Жена ми е комарджийка, измамница. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми е комарджийка, измамница. Какво да правя?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2956 пъти
Взех жената от улицата. Не работеше. Оженихме се, имах илюзията, че всички хора са като мен способни и ще я вкарам в пътя. Намирах и работа, работеше най много по 1 месец и все се случваше нещо- не се разбирала с шефа, поценявали я, болна била. Разбрах, че е жената има алергия към работата, хайлазин. Родиха се децата, викам хайде поне да се грижи за тях, щом не работи. Ама и в къщи пюсюрлюк. Облечена с екстравагантна рокля за опера, връща се и започва да мие чинии с нея. Ще я изпера вика. По печката мазнотии стържа ги с шпаклата, тигани, тенджери всичко в дебел слой мазнина.

Започна да играе на машинките и Започнаха да изчезват пачки пари, пръстенчета златни, верижки... Дадох пари за пералня, мина месец искам парите, тя отговаря "ами че ние от какво ядем", отидоха 600лв. по живково време. Срещат ме приятелки нейни ядосани, питам какво става: "абе жена ти кога ще ми върне парите"- абе какви пари питам- ами ти казва не даваш никакви пари в къщи, децата ти умират от глад, дадох и 400лв да спаси положението. Пуска сълзи, реве, подсмърча, абе артист за Оскар, жали се че съм задгърбял семейството, хората я съжаляват, споделят "нещастието" и', и дават пари.

Потънах в земята от срам, бръкнах се и начаса и върнах 400 лв. Аз свирех по сватби и вадех пачки, които се стопяваха. Ако жена ми поиска 5, давам и 20лв, ако иска за хляб, давам поне 10, т. е. винаги двойно и тройно отколкото ми е искала. Отивам в кръсницата, те не ми говорят и направо ме изгониха. Абе какво ви става питам. Как вика не те е срам, да не се итерисуваш от родния си син? ! кога ще се върне жена ти от Германия? /няколко месеца беше на работа там. / Аз направо запитах "колко пари и даде". Абе то си е наша работа, ще се оправим- отвърна. Викам пий една студена вода, че пари няма да видиш повече- дала била $500 на заем, да платяла на сина изпитите в Университета, за да не загуби семестъра, защото аз не съм се грижел за децата! Къде викам допълнително се плащат изпити? И така измами кръсницата.

От колега взела 700ДМ пак за Германия на работа /аз изкарвах виза, купих и' билет, давам и джобни както е редно/, тя намира повод да изкопчи заем за хазарт. Имаше хиляди декара наследство за 2 милиона долара на морето, тайно от мен ги продала за 1000ДМ! изиграни на машинките -1991г. Заминах за Франция. Оставих я в България да се справя сама с живота. Гледаше дете на баровец срещу 600 лв. на месец. След 5 г. напира да дойде при нас, а то било за да се измъкне - завлякла десетина души с по 1000, други 2000 Евро, купила на кредит печка и пералня но не плащала нищо. Аз закъсах с простата и се върнах в БГ да се оперирам. Оказа се, че продаля цялата покъщнина и личното ми пиано.

Започнаха да я търсят мутри и да ме заплашват заради нея, да ми вземат апартамента, но разбраха, че сме разведени и жилището си е лично мое и нямам връзка с нейните измами. Сега само дебнат да се завърне и да я трепят. А какво стана у Франция? Оставих кредитната си карта на дъщеря ми да ми праща пари при нужда. Жена ми се докопала до кода и изтеглила към 5000 Евро, които изиграла на БИНГО. Никога не съм видял и стотинка от заплатата и когато е работила, за 45 години има едва 10 г. стаж, няма и пенсия. Този път съм решил да избягам от нея, 1993 г. се разведохме, но тя не ме оставя на мира. Пише и притеснява и заплашва приятелките ми, следи ми пощата по интернет, артиска, припада, гълта приспивателно да се трови, паникьосва и травматезира всички. Кърлеж е нищо, няма оттърване. Смятам да замина за Австралия или Южна Африка за да се оттърва от тази пиявица. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8d269396bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уааау, скоро такъв бисер не бях чел :Д Тоталната измислица е това! Да видим обаче колко хора са се вързали и ще дават съвети сега :)

Палав Мечок

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 54d9e1c2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако е истина бате, бягай надалеч и не помисляй да се връщаш, така като чета децата ти вече са поотраснали, така че ще се оправят сами, или ако искат да дойдат с теб. друго спасение няма за толкова години са те правили на маймуна :(

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5bf03418de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   много фантазираш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 95636e1aec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен има такива" кърлежи", не ме чудва, може и за е преувелечил малко автора, но има такива, повярвайте ми! Аз също съм попадала на такъв подобен случай. Продават се злата, покъщнина, крадат се мебели, изнася се и всичко това е или на комар или по живота. След което се чупят стъкла на коли, разбиват се ключалки за да се изнесе това, което е останало. Бившата съпруга на приятеля ми е била нещо такова. Но вече кротна и други са потърпевшите.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 75c16cf254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много грамотно написано за човек, който е свирил по сватбите. Само няколко грешки за толкова дълга история. Съмнително е. И не само това.

Soul

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker