Мразя го и в същото време го обичам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя го и в същото време го обичам!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2305 пъти
Здравейте всички. За пръв път пиша в този сайт и ви моля да ми дадете съвети как да постъпя. Ето я и моята история.

От няколко месеца имах проблеми с приятеля ми, поне веднъж в седмицата ми се искаше да скъсаме завинаги, но все нямах смелост. Преди 1 седмица ходих при него (не сме от 1 град), първите 2 дена бяха страхотни, бях много щастлива, че отново съм с него, защото 2 месеца бях в чужбина и през това време си контактувахме само по тел. или по скайп. Както и да е, още на 3-я ден започнаха да се появяват и проблемите, карахме се за разни дреболии и т.н. Но снощи се случи нещо ужасно!! Бяхме се събрали с негови приятели за по бира, а той през цялото време се държеше зле с мен, обръщаше внимание на хора, които мн добре знам, че не ме харесват никак и не пропускаше възможност да ме обиди.

Най-накрая аз не издържах и го замерих с хартиена топка, а той ми отвърна с шамар по лицето пред всички. Стана ми толкова зле, че си тръгнах от там. Нямах къде да отида беше 23:00 часа, не знаех какво да правя, останах на улицата, а той не ме последва. Явно не го интересуваше какво ще се случи с мен. Та така се лутах из улиците на града около 1час и накрая ми се обади, нямах къде другаде да ида, та се прибрах с него, в апартамента му. Цяла нощ нищо не сме си казали, а на сутринта след като се събудих той се държеще сякаш нищо не се е случило. Веднага след като се събудих си взех багажа и се махнах от там. Той след като разбра, че няма да му го простя и, че ще си тръгна започна отново да се държи зле с мен. И сега цял ден ми звъни и пише смс-и, но аз не му отговарям, толкова ме нарани, че не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 36a8787671
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай от това подобие на мъж много далече. Щом един път те е ударил, ще има и втори. Още повече, че след като си си тръгнала той не те е последвал, а и само мисълта, че ти е посегнал ти дава пълно право да не му простиш! Разбирам, че не ти се е извинил даже, а ти го заслужаваш. Раздели се с него веднага, ще срещнеш по добро момче след време. Времето лекува. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 387d1482de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднъж мъж позволи ли си да посегне на жена си повярвай няма да е за последен път. Ако бях на твое място въобще нямаше да се замислям да се връщам при него. А това че не е пропускал възможност да те обиди показва колко много "държи" на теб.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c877484a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тръгнала си си-добре! Сега е момента да се отървеш. Махай се и никога не се връщай при него.... не си заслъжават такива хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cbce0f7e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и да ти е трудно, не му вдигай, не му отговаряй, въобще махай се от тоя нещастник. Направо се вбесих като ти прочетох споделянето. Няма просто никакъв смисъл да стоиш при един човек, на който не му пука на теб.... И да, не му пука за теб, за да може така да се държи. Никакъв компромис с такава твар. Айде у лево!!!! Сега да си ходи при тези, които харесва и а които се мазни, а ти, ти просто продължаваш напред!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cbce0f7e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Колкото и да ти е трудно, не му вдигай, не му отговаряй, въобще махай се от тоя нещастник. Направо се вбесих като ти прочетох споделянето. Няма просто никакъв смисъл да стоиш при един човек, на който не му пука на теб.... И да, не му пука за теб, за да може така да се държи. Никакъв компромис с такава твар. Айде у лево!!!! Сега да си ходи при тези, които харесва и а които се мазни, а ти, ти просто продължаваш напред!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker