Държах се като глупак и сега това се връща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Държах се като глупак и сега това се връща
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2922 пъти
С нея съм повече от 5 години. Тичах след нея 1 година за да си признае че и тя иска да е с мен. Отначало държахме връзка от разтояние 250км. Издържахме го. Аз отидох в чужбина за 1 година. В един момент ме задушаваше адски много и реших да скъсаме. Изкарах 2 месеца още и не можех повече. Прибрах се и след време пак бяхме заедно. Преместихме се в 1 град да живеем заедно. 4 години и до ден днешен не съм докоснал друго момиче. Имало е моменти в която съм се съмнявал в нея и и аз съм бил на път да и изневеря, но точно на ръба съм спирал осъзнавайки че тя не го заслужава. Аз съм затворен човек, и работата ми е натоварваща, и ние почти не излизахме навън. Но и давах пълната свобода да прави каквото тя си иска. Аз се чувствах щастлив. Не и обръщах внимание, не излизах с нея. Просто си я обичах вкъщи. Тя заминава сега за мн далече, да гони своя мечта. Аз я подкрепях напълно. Радвах се за нея, и си мислех че няма проблеми никакви и че след време и аз ще съм при нея. Но преди няколко дена тя ми каза че иска да си дадем пауза, че не знае дали иска да сподели нейната мечта с мен там, че е правила много компромиси. Светът ми се обърна и сега имам 20 дена да променя нещо. Знам че проблемът изцяло идва от мен. Ако бях по внимателен с нея, да правех което иска може би нямаше да иска да замине. Имам толкова малко време, за да направя нещо. Чувствам се в безизходица и не знам какво и как да правя. Сутрин като се събудя сам и се депресирам повече от всякога.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 667ebfed64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек оценя нещо чак, когато го загуби. Браво на момичето. Не се надявай да си я върнеш повече, продължавай напред. Има и други жени, но не повтаряй грешката си.
Вашата връзка е изчерпана, счупеното не може да се залепи.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d2c3e79749
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай повече инфо за мечтата и де за вас като цяло!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f1766360b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Егоист си, пълен егоист и това ти е проблема. Сега си получаваш това, което са си си постигнал. Нали знаеш човек квото сам си докара до главата никой друг не може! Замисли се малко и осъзнай че ТИ си в грешка

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 06d88703d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо по лошо от самосъжалението.
Не иска да си даде пауза заради теб повярва ми. Нито си и изневерил, нито си я бил, нито нищо. Не пиши глупости, а помисли реално. Не си излизал с нея, защото твоят характер е такъв вероятно и обичаш да си седиш в къщи.

Според мен има друг на хоризонта. Само че ти си толкова объркан и наивен, както бях аз преди 10 години. Мислех че всички проблеми за дадено решение са били мои, а и тя ми го вменяваше това. В последствие се разбраха не до там приятни неща, които пак не можаха да ме оправят и да ми дойде акъла.
Трябваше много време да осъзная, че една жена може да те направи на нищо ако е малко по-умна.
Ти си знаеш за напред, но в момента вероятно и пишеш съобщения през 5 минути и не можеш да си намериш място. Ако искаш да си мъж, не я търси, остави я прави каквото си иска, а само времето натам ще покаже.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a213d715b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   здравей,
може да се опиташ да сия върнеш - това не те прави по-малко мъж!
просто ако успееш ще трябва да се промениш! не може да не излизаш с нея дпри на кафе! нали за това е с теб.. да ходите насам натам заедно.. пфф

дай повече инфо! 20 дни не са нито малко, нито много!
при добра стратегия може да получиш ПОСЛЕДЕН ШАНС!

до като не решиш какво да използваш като стратегия - не я притеснявай!

знаеш ли й адреса в момента?
тя трябва да разбере, че ако проблема е у теб - ти ще с е промениш стига да ти даде още един шанс

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8cfcfe8294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм в момента като теб, подкрепях е да си сбъдва мечтите и изведнъж аз останах извън нейните планове. Изкарва ме мен виновен за всичко, 3 месеца се чувствам като лайно и се самосъжалявам, молих се и плаках хиляди пъти, но виждам, че не й пука. Пък и май друг има на хоризонта, а сме от 6 години заедно, бяхме заедно де! Не мога да си намеря място, сега спрях да е търся и да поддържам контакт с нея, тя почна да ми звъни за разни глупости, да ме пита как съм, че се притеснявала... Най-болно ми е, че ме изхвърли като куче от квартирата и подобни такива неща, които не съм очаквал от нея... Не знам какво да направиш, но според мен не прави моята грешка да се молиш, а спазвай дистанция и полуигнор! Успех, макар реално да нямаш голям шанс!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 92372c63a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи я, явно е човек който не иска да градите бъдеще заедно и да мелите на едно място.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e26e015679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 6. Даваш страхотна тема за размисъл на автора, браво за което. И си прав в много от нещата които казваш, но явно не разбираш как функционират такива индивиди и как да се държите към тях. При автора е същото като положение като твоето.

Проблемът е, че както казваш най-вероятно има друг и са те изхвърлили и са се държали лошо, защото е влюбена в онзи новия и грам към онзи момент не и пука.
На всеки се случва, има такива хора, не може да се предвиди всичко и не би следвало да се търси причина постоянно. Проблемът обаче ви е голям, а той е , че дори когато някой се държи като боклуци с вас, вие продължавате да поемате удара вместо тях. Тя ти звъняла да те пита как си, ще видиш ли се притеснявала???? Глупости, може би усеща че е постъпила като пълен боклук и тук таме като я загризе съвестта реши да провери дали все пак ти нямаш нищо против да си все така мил по телефона.
За това виреят такива номер 6, защото вие сте страхотна среда за тяхното развитие. Ами я си представи че след седмица се скара с този новия и хване да поиска да се върне? Да ти ще я приемеш, ама така до следващия който ще се появи, защото тук не става дума за нов човек, а до вътрешни потребности. Просто има хора, за които чашата винаги е наполовина празна и винаги искат нещо повече.

Помисли реално, някой те изхвърля като мръсно куче, защото примерно си е правил планове същата вечер да покани новия тъпкач да мачка чаршафите, а пък ти 3 месеца се самосъжаляваш, та чак и вдигаш телефона и слушаш хитрите и номера..
Така става, когато мъжете стават все по женствени, само където все още не ни растат цици, но кой знае, еволюцията може да смени половете. Бил я обичал, липсвала му, глупости. Един мъж трябва да знае кога е време за лиготии и кога трябва да се държи мъжки.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: de36f86720
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   колко сте прави. И аз съм в същото положение-на боклука, към номер 6. Прав си приятел. Не са виновни жените "съврменните", виновни сме си ние. Човекът, който ми помогна и ми помага досега е бившата ми жена. Но тя е човек от друго измерение, това го разбрах доста късно, а миддилчето сега е на върха пак, парички и парцалки. Не съжалявам аз съм си виновен, сега съм по очи, но пак ще се се изправя, тя пак ще си остане(миндилчето) кръчмарска квартална певица. Горе главата на всички и да знаете съпругата е до развод, бившата жена до гроб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker