История за бременност, секс и още нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

История за бременност, секс и още нещо
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3201 пъти
Здравейте!
Имам приятел, с който сме заедно от 4 години. Имахме голяма компания и доскоро страхотна връзка- с ного смях, страст и приключения. Но... аз съм все още омъжена за друг, моят приятел знае това отлично и до скоро не е имал никакви проблеми с този факт. Потърси връзка извън брака си, защото не можехме да постигнем съгласие на темата деца. Но при едно пътуване с моят съпруг съм забременяла. Това за мен беше голяма изненада, защото на 40, мислех, че няма да ми се случи вече, а и поради различни здравословни проблеми разбрах доста по-късно от обичайното. Страшно много исках това дете. Когато казах, на моя приятел, не реагира по никакъв начин. Но от този момент нататък определено взе да страни от мен. Нещата доста се промениха. Аз естествено в един момент го "приклещих" за това нещо. Отговора беше - "не съм безразличен към теб, но не искам да имаш проблеми, покрай бременноста" - сякаш съм заразно болна. Страшно много ме нарани, но тъй като и имаме и общи бизнес отношения, не сме преставали да се виждаме редовно - по работа, на кафе, като добри приятели. Времето си мина - роди ми се здраво и хубаво момченце. И реших, че е време да "оправя" отношенията с моя приятел - не искам да го губя от живота си, желая го повече от всякога, но нямам идея как да върна старото време. Помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3de306e2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, честито детенце, но мисля, че трябва да спреш да настояваш любовникът да се върне при теб.
Не мисли само за себе си. Този човек също ще иска да си има партньорка в живота, някоя, която да бъде с него, може би да му роди деца (ако няма), с която да си прави планове за бъдещето, да остарее.
Била съм 6 г. любовница и мога да ти кажа, че това е страшно изпитание за психиката. Обичаш силно, чак боли, но човекът не може да бъде с теб, тежките и трудни моменти ги прекарваш сам, животът си минава покрай теб, а ти винаги си сам и освен един гол секс, нищо нямаш с този човек, който уж те обичал. Ужасно е, накрая се стига до психози, депресивни състояния, омраза към самия себе си (с какво съм по-малко, с какво не заслужавам, уж ме обича, а е с нея (него), отвратителен съм, нищожество и т.н.). Ти дори си забременяла от съпруга си, какво си очаквала, другият да продължи?
Най-вероятно най-после е разбрал, че е излишен в живота ти.
Твоят „приятел“ е взел своето решение. Не иска да те наранява, но спри да нараняваш него. Остави нещата такива, каквито са. Ако не си задоволена сексуално - купи си вибратор, остави човека на мира!
Ти може и да не знаеш, но той 100% вече има друга жена до себе си. Остави го да намери радост в живота си, така както ти си го направила.
Не бъди егоистка, помисли за човека, когото твърдиш, че обичаш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ad1343b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката - Благодаря за мнението. Абсолютно съм сигурна, че няма друга жена. Никога не е имал повод да се чувсва излишен от живота ми - напротив той е човека, който е много по-често с мен и в служебните ми пътувания и в свободното време. Самия той имаше шанс да направи нещо по. въпроса за да бъда само с него- познаваме се още отпреди да се омъжа, имаше възможност да покаже какво чувства- но не направи нищо по въпроса. В крайна сметка самия той винаги е декларирал, че не желае нищо повече от това, което е било между нас.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 547ff94366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам защо очакваш невъзможни неща от любовника си при положение, че ти казваш че той от началото не е декларирал сериозна да ви е връзката, а и другото което е... за бога, ти имаш дете от законния си съпруг!!! Това малка причина ли ти се струва въпросния любовник-приятел да те отблъсне. Ти как би се почувствала, ако тон беше женен и изведнъж разбереш, че уж той не обича жена си, но тя чака дете от него? Постави се на негово място, нямаш право да искаш да се върне при теб и да сте заедно! Гледай детето си, то е най-важно! А любовника ти ще си намери щастието с жена която иска само него!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4ad1343b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Винаги може пак да спшщ с него- няма мъж, който да откаже неангажиращ секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker