Успях, но съм все така самотен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Успях, но съм все така самотен!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2393 пъти
На 25 години, инженер, работещ с желание и добър в работата си! Последните 5 години минаха като секунди, а аз не успях да оценя сладките моменти, които имах и възможността да променя всичко. Липса на самочувстие и затластялост следваха моят живот до 22рата ми годишнина, бях стигнал до 150кг, без желание за живот, застоялост и всичко опираше в храната!
Един ден си казах - Мамка му, това ли искам от живота си! Направих и все още правя всичко по силите си, сега 3 години по-късно свалих 35кг, успях в професията си, в страхотна фирма и с добър доход!
Направих почти невъзможното като на 23год успях да си купя собствена апартаментче без да тегля кредити и бях адски щастлив, но за кратко...

защото приятели, всичко опира до социалният фактор, НИЕ сме създания родени да обичат и бъдат обичани, но за мен това чувство бе непознато и до ден днешен. Постинах много- съвсем сам, но съм готов да го зарежа. Знаете ли колко огромна е болката, когато в края на работният ден се прибираш вкъщи и там Нищо, отваряш вратата и тишина, една болезнена тишина която те убива, всеки ден всеки час. Всеки ден виждаш, човешката любов навсякъде около теб, но не и към теб! Не искам секс играчка, не искам жена кукла барби, искам просто едно: Обичам те, което да чувам в края на вечерта! Думи, които ти давам огромна сила, да преодолееш бича на живота! Толкова много ли искам
Съжалявам, че изпаднах в подобна проза, но къде сгреших- отслабнах, успях в живота, реализирах се... а се чувствам по-ужасно от всякога. Но въпреки всичко, нямам самочувствие да направя нещо, защото все още виждам онзи дебелак от преди години, недостоен за нищо!

Дай ми съвет приятели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 706316e5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - по-малко работа, повече социален живот. Търси си хора, с които можеш да излизаш поне веднъж седмично. Отделно си намери фитнес-клуб, хобита някакви. Можеш да търсиш и в интернет. Пълно е със самотни жени, но мъжете често правят грешката да се целят в най-хубавите 20%. Виж се сам в огледалото и търси жена, която е с твоята атрактивност горе-долу.
Най-хубавите няма да те огреят, ако не са те огрели до сега.
Търси жена със сходни итнереси, забавна, която ще те харесва такъв, какъвто си.
Често съм съжалявала мъже като теб, но после се почват тиради от типа на „ами да е блондинка (брюнетка), да е слабичка, с хубаво дупе, цици, да е с таков и онакова образование, да се облича така и онака, ама моля - да не е от провинцията“ и накрая си казвам - е, сами са си виновни.

Обърни внимание на момичетата, които иначе не се забелязват на пръв поглед, които също са самотни като теб. Мисля дори, че мрежата е добро начало.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8eb879a8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мда, познато ми е това чувство. И аз отчаяно имам нужда от него но уви животът и съдбата ми са такива, че не го търся. Чакам то да ме намери а годините си минават. Най-хубавите ми години минаха неусетно без да стане всъщност нищо хубаво. Аз съм на 21 - не много по-малка от теб. Ти вече си мъж, а аз не знам каква съм. Момиче ли, жена ли или просто нищо. Студентка съм, но животът ми не е купон а самота. Може да се каже, че и приятели не ми останаха / за което нямам вина в случая / и едва ли има смисъл да разказвам повече за себе си, на кой ли му пука за мен. Та мисълта ми беше - не си сам в нещастието си ако това ти помага... на мен лично не.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6835e27021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Горкият. :( Такъв интелигентен и свестен мъж, и то успял вече в живота, с перспектива и сигурност, а е сам... Ами да, парадокс е.
Първо, на 25 години още не ти е изтекло времето. :) Млад си и разбирам, че си самотен, но няма лошо да си ерген в момента.
От личен опит ще ти препоръчам да продължаваш така упорито да се грижиш за фигурата си и външния вид, хората по това съдят най-напред, колкото и да е неприятно. Но навярно си открил хубавото на спорта и здравословния живот. Така... следващата стъпка е да застъпиш социалния фактор, който сам определи като кардинален. :) Събери приятели откъдето можеш, колеги ако щеш, бивши съученици и авери от университета... Умен си, подбирай хора на твоето ниво и нагоре, за да се ползваш с позитивите на съответната класа пред жените от прима виста. :) Надали първата "завоювана" мадама ще е любовта на живота ти, но всеки придобит опит оттук нататък е много ценен и те тласка напред. ;) Успех ти желая, надявам се след време да споделиш положителна развръзка.

--- Амазонка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6835e27021
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти никога не си бил негоден за нищо, за да стигнеш ДОТУК. :) Забрави за дебелака, той е отстъпил място на ТЕБ, на по-добрия и самоуверения!!! ;) Знам какво говоря, защото в по-ранния пубертет и аз отслабнах с триста зора, постигнах невероятен резултат; връщайки се назад, ми се плаче, колко усилия хвърлих, а в момента пак съм single. Една идея по-красива, по-голяма също, пълнолетна... но УВЕРЕНА. ;) Не се отказвай, имай самочувствие, това привлича хората като магнит!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9a1695aa24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми добре си направил МЕН.
Всичко е наред. Ти просто виждаш някакъв идеален свят и за теб всичко е свързано с постигането на някакви патриархални ценности, които вече ги няма.
Аз да ти кажа, колкото по малко познати имаш в днешно време, толкова по-добре. Искаш да си обграден с приятели, да има много жени покрай теб, всички да ти се радват.... айде няма нужда. Ще ти писне на първия месец, като видиш как половината са неискренни, другата половина искат да изцицат нещо от теб, да има някакъв интерес.

За това спокойно, действай си по задачите и намери 2-3 ма максимум приятели, дето ще знаеш че са точни. Но за да стане това и ти трябва да си точен към тях и да отвръщаш със същото.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5e3d183e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   БРАВО!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 93c86c3d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А най-много от всичко се пази да не върнеш килограмите! Идея си нямаш колко е голяма тази вероятност. От горчив опит ти казвам. А пък и ти сам си усетил, че оня дебелак продължава да си живее в главата ти. Тялото ти се е променило, но психиката не. Нито ден да не отслабва вниманието ти към този въпрос!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7174efb2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И през твоето минах... но разбрах сследното"по добре сам, от колкото с приятели използвачи и гаджета матерялистки" вярвай ми,

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 38b4165391
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Както се казва няма пълно щастие. Едното е за сметка на другото. Много хора искат да са на твое място с добър доход и стандарт на живот, но те си имат любовта до себе си. Прецени какво предпочиташ, но знай че с малко пари любовта лесно може да си отиде, а с много пари ще ти се лепят само използвачки. Ти си прецени каква жена искаш до себе си

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7f5d53ff58
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   хей, пич! Ти си постигнал много и то остава само едно нещо - една приятелка :)
сега около 120 кг ли си?
почни да ходиш редовно на фитнес!
иди на диетолог да ти каже как да се храниш.

Като тръгнеш на фитнес ще станешш 100-120 кг което е добре особено ако си висок. Една година на фитнес и ще станеш МАШИНА!!

Само приятелка ти трябва, както казваш като се прибираш да има кой да те чака :)

Успех! и не се предавай, нямаш си на представа колко много си упсля и си на МЕТРИ ОТ ФИНАЛА!!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 68ad522d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Bro! Не си сам и аз съм така, но аз не съм в България за да гугукам на някое момиченце. Тук съм сам във Франция, момичетата са по-затворени, по-плашливи Бог знае от какво... Колко ми е самотно вече 2-ра година. Имам в България 2-ма приятели (най-добри), но не ме търсят. Единият, защото учи много сериозно за да успее в живота, другият, защото е шматка. Не си сам, ние сме Легион!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9157cd988e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ти си обичай, кой ти пречи? Току виж по някое време, някой/я ти върнал/а чувствата. :) Лично за мен, да си сам е по-добре, но ти си по-млад и изпитваш нужда от социално внимание. Не знам колко си висок, но ми се струва, че трябва да свалиш още килца, за да станеш атрактивен. Може би трябва да поработиш и върху характера си - малкото инженери, които познавам, ми се струват една идея по-големи темерути от средното ниво.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 82cc4cfc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Приятелю, спокойно. Аз в момента тъпча на едно място- нямам работа, не мога да се реализирам по специалността, просто защото нямам връзките, и любовта я няма на хоризонта. И знаеш ли какво- въпреки всичко се научих да съм щастлива. Вътре в себе си знам какво представлявам, оценявам и обичам себе си, от там нататък не ме интересува кой друг ме е оценил и кой не е успял. Всичко идва отвътре, от нас самите. Решиш ли да си щастлив- не ти трябва друг, ти не зависиш от другите че да очакваш да те правят щастлив и да ти даряват любов. Подходящият човек ще дойде при теб, но първо се научи сам да се обичаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker