Боли ме, но ще се съвзема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Боли ме, но ще се съвзема
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2790 пъти
Боли ме, че най - истинската ми любов ми беше отнета и то не от друга жена, а защото в 21. век все още има хора, които заповядват на децата си с кого да бъдат. Не съм подходяща за него? Ок, но и двамата още се обичаме. Той не обича другата, която му наложиха, той обича само мен, само аз съм под кожата му. Вече болката я притъпих. Сега ще гледам само напред и ще се справя някакси. Само че, когато се виждаме и той ме гледа с жалост и на него му е мъчно за мен, мъчно му е, че ни разделиха. Но поне можем да останем приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 59fc34451d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, знам че боли, че много боли, но времето лекува. Ще минат едни 10-тина годинки, ще поостарееш и ще помъдрееш и ще разбереш, че това не е било истинска любов. Истинската любов преодолява войни, времето и пространството, а вашата едни родители не е могла да преодолее.
Отървала си се от един слабохарактерен човек, който никога нямаше да може да те направи щастлива. Ти можеш да обичаш, това е голям дар. Не пропилявай любовта си за такъв. Той не те е обичал явно.
Казвам го като човек, които се бори 10 години за любовта си и победихме. Истинската любов винаги успява да победи, неистинската изгаря, оставяйки само пепел и тъпо чувство в сърцето след себе си.
Ако не са били майка му и баща му, друго щеше да ви раздели. Просто фалшивата любов не може да устои на препядствията за разлика от истинската, която тепърва ще срещнеш

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2c65b01a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не, не мога да се сдържа! Как така ТЕ ще ви разделят, не сте на 14-15, големи хора сте вече, би трябвало да сте самостоятелни, независими! Вие сте си виновни, защото сте го допуснали! Какво е това нещо, за Бога? Кои са те, че да ви разделят? Освен ако не си някоя наркоманка, психично болна или нещо подобно.. но не вярвам да си такава. Те нямат право да се бъркат в личния ви живот. Просто много се ядосвам!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ce323db163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Мама каза да не играя повече с теб"... Може ли да плачеш за такъв? Щом го командват значи е сополанко. Той ли ще се изправи в бурята за да ти бъде заслон? Той ли ще обвие нежното ти тяло с моща на земята когато ти се струва, че ще паднеш. Той ли е?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 09d7d809d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И при нас имаме нещо такова, но не успяват, няма и да успеят!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 06b2bc75b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке знам за какво говориш. При мен беше същото, неговите родители го настройваха срещу мен, говореха му какво ли не, не съм била момичето за него... поставяха му ултиматуми... но той не се отказа, застана твърдо зад мен, защити ме и каза, че докато ме обича няма да се откаже. Та в твоя случай хич не се ядосвай, така е трябвало да стане, не е искал, не се е противопоставил, не може някой да казва на друг, с кого да бъде и с кого не... явно няма характер...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2a5dc4dc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ти трябва такъв слабохарактерен мъж! Трябва да се радваш, че е показал слабостта си навреме! Помисли си малко - каква участ те е очаквала под покрива на такава свекърва и такъв защитник от нея...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1b59d68316
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинете, това някаква история от 15 век ли е? И чии са тези деца? Някой да не си пише розов роман, а ние тука да отговаряме като глупаци.

САМО ГОСПОД РАЗДЕЛЯ, даже и да сте атеисти:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1a6879cc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако те обичаше, дори би обърнал гръб на родителите си, за да бъде с теб, разбери го! Познавам лично такива хора, които са направили това в името на любовта и след време естествено родителите им се убеждават, че половинката им е подходяща и прощават. Да, наистина има хора които налагат на децата си с кого да бъдат, но една истинска любов ще преодолее ВСИЧКО!

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ab87ac1f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Абсолютно съм съгласна със Doriana!!!! Как така някой ще му налага??? Що за несериозен тип е този? Я се осъзнай авторке! Не могат да му заповядват на сърцето, нали така? Ако наистина те обичаше толкова колкото ти него, нямаше да слуша родителите си. Нямаше да бъде с друга, а с теб! Колкото и да боли... извинявай много, но си хабиш времето и нервите с този. Поплачи си, помисли си ДОБРЕ... другия път като те потърси му кажи, че вашите са ти намерили друг принц за твоето сърце, тъй че к'вото са ти казали мама и тати, ще ги слушаш. Тогава гледай и слушай реакцията му. Макар чека квато и да е тя, от сега те съветвам да го забравиш. Личи си, че е мамино синче... апък щом и жена ще му избират - прави си сметките що за човек е. Нямаш нужда от такъв, повярвай ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker