Непоносима е, но я обичам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непоносима е, но я обичам!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3095 пъти
Здравейте! Мъж на 22 съм, до сега не съм писал по подобни сайтове, но сега наистина имам нужда от нечий съвет. Моята история е следната. Преди 2 год. срещнах 1 момиче, тя също е на моите години. Първоначално излизах с нея ей така само, за да си запълня времето и да си удовлетворя интимните нужди, но един ден усетих, че с течение на времето все повече ме привлича, тя беше уникална, неповторима, непорочна, красива, интелигентна и общо взето осъзнах, че съм хлътнал до ушите по нея, само за 2-3 месеца.

Откакто разбрах, че чувствата ми са взаимни бях най-щастливия човек на Земята. С нея изживях най-прекрасните си 2 години. Но се случи така, че през лятото, за да работи тя замина за чужбина. Нямаше я цели 2 непоносими месеца, а аз я покорно я чаках, нито съм и изневерил, нито съм я тормозил нищо, прекалено мн я обичам, за да я нараня по какъвто и да е начин.

През първите няколко седмици откакто тя замина постоянно си говорехме по скайп или по тел., беше ми трудно, но поне бях сигурен, че ме обича и ще се върне при мен. Да ама не... След първоначалните 1-2 седмици тя се промени напълно, все търсеше поводи, за да се скараме, за най-малкото ми създаваше проблеми, защо съм се забавил да вляза в скайп и т.н. При всяко нашо скарване ме обиждаше по всякакъв начин, а аз все търпях обидите и. Така с караници, обиди и закани за раздяла от нейна страна изкарахме лятото. Върна се тя преди 1 седмица и веднага я поканих при мен, в моя град, тя дойде и изкарахме 1 кошмарна седмица заедно.

Сърдеше ми се за всякакви дреболии, обиждаше ме за всичко с или без причина, унижаваше ме пред приятели и роднини, държеше се зле с тях. При всеки мой опит да поговоря с нея, за да разрешим проблема ни чакаше нова кавга. И така всичко беше до снощи. Снощи направо преля чашата държа се с мен като с куче, скарахме се жестоко и тази сутрин тя си тръгна от живота ми. Може да си мислите, че съм глупак, но аз я обичам до дъното на душата си. Не знам какво я накара да се промени по този начин искам да си върна старото момиче, пак да сме заедно, без караници и тем подобни глупости. Моля ви да ме посъветвате как да постъпя сега... благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9e7ae178ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За какво ти е момиче, което постоянно да ти създава проблеми. Момичета колкото си искаш, зарежи я да се оправя!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 407f48333a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави я, не си заслужава. Явно нещата вече не са същите.. поне за нея. А причини много..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0ddde6dc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   оставяй я

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f4214332cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И как така стана, че до преди да замине всичко е било идеално, а после кошмар.
Какво се е случило, та е променило отношението и към теб ми е чудно... ето тук е ключа към загадката.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 19510b8f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От автора: нямам представа какво я накара да промени отношението си към мен. Единственото, което знам е, че имаше проблеми с техните, а не искаше да ги споделя с мен. Сега като се замисля, мисля, че точно тогава започна да се държи хладно с мен...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0f24317513
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може би има нещо между семейството й и, за да не те обременява е решила да се промени и по този начин да те освободи от такива промблеми.

Но има и друга причина. Когато човек е разстроен той не мисли. Започва да се кара с всички, защото това е единсвеният начин да го чуят. Чувствата се превъщат в затвор, а думите в защита. Само това ми идва на ум.

Има и трета причина. Решила е да стане к**ка и просто да и е по на кеф. Видяла е други, които се кефят на шантави глупости и... тя първа кипра. Така, че...

Е:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 11c1a4eda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как не разбираш защо се държи така, след като тя в прав текст ти казва много ясно защо, по време на скандалите.
Според мен нито ти, нито тя сте виновни, просто не сте били готови да сте разделени за цяло лято и се е прокраднала и задълбочила ревността и недоверието. С течение на времето се е засилило огорчението и са се натрупали още повече негативни чувства и нещата са излезли от контрол.

Твоя е работата дали ще останеш с нея, но не трябва да я виниш прекалено. Давам ти за пример себе си - когато бях много млада, толкова много обичах моя първи приятел, че изпадах в чувство за пълна безпомощност, когато той ми дадеше и най-малък повод за ревност или когато ме държеше в неведение. Не можех да овладея себе си и да се справя с това усещане, че губя най-важното нещо в живота си - и се държах ужасно.
Това е детинско поведение и ако й помогнеш - може да го надрасне, защото ще усеща в теб сигурност. Но ако не можеш да я разбереш - то ти си оставаш не просто причинител на мъките й, но и неприятел.
За да узнаеш дали става дума просто за каприз или съвсем реално страда, че не я обичаш - може да опиташ да я успокоиш. Но трябва ясно да й обясниш, че трябва да ти вярва 100% и да я помолиш да бъде спокойна, защото само така ще спасите връзката си.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 440b0c3335
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Дъното на душата става все по-плитко с годините, поне що се отнася до жените. На 22 нищо не знаеш. Жените на 22 нищо не знаят, особено днешните, да ме извинят изключенията ако има такива. С времето ще срещнеш твоето момиче, твоята жена. Мислиш си, че я обичаш, но след 10 години само ще се усмихваш колко си бил млад и зелен и си страдал напразно. Всички млади се омайват от мисълта за трудна или невъзможна любов и украсяват в съзнанието си половинката си, която, когато изтрезнеят, се оказва, че не е била нищо особено всъщност, ако не и по-лошо. Може и да греша, но така мисля. Продължавай смело напред, животът е пред теб!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 631db09285
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен е срещнала някой друг през това време.. една жена не се държи така с мъж, който обича до дъното на душата си.. а малкото неща, които могат да я провокират да се държи така е това че е когато има нова любов. казвам го от опит. Ж 24

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9d8f3cd624
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз мисля като номер 9 няма причина една йена да се дърйи така ако има чувства към тебе.
може да иска да ти привличе вниманието да я искаш още но никоя жена не би се дърйала със някои като куче както каза ти за да привлече вниманието на мъжа.
Аз съм жена на 22 и чесно държала съм се със приятеля ми така КОГАТо не го харесвам и искам да се отърва от него друга прична за такова държание няма просто иска да се отърве от тебе ЗАРЖИ я.
Аз като жена ти казвам че ако едно момче ми позволи един път да се държа тако лошо с него ами аз винаги ще го правя. И ако тя се върне при тебе ще е просто еи така за да те върти. казвам ти така е жените сме такива.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b14499621f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не разбрах точно какъв ти въпроса?
С това, което си написал сам си отговаряш.
Държи се зле - оставяш я. Много е просто!

Това "Тя се държи зле с мен, но я обичам от дъното на душата си" не го разбирам и вероятно никога няма да го разбера. Може би защото не съм мазохист като повечето хора и когато някой не ми дава причина да го обичам, му бия шута.

Любовта не е сляпа и безусловна. Щом се отнася така с теб, за каква любов говорим, за какви "пет лева"?

Стегни се малко, малко по мъжката го давай и не се занимавай с глупости.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b14499621f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А да и още нещо...
ревност разбирам, недоверие разбирам, изтляване на чувствата разбирам, ама да те обижда, ей това вече ми е в повечко.
Ако обичаш някого може всичко да му кажеш, но не да го обиждаш. Значи тя ги мисли тия неща за теб и просто е чакала повод за да ти ги каже.
С приятелката ми сме се карали супер жестоко, но няма и един път, в който да сме се обиждали. Може да крещя, но никога не бих я наръкел "к****" примерно. Първо, защото не мисля за нея по тоя начин, второ ако обиждаш човека който съзнателно си избрал за себе си, значи обиждаш себе си. ОСТАВЯЙ Я ТАЯ И ДИМ ДА ТЕ НЯМА БРАТ!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28ba468c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ехоооооо , Денке, Красоо оставете жената на мира като не върви не върви. Не знаеш ли, че не трябва да и се натискаш, защото тя не е обратна. Ехоооо, някой чете ли ми коментарите силно се надявам, че не си троша пръстите на празно. Аз искам да имам стара машинка за писане пишеща и да си потраквам с нея на бял лист. Мисля, че това е върховно изживяване да видиш на бял лист създаденото в главата си. Май се отплеснах да, загрях по-темата Жена ти защо досаждаш на другата жена? Какво се буташ като мерудия у гърне във всеки неин проблем? Тя търси ли те през годините? И ако "не" това говори ли ти нещо? Тя ли е глупава или ти си глупавата във вашата розова връзка? А иначе как сте момичета и момчета? Още ли сте на диета? Я стига не се стягайте толкова и без това всички имаме бръчки, но ще казваме че в това ни е чара; ехооооооо вярно бе дали не си пиша сама? ! Хм, това би ме уплашило до смърт. Ха, ха! Ами онази от предната история къде и е първият мъж Сашо? М даа по- някога се лигавя, но в случая не толкова ;ехоооооооо... Послепис - А защо в началото не си искала да излизаш с него? Грозен ли е бил? Хи хи хи Пък после си му свикнала, е така стават тия работи....

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28ba468c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ей, аз знам една народна приказка дето и до ден днешен е в сила:" Гонят ли те - бягай викат ли те -идвай! "

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28ba468c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Зарежи я! Ти си момиче! За какво ти е друго момиче? ! Опааа май стана напечено...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28ba468c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Имам една молба - обработвайте коментарите по- бързо, превключете на автоматична обработка както е на други места и без това можете да търкате доста не мисля, че това ще е проблем за вас или за някой решил да злоупотреби с историята и коментарите. Всички знаем, че когато нещо е забранено то е по-желано за това целият този цирк е безсмислен. Човек реши ли нещо да направи винаги ще намери прозорче. Благодаря да, се надяваме, че здравия и най-практичен разсъдък ще надделее за да се убедите, че съм прав. Чувствам се специален по- този начин, а това ме притеснява; как да кажа не мога да се отпусна и да покажа цялата палитра на възможностите си. Ха, това последното беше добро. :))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28ba468c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Твоя за това и го върна, че е непоносима по-точно жената е омърсена и сега влиза да се мие и търка, дано измие тоя срам от нея си, защото другата не вярва ухилена и вярваща само на мъжа до нея и несъзнавайки дори, че и тя е жертвата в случая, но не мога и нея да мисля сега спешното за момента е - кенеф баня и спинкане Изнасилвач на свобода! Помощ!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 28ba468c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   А ти защо се разведе? Момичето с количката? А ти защо си промени мнението за курвите? Светът не е същия нали когато топнеш чушлето? Тогава курвите стават богини и можеш да газиш всичко наред Изпълваш се с един адреналин че си мъж че можеш че най-после не си мухльо Пфф фалшива увереност за нещата Само аз не отстъпих от нищо в което наистина вярвам и държа да не правя Слаби са ви кулите дами и господа пък е абсурдно да ползвате думата крепост Оставете ме на мира! Мен живота ми компите! Спри да ме следиш и реално и виртуално независимо дали имаш работа на сам или не Не ми е приятно! Където си там стой Не прекрачвай границите на крехкото ми търпение! Нищо не доказа със снимката и знаеш ли защо защото ако се обичате наистина няма нужда от пози и снимки да го доказвате фалш и цирк с лоши актьори

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f4fc3e3bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Споделям мнението на №9. Потърси дали не се е появил някой друг. Не е задължително да са стигнали до някъде. Може само да се е била влюбила и нищо повече. Да е била ухажвана и нищо повече.
Ако е вярно, не е непоправимо. Но е тъжно. В такива моменти жените нараняват мъжете си най-жестоко. Предполагам, че и те самите не разбират какво става с тях.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 820ab6c8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   каквото и да е не те заслужава, намери си друго момиче по което да хлътнеш. Много наранени момичета има като теб и чакат именно момче като теб
А тази просто не знае какво изпуска, дори и да има друг не мисля, че е този начина по който да се разделиш с някой

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker