Мъжете не се интересуват от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете не се интересуват от мен
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 7259 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 22 години и проблемът ми е, че много рядко някой мъж ме забелязва или заговаря. По мои преценки изглеждам нормално, нямам физичски недъзи, малко съм срамежлива, но не чак толкова. На външен вид съм си напълно нормално момиче- спортувам много и имам хубаво тяло, което знам да подчертавам, изрусих си косата до бяло, сложих си лещи, нося секси дрехи, високи токчета... Изобщо по всякакви критерии ми се струва, че би трябвало да ме заговарят от време на време, но това просто не се случва. За мъжете сякаш съм невидима. В лице не съм много красива, носът ми е малко по голям от колкото бих искала, но не съм и чак толкова грозна, че да съм обречена на самота, а и винаги съм добре гримирана. Приятелките ми, които не са чак толкова по-красиви от мен и дори са по-малко нагласени и по-скромно облечени, винаги биват забелязвани и заговаряни, само аз не. Снощи пак излизахме, приятелката ми се запозна с трима а не мен никой не ми обръща внимание и започвам да се притеснявам и комплексирам. А толкова много усилия полагам да изглеждам добре... Възможно ли е да не ме харесват понеже съм много ниска- само 1, 50? За друго просто не мога да се сетя да не ми е наред и да отблъсква хората. Благодаря предварително за коментарите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 47a8931cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е от височината. Бъди по усмихната :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eec5052966
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените не ме забелязват :)))

По твоя въпрос - според мен просто след като толкова си се барнала и не искат да контактуват с теб по правилото на Чарли Харпър: "Най-хубавите момичета са най-самотни, защото всички се страхуват да ги заговорят".
Опитай да бъдеш по-контактна дори сред непознати. Според мен това е ключа:)

*Syndrome

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8cf7e766eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ми може и да е заради ръста. Аз съм 1. 85 и някак не отива. Незнам. Но пък ако те срещна и ми харесваш какво да ми пука.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cc0113105a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Трябва да си отракана, разговорлива и усмихната :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7bc3139a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може би ги е страх да те заговорят, никой не обича да го отрязват и затова отиват при приятелките ти, които по твоите думи не са толкова красиви

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4b3be53f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами според мен не е ръста ти проблема... явно излъчваш нещо, което отблъсква мъжете. Може би си отчаяна, а отчаянието се усеща отдалеч. Бъди по- уверена в себе си и не се старай да изглеждаш по определен начин заради другите, а единствено заради СЕБЕ СИ! И като чета колко си направена и изкуствена, ако съм мъж не бих се впечатлила, защото такива като теб под път и над път, все едно гледаш еднакви жени по улицата. Бъди с нещо по- различна, отличавай се от тълпата... и за успокоение да ти кажа че аз съм ниска и съвсем не ми липсва мъжко внимание, даже понякога ми идва в повече и се налага да съм груба с мъжете. И знаеш ли, интересното е че преди бях незабележима като теб, но откакто спря да ми пука и започнах да гледам себе си и да нося това, което ми харесва, без да ми дреме от другите, тогава дойде и вниманието. Обичай себе си и прави всичко в името на това ти самата да се чувстваш добре... друга формула няма!

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8f6d904f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момче, на 20 и момичетата не ме забелязват. Теб ако те видя, ще ме е срам да те заговоря. Ще си мисля, че такава красавица си има приятел и е заета. Не си мисли, че е свързано с ръста. За нас мъжете това няма значение...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8cf7e766eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Може би някой да се интересува от теб но на теб да ти е много висок критерия за мъже. Например на мен ми е сравнително доста висок критерия за жена. А тва че си се изрусила и че си си сложила лещи не те прави по-красива от преди. Височината е проблем за някой мъже които са над 2 метра примерно.
Тук никой не те е виждал и затова не можем да ти кажем защо не се интересуваме от теб.

---------------------------------------------------------------------
любовника

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 197ec1ac8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А защо смяташ, че да се изрусиш до бяло и да си сложиш лещи е привлекателно за мъжете? Мъжете се привличат със
- излъчване
- крака
- задник
- цици
- усмивка
- хубава кожа (макар да не осъзнават важността на хубавата кожа, но те бягат от пъпчасали жени)
- коса и очи на последно място.
Общо взето за почето мъже цвета на косата не е от значение, а изгорялата перхидролена метла по скоро да ги отблъсне. Пък за лещите да не говорим, момиче, което не може да приеме и да хареса собствените си очи и да слага лещи не е привлекателно.

Вземи пример от Ким Кардашиан, ниска като тебе, с тъмни очи и коса, изглежда за някой прекрасно, за други не чак толкова, но всички я заглеждат.
Или вземи пример от Кайли Миноуг, рус вариант. Феноменална жена. Знае как да се държи, как да очарова.

При теб съмнявам се с този голям нос, както се описваш да си от случайте на прекалено красива мацка, на която никой не може да й покрие критериите.

По вероятно, жените да са станали прекалено нахални и мъжете вече да не си правят труда първи да заговарят. Може да очакват да им се усмихнеш или нещо такова.

Трети вариант е ти да изглеждаш като все едно имаш запек и мъжете да не желаят да си говорят с теб, защото им се виждаш кисела компания.

Съвет: дръж се като приятелките ти, които имат успех сред мъжете. Усмихвай им се, намигай им, закачай се. Така със сигурност ще те забележат. Друг е въпроса дали ще привлечеш свестен. Но поне за едно чесане на егото ще има мъже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f439af0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хах какво съвпадение аз съм момче на 19 и мен също представителите на противоположният пол не ми обръщат внимание. Може до някъде да е заради ръста, но не вярвам всички мъже да не те поглеждат заради това. Бъди по-инициативна авторке - ако харесваш дадено момче отиваш и го поканваш на танц. Ако не се съгласи отиваш при следващият и готово. Или пък започваш да танцуваш сама с някоя приятелка и мъжете ще дойдат

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c1a427044e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз не съм привлекателна за мъжете. Но не мисля, че е заради външният ми вид. Сигурно защото съм по-скромничка и това ги отблъсква. Но не мога да се правя на такава каквато не съм за да ме хареса някой и току виж се излъгал и ме взел за гадже. Обаче чичковците по на 45-50 години много ме харесват, но аз не ги харесвам. Май както са тръгнали нещата ще си остана стара мома с 15 котки. Колкото до теб, ако бях мъж бих те заговорил. Блондинките приличате на ангели, може би приятелките ти се лигавят повече и привличат внимание. Пък и тия запознанства по баровете-едва ли ще излезе нещо по-трайно от свалка за една нощ или 10 мин. в тоалетната. Опитай със сайт за запознанства, в смисъл като си уредиш срещата с някой няма къде да избяга ще не ще, ще те заговори:-)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4d55ce5ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Докато четях постта ти си представих някое супер изкуствено момиче "изрусих си косата до бяло, сложих си лещи, нося секси дрехи, високи токчета". Както някой по-горе беше казал - Бъди естествена, бъди себе си! Аз съм на 23г, не си слагам никакъв грим и пак се радвам на мъжко внимание.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6d7313fc6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   аз съм на 17г-ела ще те взема :) без това си нямам и аз гадже

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0803ee426b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Истината е, че когато се отличаваш с нещо, найстина привличаш внимание. Честно казано мен ме заглеждат, гледат ме по време на лекции, ала не съм висока и натокана. Гримът ми е много лек, колкото да подчертая чертите си и да добавя цвят. Та какво искам да ти кажа. Другите момичета не ги заглеждат... не знам и аз защо. Цялата специалност знае моето име. Всички момчета го знаят, ала да ги попиташ, дали знаят на другата колежка, ще кажат - Коя? . Някой се държат леко отвратително с мен, други сякаш се опитват да ме привлекът. Висока съм 151 мила и ръста няма знаечение.

Ако бях мъж, нямаше да ти обърна внимание. Една от причините е тази - ''На външен вид съм си напълно нормално момиче- спортувам много и имам хубаво тяло, което знам да подчертавам, изрусих си косата до бяло, сложих си лещи, нося секси дрехи, високи токчета... ''

С извинение, мила все едно гледаш една ''магистрална феичка. '' 100% давам и се обзалагам, че дори пиеш някакви работи, за да ти е хубаво тялото, изрусила си си косата, което мен не ме влече. Чак до бяло... Прекалена суетност. Сложила си си лещи? Нали нямаш диоптри, за какво са ти сини лещи ( Просто няма какви други да бъдат. Типичният руски идеал, който жените следват. )? Секси дрехи, а? Като се наведеш вижда ли ти се... , а токчетата правят ли те по - умна?

Искаш да разбереш как да привлечеш внимание. Махни този грим и ползвай по - лек. Обличай се както на теб ти е гот, а не както си мислиш, че се харесва. Питаш, защо другите ги заговарят - че ти сама си отговори. ''Приятелките ми, които не са чак толкова по-красиви от мен и дори са по-малко нагласени и по-скромно облечени, винаги биват забелязвани и заговаряни, само аз не. ''

Защо мислиш, че те не са красиви? Нима си мислиш, че ти си първа красавица? Как така имаш приятелки? Та аз ако бях, нямаше даже да те заговоря. Прекалено изскуствена, фалшива изглеждаш.

Бъди ТИ. Недей да се опитваш да се харесаш - няма да успееш. Самочувствието ти е на нула защото се обличаш като ''фея'' и само чакаш разговорите да падат от небето. Една жена винаги може да върти един мъж на пръстта си. Ето сега на мен не ми се говори с тях, подтисната съм... имам си проблемите. Ама после... ще видим как ще се развият нещата.

Престани с ''ефтенииките'', сложи истинската си усмивка и право напред.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3f097f4326
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здравей, когато прочетох историята ти, все едно видях себе си в нея, но с една разлика, че аз съм Момче, на 25 години съм, нито съм пален нито пък съм чак толкова грозен, но и аз като теб каквото и да се опитвам да правя за да ме заблежи някое момиче, еми не се получава, все едно съм невидим, напоследък вече започнах на никого да не пиша, защото няма смисъл, опитвам се да завържа разговор, никакъв отговор от другата страна, незнам съдба ли е или какво. И как на някои им се получава еи така без да правят нищо а такива като мен където се опитвад и правят всичко възможно също като теб не се получава и това е. Мога да ти кажа не се отчайвай, някой ден всичко ще се промени. А за това че си ниска, просто въобще да не те притеснява, 1, 50 си е идеален ръст, аз като съм 1, 82 та все тая.
Хайде спокоино и успех.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1b620abb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До авторката- абе хора (особено 18) къде видяхте да пише, че съм неземна красавица, а приятелките ми грозни??? Това са пълни глупости, приятелките ми са стахотни. Казвам само, че съм малко по добре поддържана и инвстирам повече време и нерви от тях да изглеждам добре. Нормално момиче съм, дори по скоро съм срамежлива и комплексирана. Май сте прави повечето, че проблемът е в излъчването ама как да го променя? До 10- тялото ми е хубаво, танцувам балет, за това мога да нося и по оскъдни дрехи и ми стоят както трябва, кожата ми е прекрасна. Лещите са диоптрични, преди бях с очила, просто давам всичко за да изглеждам готина, но вътрешно явно си оставам задръстена и скучна и това гони мъжете...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5f439af0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ех номер 12 точно мой тип жена си

Номер 11

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: df8353797f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Старичка съм за теб номер 11/21 с цели 8 години:р Но поне ме окуражи де, че има мъже които харесват такъв тип жена като поведение

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6a84a84437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторке, мисля си, че мъжете те отбягват, защото се комплексират от теб. В смисъл гледат една жена насреща излязла като от корица на списание и се чувстват недостойни някак за теб. Сигурно им се върти из главата, че си търсиш някой с пари и че ще искаш "голяма поддръжка" тъй като си като изваяна. Опитай следващия път като излезете с твоите приятелки да изглеждаш по-обикновено. Дали си скучна и задръстена никой не може да каже докато не те опознае. Не личи от пръв поглед

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d2eef4deea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Най-важен е погледът - престраши се и гледай усмихнато момчетата в очите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fa944b23c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Без да искам да те обиждам...

Бяла коса, секси обличане, високи токчета... може би им изглеждаш като курве. Аз не бих ти обърнал внимание. Просто образа на наконтената, изрусена поп-фолк фурия мисля, че отдавна е демоде.

Имаш явно проблеми - правиш толкова усилия да се харесаш на мъжете, та даже и пишеш по форуми, а не си се сетила просто да бъдеш себе си.

Второ, това дето все пишете "изглеждам добре, ходя на фитнес, имам задника на Кайли Миноуг" може да не е съвсем вярно, защото ние няма как да видим. Може да си пълен крокодил, но нека да се съгласим, че изглеждаш добре.

Като мъж ти казвам и то като мъж, който обича секса и готините жени: има много по-важни неща от едното стегнато дупе. Чувство за хумор, знания и умеене да водиш приятен, небрежен разговор, да бъдеш мила и любезна, да изслушваш...

Моят съвет: продължавай да се поддържаш, но спри да се обличаш като лека жена; почети малко книжки, поинтересувай се от различни неща, погледай малко качествена комедия, чети вицове ако трябва, ама такива дето теб те кефят; гледай качествено кино, ама Фелини, Бергман и Кубрик примерно, а не "Професия блондинка".

И следващият път като видиш някой пич дето много те кефи - заговори го и му покажи каква си. Опитай се да го опознаеш, а той че си секси ще забележи и без да се обличаш като Чичолина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 93fb21e262
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Ами и аз съм така момиче съм на 23. Хубава съм казвали са ми го много момчета/мъже, но това е то нищо. Сякаш ги плаша с нещо. Последното момче, с което излезнах буквално се изпари. Ахххх, беше тежко все още се събирам след него.

Я колко много самотници, я да направим една група та да се подкрепяме :Д

Рейн

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1f5a729fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Здравейте,
Искам да споделя с Вас проблема си относно мъжете.
Вече съм на 37 години и не съм имала сериозни отношения с мъж. Имам две висши образования, завършила съм два университета, а имам чувството, че те изобщо не се интересуват от мен. Много чета и се опитвам да увеличавам постоянно знанията си. С мъжете не се получава не знам защо. Не съм лесбийка нито с някаква по-различна сексуалност. Не бих казала, че съм нито грозна, даже всички около мен ме определят като красавица, слабичка съм с огромен стегнат бюст, дълга руса коса висока 1. 65 и красиви и изразителни кафяви очи като на сърна. През свободното си време пиша много поезия, проза дори се пробвам с романи през последно време. Мечтая си постоянно за романтична връзка, но не се получава никога нищо. Не мисля, че причината е в мен. Тези мъже респектирам ли ги с нещо не мога да разбера.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5e7fbb0f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   до 28:

Интересно, как до 37 годишна възраст не си имала съществени отношения с мъже? Проблемът е, че с прекарването на много време сам/а, човек почва да свиква с този начин на живот. Друг проблем е, че повечето свестни мъже търсят жени до примерно 32-33, за да имат по-добри шансове за деца. Сигурна ли си, че никой мъж около теб не е проявил поне малко интерес към теб? Според мен все някой те е загледал и си е мислил за теб, но ти вероятно го игнорираш или не можеш да се свържеш с реалността и да осъзнаеш какво се случва (от там и прекаленото отдаване на фантазната страна на нещата чрез поезията, романите и тн. ). Малко повече досег до реалността ще ти е много полезен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c3e9229d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   до 28:

мъжете се страхуват от интелигентни жени... а и с това описание, и умна и с големи гърди... малко индивиди биха предположили, че ще имат шанс да излязат с теб.
а и романтична връзка... романтиката според мен е до време, до около 30годишна възраст, след това мъжете дори да са имали такива наченки просто не мислят, че е необходимо да ги изразяват...
аз съм момче на 26, и също като теб постоянно си мисля за романтична връзка с някое интелигентно и забавно момиче... уви... пожелавам ти успех, дано да намериш половинката си!

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: da5a38c4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Бъди себе си преди всичко.Бъди натурална.И май в предвид че външния вид далеч не е всичко!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker