Е, още съм си сам и май така ще си отида. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124231)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19294)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Е, още съм си сам и май така ще си отида.
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2398 пъти
Здравейте! Няма да споменавам имена и т. н., просто така искам да бъде. Моля Ви, спестете си лошите коментари. Пиша тази статия главно, за да си „излея“ мъката и да поискам съвети. Никога не съм вярвал, че ще стигна до тук, да пиша в подобни сайтове, но в крайна сметка няма нищо лошо, нали?

И така. На 20 години съм вече, мда не са малко, но не са и кой знае колко много. Едно нещо ми тежи много. Нямал съм приятелка до сега, мда правилно чухте. Мда, девствен съм... Мхм... Винаги съм искал момиче до себе си, не толкова заради секса(не че не го искам), да споделяме свободно си време заедно—да общуваме, да споделяме радости и тъги и т. н.. Знаете как е—друго е да има човек до теб, на когото можеш всичко да споделиш.
До преди някоя година не ми правеше впечатление, че съм сам, но с всяка изминала година, все по-тежко и тежко започва да ми става, дори си мисля, че никога няма да срещна половинката. Че не съм красив, не сам, но това може би не е главната причина все още да съм сам. Доста съм срамежлив, така да се каже и с непознати хора не мога да се отпусна. Отпускам се, чак след като усетя, че с дадения човек сме станали по-близки, но толкова, не предприемам нищо повече. Запознавам се с някое момиче от фейса, да кажем, правя предложение на кафе и в последният момент се отказвам, като причината е, че мисля, че ще сгафя. Правим съм предложение на момиче, може би в 8 клас, беше ми отказала и от тогава съм така да се каже наплашен. Страх ме е да и предложа, страх ме е от това, че отговора ще бъде отрицателен и така нататък.
Винаги си казвам край повече няма да е така и винаги когато нещата се по-задълбочат, става все същото...
Липсва ми самочувствие, някак си така го усещам. Викам си: „Виж каква е сладка, а аз какъв идиот съм, тя ще ми откаже. “ и толкова. Просто спирам, дори и да не искам. Иначе съм разбран човек, с чувство за хумор и т. н., поне смея да твърдя, че характера ми е добър, по-принцип не обичам да се хваля. Не знам какво да правя вече, знам, че ако продължавам така ще остана сам, но изпитвам и някакъв страх. Изпитвам страх да общувам лице в лице с момиче, може би причината за това е, че съм по-срамежлив...
Трябва ми момиче с което да се разбираме и уважаваме, не само секс, не ме разбирайте по-грешно, както всяко момче и аз няма да откажа да го има, но искам човека с когото бъда, да бъде разбран, не поредната за секс-както казах...
Не очаквам кой знае какви съвети от вас. Може би някои от вас ще се подиграват—тяхно право е, няма да се сърдя. Може би го написах повече, за да си излея душата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 00f95c0c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мдам, мхм, имаш проблем и само с писане по 300 пъти в сайта няма да го разрешиш....

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8a86ed708e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Според мен проблемът ти е, че не си достатъчно уверен в себе си. Аз съм жена и честно казано не бих искала да имам до себе си неуверен и самокритикуващ се мъж.
Вярно, ти все още не си възрастен и може би, имаш време да промениш тази част от характера си, но май не полагаш големи усилия..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 40a1f23c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Като прочетох заглавието реших, че си ерген/стара мома на по 50-60 години...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2e229752f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно историята съм я писал аз!!! Дори и възрастта ни е еднаква!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6a41c25517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Приятел, жена каквато търсиш по принцип трудно се намира. Трябва да се отпуснеш и да си живееш живота, без да ти минават подобни мрачни мисли. Бъди смел и не се притеснявай от нищо. Околните не са нещо повече от теб, че да има от какво да те е страх. Излизай си, забавлявай се, кани момичета насам-натам и т. н. Ако ти откажат голяма работа, нищо не се случва, продължаваш напред и толкова. Жените не бива да усещат, че едва ли не ако не излязат с теб, светът ти ще рухне. Дръж се на положение, без излишни превземки и нещата ще се получат. Аз бях същият като теб на твоите години и естествено не ми вървеше изобщо. После обаче осъзнах, че свестните жени се срещат рядко и спря да ми пука. Сега съм почти на 30 и нещата стават съвсем лесно. Жените просто усещат, кога някой е отчаян и кога му е все едно, като във втория случай се стараят да привлекат интереса към себе си. Разбира се не можеш да си симпатичен на всички, което е нормално и ще ти отказват поради този факт. В това обаче няма нищо страшно, нито притеснително, продължаваш напред и толкова.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 691bb22d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си стар, на 20 години си, това си е времето да се разчупиш. Често казано вероятно, защото хормоните ми откачат тези дни, но наистина историята ти ми се стори доста сладка. Ти си като малките кученца, които се блъскат в стъклени врати, после стават и се блъскат отново, а накрая вратата е отворена и те все пак се страхуват да прекрачат прага и, защото има вероятност пак да се блъснат в стъклото.

Спри да се страхуваш и опитай! Няма страшно, жените не хапем (има изключения). Виж, ти си доста свестен тип, но страха ти те проваля. Защо се отмяташ от срещите? За жените това е като да ни кажеш "Не ми е важно да изляза с теб". И аз съм изпитвала онова странно чувство, неща като сам да мрънкаш на себе си, чиста доза песимизъм
- Не искам да отида, какво ще правя там, няма да си паснем, ще се изложа, не ми е до това, господи, лошо ми е, умирам, няма да ходя
Най-интересните ми запознанства и истории са започнали точно по този начин. Просто се пусни по течението, опитай се. Не може всеки път да ти се поучава, но докато не опиташ няма как да знаеш, колко си близо всъщност.

Излизай навън, дори в последния ден да имаш чувството, че не искаш да го направиш. Не искаш, но ще ти дам няколко прости примера.
Осмокласник на 15 септември. - Да не иска да отива, макар вълнението си да се види с новия клас. Направо корема му се свива и въобще не му е до това. Но някак си времето тече, а той приема празненството за задължение. Затова просто се стяга и отива, а след време разбира, че всичките му нерви са били излишни.
Нов човек в компанията- Знаем как някои групички допускат приятели много трудно. Но някак си обществото ти дава вратичка с определен час и дата, ако не се отметне, няма как да е сигурен, че зад вратичката е нямало да се постели червено килимче.
Изнервен и притеснен човек на първа среща със секси мадама- Изнервен си е, притеснен си е, иска да се отметне, не е сигурен, че няма да се издъни, но накрая си стяга задника и след няколко годинки се чуди дали да не предложи на определеното момиче.

Винаги има много вариации, не казвам, че не е възможно да се издъниш. Напротив, първите няколко пъти това ще е най-възможното нещо на света. Но ако знаеш, че има дори 0, 0001% шанс, това да е човекът с главно Ч, то би ли си изпуснал шанса. Би ли позволил на страха да те погуби???
И.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5e467cf753
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Това е първият път в който пиша в подобен сайт.
2. Мда, права си..
5. Благодаря ти за съвета. Прав си :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c1f5ae30ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ей момче я не се притеснявай излизай с приятели бъди какъвто си и не се притеснявай момичетата сами ще се появят:)))
f*24*

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5e467cf753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 6: Благодаря ти за коментари. Наистина разбирам къде греша и всеки път си казвам следващия път няма да е така. Опитвам се, но винаги стигам до задънена улица. Осъзнавам факта, че трябва да се променя, но все не намирам сили, мамка му.
До номер 8: Приятелко, не ме разбирай по грешно. Не съм някакъв спрял тип. Излизам с приятели най-редовно, всеки ден, но компанията е съставена главно от мъжки. Студент съм задочно и повече време прекарвам в малкия град от където съм, в работа и т. н., тоест няма кой знае колко момичета около мен. Все си мисля, че ако бях редовно например, нещата щяха да бъдат различни. Например винаги ми се е искало в компанията да има повече момичета. Съвсем друго е да общуваш във фейса и на живо. Тръпката на живо е много по-голяма, много по-хубаво е, но уви нямам такъв шанс, просто в компанията няма момичета. Винаги ми се е искало да има повече момичета, да хвърчат искри, дето се вика, а от там знаем, че всичко идва само.
И пак казвам, не ме разбирайте погрешно, не съм спрял, не стоя само в къщи, напротив прекарвам много време навън—разходки, морета, кафета, барове...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 667cd72806
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо като ти "затворят врата не поглеждаш в страни да видиш открехнатия прозорец" Смъкни си летвата да сме най точни, искаш манекенка, красавица, но уви не ти е по финансите, стремиш се да гониш нещо за което не си дорасъл, искаш лачена нова количка лъскава мадама, но за да получиш това първо трябва да дадеш, уви няма какво да дадеш, не ми се сърди за думите, не ги приемай при сърце, живота е кратък, трябва да даеш от себе си за да получиш каквото и да било... Давам ти го като съвет

Джери

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7ebdcb8292
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Еми и аз такова момче искам - скромно и да може да обича но уви.. Вече съм на 21 и така и не го намерих... Аз чакам, ти чакаш - така надали някога ще намерим това което търсим... съдба

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5e467cf753
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10: Съжалявам, че ще те разочаровам, но не търся манекенка. Виж, заглеждам се, да, то кой не го прави, но много добре знам, че шансовете там ми са малки.
За мен по-важно е да е с добър характер, да се уважаваме и обичаме, да държим един на друг, а външния вид няма чак толкова значение.
Много добре знаем тези манекени и красавици къде отивам—при парите, при батково с лъскавия мерцедес, ама и на него не му блазе—да са с теб само и заради парите ти. Мне, мерси, ако ще и най-голямата красавица е, като е с мен само заради парите по-добре да си взима чантата и да си върви.
И пак казвам външният вид няма чак толкова значение!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2e229752f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ох, 11, и аз искам момиче като теб!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3cdfcdcb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторе - първо на твоята възраст е твърде рано човек да се отчайва.
Второ - ако е вярно това, което казваш, отдавна да си си намерил момиче. Просто е естествено всеки мъж да гледа хубавите жени, но от време оно хубавите жени принадлежат на най-успелите мъже. И освен, ако не са съвсем елементарни (като Черната Златка да кажем), хубавите жени се събират с мъже с висок социален статус (не само с пари), защото за жените красотата винаги е била мерилото за успех, докато за мъжете успехът.
Този успех не е само финансов. Професорите в университета да кажем не разполагат с кой знае какви пари, а студентките са луди по тях.
Социален статус в обществото, власт, положение - това са афродизияците за жените и такива мъже могат да си позволят да си изберат сами жените и избират (о, чудо) най-красивите. Не е мит привличането към шефа в работата, към преподаватели, към хора с власт (политици, магистрати, военни, офицери в полицията). И не красивите жени ходят с такива мъже, обратното - тези мъже си избират красивите (и понякога умни) жени.

Защо гледате хуаби жени, макар че нямате шанс нормалните мъже с тях - ами просто красивите жени са и по-фертилни. Има пропорции на лицето, на тялото, които просто изразяват тази висока фертилност при жената.
Обаче е пълна загуба на време да сваляте такива жени, защото повечето са заети (от по-успели господа) или просто търсят мъж, който им е на нивото. Проблемът на красивата жена до неуспял мъж е, че мъжът рано или късно се чувства подтиснат и комплексиран с подобна жена. Тя ще си има винаги самочувствие, защото ще получава внимание, някои красиви жени имат и образование, правят кариера, докато неуспелите им мъже ще се смачкват все повече до такава жена. Повечето красиви жени някога в живота си са били с обикновенни мъже и са се напатили.
Затова, авторе, или намали малко изискванията си към момичетата, или се бори за социален статус, дръж се със самочувствие, бъди нахакан и така ще можеш сам да си избереш жената.
Навън е пълно с обикновенни момичета, които момчетата като теб не заглеждат дори. Ако го беше правил, щеше да разбереш, че много лесно можеш да тръгнеш с такова момиче, което отдавна е закопняло за мъжко внимание. Е, трябва да се примириш с липсата на цици, с повечко тлъстинки тук-там, със спластена коса, леко криви зъби, несиметрични черти, някои от тях няма да имат нужния образователен ценз - все момичета с „дефекти“ - готов ли си за това?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d345cbb1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Живота е пред теб, не се притеснявай рано или късно ще си намериш половинката, а до тогава си живей живота, както са писали и хора преди мен.
Това, което ме провокира да пиша е коментар номер 14. Първо ще кажа, че в общи линии съм съгласен с коментара и със съвета в него - неуспелите мъже да не се хвърлят на най-красивите жени. От друга страна обаче мисля, че коментара е много краен и в много случаи има изключения от него и то във всякакви посоки.
Първо относно това, че красивите жени се събирали само с успели мъже. Едно интересно изключение са синовете на успелите (богатите) мъже. Много често тия синове сами по себе си не са успели в нищо, даже напротив често те са разглезени и слабохарактерни. В много от случаите тия синове рано или късно пропиляват направеното от родителите им. В същото време обаче тия синове си намират красиви жени, което означава, че в някой случаи красивите жени са привлечени не от самият успех ами просто от парите. Не е ли така?
Споменаваш, че успелите мъже си избирали красиви жени, като за успели мъже спомена и политиците. Всеки може да намери снимки в интернет на жените на най-известните ни политици. Лично аз не бих казал, че повечето са много красиви, даже напротив някои от тях са с доста "дефекти".
Преди малко си направих един експеримент - потърсих снимки на жените на някои от най-богатите мъже в света (от класацията на форбс) и се оказа, че доста от тях не са си избрали особено красиви жени (о, чудо :) ).
По твоята логика всички момчета на по 20 години, трябва да ходят с непривлекателни момичета, защото обикновено няма как да са вече успели в нещо на тая възраст (е има и изключения, като спортистите например), но в същото време ако човек се разходи по-улиците ще види, че това не е точно така.
Ами то има цели нации в които жените (по-голямата част) не са особено привлекателни, въпреки това не всички успели мъже от тези нации са тръгнали да си търсят красиви българки например.
Друг интересен въпрос е, че красотата е нещо преходно и ако твоята логика е вярна, то успелите мъже трябва да си сменят жените през 10-20 години. Да знам, че има такива дето го правят, но не мисля че са всички.
Въпреки тези факти обаче, както вече казах аз съм съгласен с основната теза на коментара, обаче има и един друг момент - това нещо е наистина силно изразено в България и не чак толкова в западния свят. Живея в държава в западна Европа, където стандарта на живот, като цяло е много по-висок от нашият. И какво е интересното - първо жените не се гласят колкото българките. Процентно много по-малко жени се гримират ежедневно, като ходяд на работа например, докато в България има жени, които за хляб не отиват без да се гримират. От друга страна тук има много повече богати мъже отколкото в България, обаче много от тях не го показват толкова явно, колкото богатите мъже в България. В България дори се оказва, че не винаги успелите и богатите мъже са толкова успели и богати, колкото изглеждат. Има такива, които може да са си дали всичките пари за хубава кола, само и само да се покажат с нея. В същото време и не всичките красиви жени са толкова красиви, колкото изглеждат. Има такива дето ако ги видиш без грим няма да познаеш, че са те, а и ще можеш да им откриеш някои "дефекти". Идеята ми е, че малко или много сме една комплексирана нация (и мъжете и жените), все търсим да се докажем/покажем пред другите хора. И съответно част от това доказване е да си намериш красива жена или пък успял мъж, с които ще можеш да се изфукаш, но не се знае колко щастлив ще си. На запад обаче не винаги е точно така или поне има много повече изключения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker