Толкова много ли искам от живота? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова много ли искам от живота?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3527 пъти
Толкова ли много искам от тоя живот скапан? Не искам кралства и пари, не искам редици от мъже подир мен, не искам много внимание и отчаяно приятелство на 500 човека. Искам сигурност, искам щастие, искам душевен мир, искам любовта само на 1 мъж, искам и аз някога да имам семейство, искам да бъда такава, че да се харесвам от самата мен. Искам 1-2 верни приятели, които НИКОГА да не ме предадат, но вече е късно. Нямам приятели, нямам мъж до себе си, нямам щастие или душевен покой, нямам смисъл да живея и затова просто съществувам и то от 3 години насам. Не живот а борба, борба която винаги губя. Не съм богата, дори не съм близо до там, не мога да имам това, което другите имат. Не мога като много мои познати да сменям наред гаджета, да вървя гордо изправена и да си мисла, че ме заглеждат, защото съм страхотна. Да, вярно не съм грозна, но не съм и хубава щом никой не ме забелязва. Нямам самочувствие и няма как да го променя, чувствам се тъпо в кожата си, не харесвам живота си. Опитвам да го променя, но не се получава. Не мога да ходя по дискотеки и да се кълча на високи токчета, не съм от тоя тип жени. Когато загледам някой красив мъж в автобуса или на улицата нямам смелостта дори да го гледам продължително и да срещнем погледите си, просто отмествам поглед. А какво остава да отида при него, да го заговоря и да почна да го свалям - абсурд. Пък и за какво ми е? За да ми разбият сърцето отново след някоя мимолетна връзка? Мимолетна не защото аз съм искала такава, а защото ТЕ са ме предавали без особено основателна причина, дори мога да твърдя без никаква причина. Е, мили господа - толкова МНОГО ЛИ ИСКАМ? Някой да ме забележи, да изживеем едни страхотни моменти, да направим младостта си значима? Младост... и тя си отива от мен полека, полека - загубена завинаги. На 21 съм - вярно, е но няма винаги да съм на 21... А как да намеря щастието, когато то само бяга от мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 81d7ee1c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щастието няма как да бяга от теб.Ти бягаш от него!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8aba96c792
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе как на 21 можеш да кажеш, че младостта ти се изплъзв алека полека? Аз съм с 10 години по голяма от теб и какво да кажа? Мислиш ли, че не съм хубава и че не мога да имам това, за което пишеш?
Е хубава съм, излизам много, имам хубав аработа, имам и хобита, но нямам всичко онова, което и ти искаш.... И кво, да се самообиваме ли?
Просто Той не е дошъл, може и да не дойде. Нищо не можеш да направиш. Аз вече установих, че дори и да се тръшкаш и да не се тръшкаш все тая. Нищо не се променя.
От теб се изисква само да изглеждаш добре, да си доста ведра и усмихната и да си живееш живота.
Ако си неглиже, и в лошо настроение мислиш ли, че някой ще ти обърне внимание?
А и ти няма да се обличаш и да си нахилена заради някой, а заради теб самата..
Виж има и доста по трагични случаи от теб, на мен ми трака биологичния часовник, всички се изпоомъжиха около мен и народиха деца, а само аз си видя самички и то от години насам. Вече съм свикнала да ми казват, ама как така момиче като теб е само? Ми ей така, просто ей така.
Я вдигни глава, толкова си млада.
Всичко е в твои ръце, помисли...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9b7701bf01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе тук какво всички почнахте да се предлагате. Аз съм красив млад (на 19) имам пари (не наследство, а от футбол) и нямам приятелка. Някоя ако иска.... ама и аз си имам изисквания

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cf6d740049
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   най-добрия начин да промениш живота си е да излезеш и да направиш нещо по въпроса

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 043705fa92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Откровено казано - да - искаш страшно много, на практика всичко. Голяма част от останалите хора са навити и на съвсем малка част от тези желания... и пак не става. И още нещо - на 21 или не, осъществяването на личните стремежи си е предимно лично дело.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e0e0920e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 1 го е казал най-правилно.

Мога да допълна само, че си твърде пасивна. Поставила си цялото си щастие в ръцете на другите - те трябва да те гледат, да те свалят, да ти обръщат внимание, да ти станат приятели, да те обичат - е, кога ти последно направи нещо такова за друго човешко същество. Не говоря за мъж или жена конкретно, но кога предложи приятелството си, вниманието си, помощта си, любовта си последно на някого?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 659f7be0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Към коментар 6 - На въпроса ти.. да, предложих няколко пъти приятелство и опитах да го дам, любов също предложих 2 пъти, първия път беше просто фатално за мен, втория път още по-фатално. Аз съм предлагала много повече, отколкото съм получавала, затова сега искам. Ок?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ec73e9a90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   7, какво означава "предложих любов и беше фатално за мене"? Човек не предлага на другите примерно единствения си здрав крак, без който би паднал и би се търкалял по земята! Предлага се нещо, което е в излишък, а не което е в недостиг! В случая си "предложила" да ти заемат още един здрав крак и тъй като това не се е случило, а са ти взели и единствения здрав, ти си се търкулила по улицата! Ако въобще разбираш какво искаме да ти кажем с №6...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 659f7be0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторка: Разбирам много добре какво искате да кажете. Всъщност точно това се случи, да. И сега не мога да "ходя" и да мръдна от положението в което попаднах.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dad28ba7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе 3 ти, как ше имаш приятелка, като и ти като тея дето се предлагат си се предложи а. Пък и нали имаш кинти, как така си пусна обявката тука, хаха !!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker