улиците с колата да го прибирам пиян.

Беше лятото на 2003 година когато той една вечер излезе от вкъщи естествено след скандал и не се върна повече. Търсеха го, но никой не успя да го намери. Пуснахме го за издирване. 1-2 години ни кост ни вест .. Живота ми започваше да се оправя и бях забравила какъв живот живея .. възпитах дъщеря си както аз намерих за добре.

Сега започва и трагедията ми през 2006 година щеше да ме убие една кола, която буквално мина през мен и бях 2 месеца в кома в една болница в Германия (там ме транспортираха понеже тук нямаха достатъчно средства за потдръжката ми) 1 година не виждах дъщеря си. Слава богу оживях и сега не съм инвалид.

Върнах се в България през средата на 2007. Вече бях останала без приятели и баща ми беше починал от инфаркт, а майка ми прикована на легло сестра ми се беше превърнала в долнопробна курва, която пускаше на всеки срещнат само, за да има пари да си купи наркотици.

Благодаря се на господ, че детенцето ми остана същото както преди, а ако става въпрос, че баща и е такъв идиот. Опитах се да въдворя ред в семейството си. Влюбих се този път в правилния човек. Забременях, но той почина при нещастен случай. Всичко в живота ми се преобърна наново. Майка ми стъпи на крака, а сестра ми отиде да се лекува.

През януари 2009 година от нищото се появи той след 6 години отсъствие. Това беше шок, продължава да ме тормози все още и да ме заплашва, че ако го напусна ще ме убие. Иска ме. Продължава да спи с мен, което ми е много неприятно, а той казва, че даже и дистанцията от време не е променила чувствата му и продължава да ме обича и желае още по-силно.

Исках да знае, че винаги съм го обичала силно даже след като той замина от нас и като бях в болницата си мислих постоянно за него и там беше неговата снимка до моята възглавница .. Не мисля, че той проумява, че на мен ми има нещо, а аз просто искам да отгледам детето си и да живея с мъжа си, но не с такъв мъж, който ме бие и заплашва и всяка втора дума му е "Да ти еба майката ма к*рво". Това, което ми се случи не го пожелавам и на най-големия си враг !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 29 дни
hash: 738fb1a4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей бих желал да се свържа с теб по някакъв начин и да поговорим ако имаш желание пиши тук и ще намеря начин да се свържа с теб без да нарушим правилата на сайта.

 
  ...
преди: 15 години, 29 дни
hash: 65e16806cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам думи за такива като тебе, наистина нямам думи... Всички вие, които търпите такива неща, си заслужавате съдбата... не мога да си представя, че нормална жена, нормално момиче, ще търпи това. Горките ви деца, горкичките! Защо ги подлагате на това, трябва да ви отнемат родителските права!!

 
  ...
преди: 15 години, 29 дни
hash: 4e3a41423b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей номер 2... я по-кротко... ти наясно ли си, че освен физически тормоз има и психически, който е много по-силен и труден! Кой/коя си ти да обясняваш как сяка жена щом търпи значи заслужава? Наясно ли си колко майки (не просто жени, МАЙКИ) търпят именно заради децата си... колко ситуации има в който жената няма каде да отиде..буквално няма покрив под който да е...и какво да направи? Да мъкне детето по улиците ли?? В този случей не е описано подробно защо точно търпи.. за това не изказвам това мнение точно и само за този случей, но да се слагат под общ знаменател сички случей е крайно грозно, глупаво... дай боже да не са случва на никоя жена, ама уви.. и това при повечето, който търпят не е от кеф или от липса на достойнство.. страха, липсата на някой фактори (финанси,жилище и т.н.) и скапването на психиката са голям ужас за всяка жена изпаднала в такова положение....

А към авторката: мила, не знам лично на теб какво да ти кажа...надявам се искрено животът ти да потръгне нагоре и дай боже да преминат тея огромни проблеми..много мъка си видяла:( да ти е живо и здраво детенцето и ти да можеш да си го гледаш.. а мъжа ти дано се справиш с него и да го разкараш от живота си, защото чак ме е страх като си помисля, че както теб бие, а на малката се кара...утре другиден може да посегне и на нея.. не знам що за родител е, но склонноста му към насилие към теб и алкохола са си достатъчни за страх... пожелавам ти успех за напред..лека по лека да се нареди всичко!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 29 дни
hash: e6734ea924
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1 ако искаш ме намери в скайп krsko_dani_07 авторката

 
  ...
преди: 15 години, 29 дни
hash: 7596036edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер три, точно заради дицата им го казвам. Деца, които живеят в лоша среда, независимо дали тормозът е физически или психически, НЯМА ДА ПОРАСНАТ ЗДРАВИ и добри хора, гаранция ти давам за това.

Кое ми дава право да го кажа ли... била съм свидетел на такива случаи, аз съм от такова семейство. Няма тук да ти обяснявам как целия ми живот беше съсипан заради това... Тия майки, ако милеят за децата си, не биха ги оставили в такава среда.

А колкото до това, че нямало къде да отидат човек като иска, и когато му се налага за доброто на детето му, намира начин. Когато не иска, намира оправдание

 
  ...


...
преди: 15 години, 28 дни
hash: 4e3a41423b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да.. така е, съгласна съм за средата... мого е важна! Не е до това... това, което ме изнерви е начина по който осъди сички който са в такова положение... и много ясно обясних, че не говоря конркретно за този случеи, но неможе да слагаш сички под общ знаменател! С другото съм съгласна... трябва най-доброто за детето да се направи, но има случеи, много случеи в който изходът не е след първия побой... сама каза, че са намира начин.... въпроса е, че не всяка жена в такова положение има каде да отиде ВЕДНАГА...ти го каза-

"А колкото до това, че нямало къде да отидат човек като иска, и когато му се налага за доброто на детето му, намира начин." обаче кога намира начин е отделно.... за това не ма разбирай погрешно, аз също съм против дете да гледа побоища и да слуша скандали доката расте т трябва да се радва на детството си и да се възпитава с добро...ако си прочела целия ми коментар по надолу към авторката казах да го разкара от живота си, защото като нищо ще посегне и на детенцето.....мен лично ме изнерви заявлението, че щом жената търпи значи си го заслужава..това е! Иначе съм абсолютно ЗА това да се махне за да си гледа детето на спокойствие и то да не расте в такава среда!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 25 дни
hash: 6a94fefedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,мила........
Напълно съм съгласна с номер 3......И аз съм била в такова положение, мн, ама мн добре зная какво е освен физически и психически тормоз, дори и сега след като прочетох всичко тук отново изтръпвам от спомена за ужаса,спомен,който вярвай ми цял жовот неможеш забрави,дори и живота ти да се промени...
Дано намериш сили и начин да се махнеш, защото той явно си е такъв и няма да се промени........

От последните редове особено,все едно чета за мен.....разбирам те напълно,ужасно е да имаш чувства към някой,той за теб да е бил целия свят и изведнъж всичко да се промени..............да те обижда и да ти посяга.........
При мен имаше и от двата вида тормоз,започна се с физически,след това психически- заплашваше ме че ще ме убие,ще ме зарови жива и вскякакви от този род неща,неможех да излизам от страх,дори в собствения ми дом,нямах покой,стоеше с часове и ме "вардеше",............
изпитвах страх от всяка протегната към мен ръка,от който и да е,все си милсех че ще ме ударят,изтръпвах..........кошмарно е да..........
Той също пиеше алкохол и един ден............се случи.............Една вечер,той се върна пиян,ядосан,някой му казал че съм излизала или нещо от този род.........още от вратата се започна със шамарите...,ритници,душене,удари в стената в продължение на два часа,удари и пак удари............как оцелях незнам............вкараха ме в болницата по спешност с три счупени лицеви кости,комоцио,хематоми,счупени ребра и куп др неща,бях НА КОСЪМ от смърта,ужаса който изживях неможе да се опише............
Това е от мен,спирам да пиша,защото пак се разтроих............
Пожелавам ти сили,ще ти трябват и дано се измъкнеш...............

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 217f93bc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, не ми казвай, че още си там. Какво оправдание може да има, за да търпиш това, не знам.Вие жени, не сте нолмални. Не може да има оправдание за това да търпиш такива неща. Не е нормално. Ако имате деца и те растат в такава обстановка, един ден те ще ви прокълнат, и ще са прави

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: 49a8645211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер-8............
Първото,което ще ти кажа е ,че явно не четеш добре, навсякъде пише в минало време-"била,........от спомена.....и думи завършващи на ...ше"!!!!!!!!!
А второто, което ще ти кажа и може би и други като мен, минали през този АД,по някакъв или др начин.........е че ти незнаеш, неможеш и разбра какво е прсихически тормоз, освен физически........но дано не ти се случва.........то така е лесно да се говори, потърси помощ,от полиция или институции, близки и така нататък, (аз лично го направих-от всички възможни), но и това непомогна, в полицията например, го викаха, жалби, предупреждения, арести и всичко по реда си и пак.........БЕШЕ!!!!(специално за теб-номер 8) все същото в карайна сметка..........
Казваше-умиране има, отърване не!!!!!!!!!!
Мога мн да пиша, но няма смисъл, момичето написало тази изповед си знае най - добре...........да, тя трябва да не се отказва да се бори и да търси начини за спокоен живот, така е, но смятам, че няма полза от твоите "СЪВЕТИ", явно незнаеш за какво става въпрос
P.S. На номер 8-не се знае как ще се обърне живота ти....................

 
  ... горе^
преди: 15 години, 20 дни
hash: a4f356dac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, а от твоите "съвети" има ли полза?
Ако това е в минало време, тогава, за какво се оплакват тука, и търсят съвет?
Физически тормоз не съм преживявала, не бих го допуснала. Просто няма да стоя там. Психическия тормоз го имаше дълги години, от страна на баща ми. Но на баща ми, обърни внимание. Мъж не бих търпяла да ми причинява какъвто и да било тормоз.
А за съветите, дали има полза или не , мисля че единственото което е от полза в тези случаи, е да напуснеш този човек, и тази къща, където е тормоза. Няма две мнения по това, и не може да има.
Моя живот няма да се обърне, аз съм на 50 години жена, не съм някоя недорасла пикла, която "не знае за какво става въпрос". Жал ми е за вас, затова пиша тук: моля ви, не търпете тормоз и насилие!

 
  ...

...
преди: 15 години, 15 дни
hash: 4f256fc543
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До номер 10..........
Не си мисли че като си на 50 години си видяла повече от мен в живота или си преживяла повече, явно не си чувала поговорката НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО, А ПАТИЛО...........
Освен това аз несъм "недорасла пикла", защото също несъм на 20 години...жал ти било, по скоро си мислиш че можеш да дадеш съвет на "пиклите", но не не става, след като незнаеш за какво става на въпрос............

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker