Да разнищите всичко това. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да разнищите всичко това.
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1913 пъти
Имам нужда от съвет.
Познава ме се от близо 10 години.
Той е на 35, а аз на 25.
За първи път споделям на някого това, което се случва и въпреки че не ме познавате ми е доста трудно.
Когато бях на 16 с него бяхме така да се каже гаджета, но усетих че започва да ми липсва и се изплаших - понеже той си е известен с това, че с доста момичета е спал. Въпреки, че си е имал приятелка. Спрях да му вдигам като ми звънеше, отбягвах местата където ходеше. А бяхме близки всеки ден ми звънеше, като си ходих на село идваше там. Но както и да е. След една година си намерих приятел, той също вече живееше с едно момиче. Все по - често се засичахме и един ден се обърна и ми каза: " Този не е за тебе миличко ще страдаш много - можеше да си щастлива с мен ". Няма да изпадам в подробности.
Сега съм на 25 и преди 6 месеца вече приключих връзката си с приятеля ми. Отново съдбата ни събра с въпросният мъж и се оказа че много се радва, че съм се разделила с приятеля ми. След няколко дена се раздели с момичето, с което живееше. Случи се една нощ да останем само двамата и той започна да ме прегръща и се опита да ме целуне. Мина се време - попаднахме в една компания. Почти всяка нощ се виждаме твърди, че си има приятелка но никой не я е виждал. Излиза без колата си и като си тръгвам аз ме пита дали ще го закарам до тях. И си говорим с часове, гушкаме се, целуваме се и вече се случи да приспим заедно. Та пред другите казва аз нямам чувства към нея и говори за уж приятелката си, а на мен казва страхувам се да не би да се появят някакви чувства, защото не знам как ще се справим с тях. Иначе на масата държи да седя до него, закача ме, прегръща ме. И една приятелка е забелязала, че звънне ли ми телефона и чуе ли мъжки глас прави физиономии. И аз му го казах: " Някой хора мислят, че ме ревнуваш " и той се обърна и уж на майтап но не се смееше, като друг път каза: " Да ревнувам ще внимаваш с кой говориш пред мен ". Останах, като вцепенена каза само ела да те цункам и ме целуна по устата слезе и си отиде.
Въпроса ми е според Вас този мъж какво очаква, влюбен ли е че се дразни толкова много или и той се е оплел като пате в калчища.
Ще съм много благодарна ако разнищите всичко това, защото според мен той иска да сме заедно, но никога няма да го каже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76c0f00ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не може да гарантирам на 100%, че е влюбен, но щом има ревност, щом има химия между вас... пробвай се.
Така или иначе вече разликата ви от 10 години не е толкова значителна, както когато си била на 16..
Опознай го, разпитвай за него... Може би твърде бързо е приключил и той своята сериозна връзка, но пък знае ли човек. :) Може любовта ви да е голяма.
Вие така да се каже, още сте във флирт фазата, а сериозната връзка би трябвало да се сформира скоро..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: abaec850e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   35 годишен мъж, незнаещ какво иска, как да се държи и неоценяващ жената до себе си - не знам дали е влюбен, но определено поведението му не отговаря на годините. Мила, действията и мисленето му са като на 15 годишен хлапак, а говорим за човек, на когото отдавна му е минало времето да пуска въдичката тук и там. В смисъл той може да си го прави, ама ти такъв мъж ли искаш до себе си?! Аз дори не мога да приема, че сте във флирт фаза, както казва номер 1, защото вече не сте деца, той особено. И си мисля, че една себеуважаваща се жена не си мечтае за подобни свалки, а един мъж с богат опит с жените (не говоря само сексуално) не би допуснал да е толкова плосък в отношенията си, особено с жена, към която изпитва нещо по-сериозно.

Мъж, който държи истински на теб ще казва пред приятелите си, че си жената за него, а не, че няма чувства към теб, няма да ти казва, че се страхува да се появят чувства, а ще е щастлив от факта, че е срещнал човек, когото заслужава любовта му. Абе изобщо човека те смята все още за детето, което си била преди, вижда, че след толкова години не ти е станал безразличен и се възползва от това, но по доста глупав начин.

Не бъди неразумна и не допускай да се забъркаш с този човек. Няма да си щастлива, а и сега когато ти е времето да създадеш стабилна връзка и евентуално семейство, ти ще се занимаваш с незнаещ какво иска мъж.
Надявам се да не съм прозвучала грубо, но и в моя живот присъстваше почти същата история и от личен опит знам, че нищо добро не те очаква с този човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker