Изпитва ли ме или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изпитва ли ме или не
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2379 пъти
Омъжена съм от 15 г., но нещата доста охладняха и аз започнах да се оглеждам, за някого с който ще почувствам това, което искам. Със съприга ми секс винаги е бил нежелан /от моя страна/, защото е много груб и не знае, какво трябва да направи, за да ми достави удоволствие. Опитвала съм да говоря на тази тема с него, но винаги безуспешно. Всичко завършваше с кавги и съмнения за изневяра.
На скоро се запознах с един мъж. Той ме предлазположи и си споделих много лични неща. В началото не ми каза, че е сам, но с последствие сподели, че са се разделили с жена му. След три седмици комуникация се видяхме и се харесахме и визуално. На първата ни среща аз го целунах, но мисля, че сгреших. От начало на него много му хареса, но преди да се разделим ми каза, че е било грешка. Вечерта в скайпа ми каза, че от пет месеца има връзка с една семейна жена, в която е лудо влюбен и не иска да й изневерява. Аз бях отритнатата и се почувствах ужасно. Но той искаше да продължим да си контактуваме, но не иска нищо повече, защото ще ме нарани, а не желае това. Продължихме да се срещаме, да се целуваме, да се "натискаме", но той иска само секс с мен. Не мога да разбера, как може да обичаш някого силно и да искаш секс с друга жена? Знам, че много му харесва да ме целува и ако се стигне до секс няма да правил френска любов, защото това е били нещо много лично, което правел само с любимата жена, а тя до колкото знам няма никакви намерения да се развежда с мъжа си и това го в споделила с него. Моля за съвет, какво да правя? Наистина ме привлича, нежен е. Интересува се от всичко свързано с мен, със здравето ми, с работата ми даже и с приятелките ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4ba543a165
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си някоя 15-годишна глупачка, човекът просто иска да спи с теб и толкоз. Нали и ти това искаш? Какво сега тъчеш теории и локуми - кажи го направо - искаш секс, той иска секс и точка.
Друг е въпросът, че подобна връзка ще ти навреди повече, отколкото ще ти помогне. Като имаш груб съпруг, към когото си охладняла, разведи се. Изгледала си си децата, нямаш проблеми. Какво се занимаваш с глупости.
... или си купи вибратор, или просто се из... с този, но не се прави, че търсиш любовта едва ли не
Твоят любовник си е измислил, че е влюбен в друга, просто не иска да си правиш илюзиите, че ще получиш повече от секс с него.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7237e2252a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Днес явно е ден на абсурдните теми.
Едната забременяла от мъжа си, пък се ядосвала че не било от любовника, другия пита защо жена му кръшка с някакъв младок, сега и ти на пангара с някакви странни въпроси.

Аз не мога да разбера само едно нещо, което е общо между всички тези истории. Как зрели хора, които уж би трябвало да учат децата си на някакви неща и да се държат отговорно, могат да си помислят, че с тези недочесани желания, някой ще ги приеме на сериозно. Ти какво очакваш, той да е само с теб, да не ти изневерява, независимо че ти си имаш мъж. А и как изобщо да ти повярва, като ти кръшкаш на мъжа си, ако хване да ти се върже сериозно, е сигурно че някой ден ще сложиш рога и на него.
За това човека иска да те праска с извинение, вероятно го привличаш физически, ама те смята за неморална личност, което няма значение, защото той просто като всеки мъж, иска да завоюва някаква чужда територия и до там.
Много на сериозно си се взела, мислейки че някой ще ти даде това, което ти сама не можеш да дадеш, а именно вярност, отговорност и честност.
Но ти не с притеснявай особено, този като те разкара, което ще стане след известна доза секс, ще се появи някой друг на хоризонта, такива като теб лесно заменят една лъжа с друга, за това не тъжи, все някой ще иска да те оправя.
А кой знае, може някой ден мъжа ти и той да тръгне по кривия път, защото лично аз познавам не малко жени, които обожават грубия секс и повярвай ми ще си умрат от кеф на такъв мачо. Само че тогава като го оцени някоя, той ще те помоли да си събереш багажа, защото кой знае, може би ще оцени някоя друга, но ти и тогава не трябва да тъжиш, защото като гледам, винаги ще има някой, който да иска да те праска.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 475dbde158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Що за абсурд е да кажеш, че не искаш да изневеряваш на някого и в същото време да се натискаш с друг? Не, не, нямам думи. Не знам какво си харесала в този човек, но той определено е лицемерен и не само това, на всичкото отгоре е и нагъл да ти казва тоя тъпизъм в лицето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 82f6d10247
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо караш 15 години с някого, с когото, както казваш, сексът ВИНАГИ е бил нежелан от теб? Накрая като ТОЙ ти изневери /ако вече не е/ ще видиш как боли. Разделяйте се, а въпросите за секса решавай после. Проблемът ви не е сексът. Това е просто резултат от всичко натрупано.
Ако си омъжена от 15 години, предполагам, неси първа младост, замисли се. Ти, той или вие заедно? Прави избор и давай напред, нямаме по два живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker