Как да спася връзката си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да спася връзката си?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4310 пъти
Здравейте, искрено се надявам да ми помогнете и да ми дадете съвет! Имам сериозна връзка официално от година и нещо, а от близо 3 години се занимавам с това момче. Той беше неконтрулируем, както и аз. Правехме си каквото си искаме, купонясвахме постоянно, и се виждахме с много хора едновременно. Никoй не можеше и да предположи, че някои от нас ще се промени, но ето че и двамата се променихме и сме сериозни. Винаги съм си имала едно наум за него, не исках да излезна като най - голямата глупачка накрая. Обичахме се страшно много. Той ми доказваше по всевъзможен начин, колко много означавам за него, колко сам специална. Караше ме да летя в небесата. Точно когато имах най - голямо доверие в него, той го срина. Беше ме излъгал, за нещо което беше изключително важно за мен. Все пак останахме заедно, но мисля че колкото и да се опитвам немога да залича тази случка и се съмнявам дори в най - малкото нещо. Сърдя се за абсолютно всичко. Откачам, когато излезне без мен по дискотеки и тем подобни. От близо месец на него му писна от моите истерии и глупости и почна да се държи отвратително с мен, всеки ден се караме, постоянно ми казва няма да сме повече заедно. После се оправаме и пак така. Исках да оправя нещата опитвах се, но все си продължаваме по същия начин. Давам всичко от себе си или поне така си мисля, за да си променя мисленето и да не правя проблеми от всяко нещо. Днес той ми каза обичам те, но неискам да съм повече с теб. Не мога да бъда с теб, че той искал да има живот и че не можело всичко да се върти около мен. Беше напълно сериозен, че не иска повече да е с мен, каза ми и куп други неща, но не ми се иска да навлизам в подробности. Аз обаче го обичам страшно много и дори и да ме наранява, не искам да съм без него. Казах му дай ми време до петък и ако продължаваме да се караме така ще се разделим, той не искаше да продължава да проточва нещата, но се съгласи. Моят въпрос към вас е какво да правя, за да спася връзката си, за да си оправим отношенията, все пак аз и да се скъсам ако от негова страна няма никакво желание да се занимава повече с мен как ще се получат нещата? Каза ми много ще ми е мъчно, но по натам ще ми е по добре да бъда без теб. Няма да се виждаме през това време, само ще си говорим по телефона и ще си пишем, защото е студент и заминава. Как да не вкарвам напрежение във връзката ни и да го накарам да си промени мнението, да иска да останем заедно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: cab88d0cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора, наистина ми е много трудно и нямам представа какво да направя. Моля ви дайте ми съвет, не пренебрегвайте проблема ми, затова съм го споделила тук, за да ми дадете мнението си...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4fdb402a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами какво да ти кажем, и двамата сте омазали положението. Доверието е толкова крехко нещо... а и ти не си помагаш с истериите и сцените, които му спретваш. С две думи - той се е провалил, след което ти му го изкарваш през носа. За мен от това връзка не става, не и ако не настъпи кардинална промяна у двамата. Замисли се дали наистина не искаш да си без него? Няма ли да ти е по-добре? И аз съм била в подобно положение и влачих с години връзката, мислех си, че ще умра, ако се разделим, макар че ме измъчваше ужасно. Когато се разделихме си поревах и в един момент осъзнах колко съм свободна и щастлива. Все едно някой ми смъкна скала от плещите. Помисли си хубаво този човек ли искаш наистина или си се вкопчила като удавник за сламка.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ccdfa62a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   (: Янси :)

Незнам как да ти помогна с проблема, но ще ти кажа мнението си, дано то да ти помогне по някакъв начин :)Според мен, това момче не е за теб и изобщо не те заслужава. Той няма да срещне по-добра и ако се разделите цял живот ще съжелява, естествено това ще го осъзнае доста по късно, когато вече няма връщане назад.
Ти си спецялна, недей да се задоволяваш с нещо малко, като винаги можеш да имаш повече. (става въпрос за отншения между хора, а не за материални неща).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6b1bf9d0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дори сега да се съберете отново, рано или късно нещата ще изплуват под друга форма.Не прави на нещо изкуствено дишане, щом е умряло .Какво ще спасяваш?Да забременееш накрая и да получиш един мъж, който не се е наиграл и ще мушка друга през годините? Защо ти е това? Страдай.Ще мине.Изживей младостта!За къде си се разбързала?Твоят истински човек ще се появи:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6208106658
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това, че си се променила и той се бил променил не е истина. Нито той ще спре да хойка, нито ти, дори и в момента яростно да го отречеш. Това, че в момента ти си се спряла на него, не гарантира, че много скоро и ти няма да поискаш да имаш свой живот и да излизаш без него. Козметичните промени, без работа над себе си, не са промени, а самозалъгване.
Ти не можеш да правиш хората такива, каквито искаш, за да ти е добре на теб. Той е такъв, какъвто е - или го приемаш, или не го приемаш. Ти си специална толкова, колкото всеки е специален по своя си начин. Днес си специална ти, утре друга ще му е специална. Това се отнася и за теб. Любовта не е да отидеш в магазина и да си купиш някой силно желан предмет. Хората си имат свои характери, съдби, влечения, нужди и страсти. Или се получават нещата без усилия, или не се получават. Това е. Приеми го. Колко години ще можеш да изкараш с някого с уговорки? Дори при голяма любов има проблеми, а ако няма желание и от двете страни какво се получава? Никой в сайта няма да ти разкрие магията да си с човек, който повече не те иска. Просто защото няма такава магия.

Soul

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 703af1af20
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Остави го на мира момчето и ти ходи си търси щастието другаде, нали знаеш "два остри камъка брашно не мелят". Просто не сте могли да се напаснете взаимно. Приеми го и продължи напред... и със следващия внимавай с "истериите"- никой мъж не обича такива простотии.

Doriana

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker