Животът ми е една лъжа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Животът ми е една лъжа
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3340 пъти
Честно казано не съм доволен от живота си. Преминах 30 и никога не съм попадал на истинска жена, а само на някакви фл***ци, които използват само заради пари. Реших да се побъзикам малко и си направих фалшив профил в сайт за запознанства. Исках да е достоверен и сложих снимка на един мой приятел и информоция за неговия живот, но използвах моето малко име и си измислих фамилия. Защото той е красив, преуспял, мечтата на всяка жена... А аз съм никой в този свят. Заради проблемите в работата постоянно се наливам с алкохол вкъщи (не съм алкохолик, а просто човек, който не знае какво да прави). Гледам да се претоваря с работа, за да може да не мисля за никаквия си личен живот, защото отдадох 7 години на жена, която се оказа предателка и бях/съм много наранен. На 37 съм, но какво съм постигнал????
Една работа, е и??? А къде е щастието?
Тогава една жена ми изпрати покана за приятелство - аз приех. Започнахме да си пишем и тя се оказа човек, който е пълен с доброта и енергия и даже след най-лошия ден, ще те накара да се чувстваш щастлив. Много повече от психолог... Имахме и много общи теми, обичаме природата, пътешествията, един стил музика и имаме еднакви мечти. Изобщо не съм се интересувал от снимката й, но беше лъчезарна.... Аз се влюбих в нейната душа и истинското й аз, а тя се влюби в един друг мъж... Тя се влюби в красивия млад мъж на снимката, компютърен програмист на 32 години. Тя напрактика се влюби в Христо (моят приятел), а не в мен. Пишехме си и все повече си допадахме. Тогава в същият сайт един общ познат ми писа...
- Здрасти, Христо! Не знаех, че и ти си търсиш приятели. Но защо си под друго име?
Стъписах се.... точно тогава тя ми писа, че би искала да се чуем и да се срещнем очи в очи. Имали сме много какво да си кажем.... аз й писах, че ще се разберем след 2 дни, защото тогава съм бил на работа.
Създадох си един прекрасен свят, в който дори за миг се чувствах като Христо - да имаш някой до себе си, да бъдеш щастлив, да бъдеш себе си и същевренно да си един друг човек. Аз наистина имам чувства към тази жена, но това не е моят живот. Може да се е влюбила в снимката или в професията? Може й да се е влюбила в характера и сърцето ми, но все пак съм я измамил??? И все пак ако бях сложил моя снимка и информация за мен, щеше ли тя да ме хареса? Сега съжалявам, че не го направих, но как да оправя нещата? Никоя жена не ме е карала да се чувствам толкова щастлив, а тя ми каза, че аз я карам да се чувства свободна, сякаш лети с птиците. Защо този общ познат трябваше да се явява и да разваля всичко и защо има хори, които цял живот мечтаят и се опитват да постигнат целите си, но не успяват, а други получават всичко без да са си го пожелавали???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6b8a41a34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Животът ти не е лъжа, но ти си излъгал ... Не е зле да покажеш точно тази тема на жената, с която си пишеш, остави я тя да реши - кое ? е по-важно - визията и професията или истинският Ти.
Иначе, какво се панираш - ако избере да продължава на пуска приятелства на някакви мистър Пърфект-и от разни сайтове, тази жена не те заслужава.
В крайна сметка и тя те е лъгала и не е човекът, който си мислиш, че би те направил щастлив

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e40a6c938f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки който лъже по този начин иска да получава дивиденти, които в действителност не заслужава, а така работата не става...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f05bef6ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нямаш друг избор, освен да й кажеш истина! Обясни й всичко, пък ако тя реши да те приеме такъв какъвто си - ок. ако не иска - нейна си работа, а на теб ще ти е за урок да не лъжеш вече, защото само свободата дава криле. никой не се влюбва в снимка! Имаш шанс, ако това, което си й писал е истина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b839ca13b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей, много просто :) Направи си твой профил, с твоя снимка, с твоите данни :) Първото име, за да не е същото може да е само една буква или нещо по-различно просто, за да не се усъмни. Ест. като те пита как се казваш ще си кажеш твоето име, цялото.. И така ще почнеш да си пишеш с нея.. А "христо" постепенно ще я игнорира.. Ако наистина е добра, душата за нея ще бъде по-важна и външността няма да е от такова значение... Друг е въпросът, че после ако нещата станат, тя все някога ще се запознае с истинския Христо и тогава вече ще трябва да обясняваш.. Но ако нещата станат, в даден момент мисля, че можеш да й кажеш истината, преди да ги запознаваш.. може и да го приеме като нещо сладко.. Така както я описваш изглежда като жена, която е над нещата.. така, че не се притеснявай, направи нещо, но спри с лъжите!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 800f45d952
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Постъпил си безкрайно некоректно към приятеля си да ползваш снимката му без разрешение. Представи си, че някой го разпознае? Ще се разчуе, че е регистриран в разни сайтове, а на тях не винаги си гледа с добро око.... Не пишеш нищо повече за него, но особено ако е женен или обвързан ми се струва голямо предателство. Към дамата също си постъпил много грозно. Човек не се влюбва само с нечия душа, външност и характер се допълват и се влюбваме в един комплексен образ. Този, в който се е влюбила тя просто не съществува, защото е смесица от външния вид на приятеля ти и твоя характер. Към номер 1- какво означава истинския Ти? Външния вид е част от нас, няма как да се оспори. Според мен най доброто, което може да направиш е да спреш да й пишеш от името на Христо, може да е разочарована, но ако й кажеш истината ще е по зле и едва ли ще ти прости. 4 ти е дал много добър съвет, послушай го!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 83825e00b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Честито! Сътворил си огромна лъжа и последиците ще бъдат за теб. И аз съм колкото теб, на 37, и не разбирам как някой може да има толкова детинско мислене. Не те съдя, може би трябва да ти благодаря - благодарение на теб разбрах как се чувства сега един, който приложи почти същата лъжа. Регистрира се в такъв сайт, разигравайки и баламосвайки ме, че било за бъзик и така нататък. Оттам нататък нещо в мен се счупи - така и не можах да приема регистрацията му там, приятелките и Бог знае още каквото се е случвало. Зарязах го, той пък решил да си сложи снимка. Ама не каква да е, а отпреди двайсетина години. Казах му тогава, че с тази снимка лъже само и единствено себе си. Е, оказах се права. От два стола падна на земята и там си седи още...
Покажи се на жената такъв, какъвто си. Нямаш друг избор. Ако е такава, каквато я описваш, може и да разбере и да преглътне. Но чувството, че е била лъгана толкова време, може и да не й позволи.
Питаш защо трябвало да се намесва общият познат. Това е пръстът на съдбата. Така е трябвало да стане, за да разбереш, че истината рано или късно е щяла да излезе наяве.
И спри да се наливаш с алкохол, щото може и да не си алкохолик сега, но ще станеш. Проблемите се решават, като се изправиш срещу тях, не като се криеш в забравата.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: be5d782297
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи й истината. Това е единственият ти шанс. Ако не се получи - какво пък, живота си продължава и това, което трябва да направиш е да създадеш твой собствен профил с твоя снимка, да излизаш повече с хора, да контактуваш с тях, с приятели... Това ще те разсейва. А може и жената да се окаже точно толкова добра, колкото си я описал. Да поиска да се видите, въпреки това.
И тези истории с чуждите профили са комплексарски, извини ме, ако съм груба, но... наистина по този начин ти си я излъгал. Но не трябва да се притесняваш да й кажеш... сподели й как се чувстваш. И не си позволявай да мислиш негативно, мисли само положително и така ще привлечеш положителното към себе си в твоя живот!
Успех. :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 13ece6ee61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей... Пиша ти, защото преди две седмици аз бях в почти същата ситуация, като твоята жена. Само дето съм на 18. В един момент човекът, който винаги ми даваше съвети да се пазя, да не се доверявам лесно, с когото се запознах виртуално и на когото все пак се доверявах, се оказа друг... Бяхме много близки, щяхме да се видим най-накрая и броени дни преди това, той ми призна, че името му е фалшиво и не е момчето от снимките. Беше голям шок. Попита ме дали искам да видя кой е той в действителност. Аз директно отказах. Чувствах, че не мога да възприема друг, който и да е той, да го наричам с друго име... не това, което вече ми беше станало любимо. Не че всичко опира до външността. Самата нагласа да очакваш някого в миг се срива и отстъпва място на разочарование от лъжите. И въпреки че обожавах характера му, не успях да намеря сили да се държа както преди. Дадох му съвет никога вече да не постъпва така с хората, които го ценят. Защото някои биха могли да забравят и да продължите заедно, но други ще те напуснат. Давам този съвет и на теб. Най-искрено ти желая жената да те разбере и да се справите със ситуацията. Ще са нужни усилия, време, доказване на чувства. Помни, че имаш вина, разкажи съвсем честно защо си постъпил така и занапред спечели доверието и. Дано ти даде шанс! ... Исках да знаеш как може да се почувства тя. Не се отказвай, защото после е възможно и двамата да съжалявате за изгубеното. Какво нещо е животът, прочиташ една история и тя събужда толкова много от собствените ти спомени. Ех, хайде и късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2639f18ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Признай си истината пред нея, така както тук. Бъди с чиста душа и сърце и Бог ще те възнагради.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b9fe6664ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4, това не ти е някаква приказка, а реалният живот и нещата не винаги завършват хубаво. Има вероятност въобще и да не му отговори на новият профил...
А до автора, казваш и истината и каквото стане, според мен по-вероятно е да не стане нищо, но в крайна сметка нямаш какво да губиш, а си длъжен да пробваш.
Аз също съм мъж, който няма много успех с жените и също съм сам, единствената разлика е, че съм по-млад от теб. Също от време на време си пробвам късмета по сайтовете за запознанства и точно затова се ядосвам на хора, като теб, защото:
1-во трябва да се боря за вниманието на жените с един куп "перфектни" профили, като твоя;
2-ро как могат да ни имат доверие жените в тия сайтове, след като има сума ти народ, като теб. Ако имам някакво положително качество с което да мога да привлека вниманието на някоя жена има голяма вероятност тя да не повярва, защото преди това се е напатила с хора, като теб.
"Реших да се побъзикам малко" - с кой точно се бъзикаш?
С жените които ти пишат, с въпросният Христо или с теб самият?
Все пак ти пожелавам успех, дано да се получат нещата, въпреки, че не заслужаваш!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b839ca13b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 4 е. Какви ужасни коментари сипете срещу човека.. Авторе, в никакъв случай не й казвай! Поне засега, тя не те познава и ще се отдръпне веднага! Убедена съм! Нека те опознае, да види, че си добър човек, само тогава би те разбрала защо си постъпил така. А в момента просто ще те счете за поредния маниак! Ти не си такъв, нали? Послушай ме. Започни на чисто с нея! Като теб самия! После ще й обясниш.. голяма работа, случват се и такива неща.. Не знам какво се палят по-горните коментирали.. сякаш са ядосани на нещо и някой и тук искат да си изкарат цялото нещастие и злоба.. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5eae68be47
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ... знаеш ли, ако решиш ми се обади на този телефон, нищо меркантилно в най- лошия случай ще си поговорим, аз съм същата ситуация, само дето съм жена... ********, дани,

/Модератор7 - Лични данни не публикуваме.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 83825e00b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11, а не допускаш ли, че жената по някакъв начин може да е разбрала за това? Все пак се явява някакъв общ познат. И точно това да е причината да иска да се видят непременно? Твоят съвет е да продължи с лъжата, а това само ще го забие още повече надолу. И не, не изливаме нещастие и злоба тук, а го съветваме да направи най-правилното - да каже истината. Защото в един момент тя все ще излезе наяве.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b9fe6664ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 10 е. Номер 4 и 11, ти на колко години си?
"Нека те опознае, да види, че си добър човек" - повярвай ми и аз съм много добър човек, обаче това не е достатъчно за да спечелиш някоя жена, особено пък непозната и това ти го казвам от опит. Обикновено се гледат други качества в началото и в повечето случай дори не съм имал възможност да покажа, че съм добър човек. "само тогава би те разбрала защо си постъпил така" - а ти разбра ли защо е постъпил така?
Това, което аз разбрах, е че "е решил да се побъзика малко". Разбирам, че му е трудно, съчувствам му, ако става въпрос само за жените и аз не съм в по-различна ситуация, обаче не мисля че тия неща го оправдават да лъже и да се прави на някой, който не е, а и вкрайна сметка, както виждаме в един момент това нещо се е обърнало срещу него.
Иначе той не се бил интересувал от снимката и... Ами тогава защо не си е направил един профил без снимка и да пише на жени без снимки, след като него не го интересува снимката?
Явно си жена (номер 4), така че би ли ми отговорила на няколко въпроса свързани с твоите съвети:
Ти би ли се обвързала с някой само защото е добър човек, а иначе не те привлича особено?
Ти използвала ли си сайтове за запознанства?
Ако да, отговаряла ли си на абсолютно всички мъже, които ти пишат?
Ако не си отговаряла на всички по какъв критерии си избирала на кой да отговориш?
Иначе си права за две неща - ядосан съм на автора и вече писах защо, също така се поразпалих малко. Обаче не знам и ти защо се палиш, при положение, че първо автора сам си е виновен за случилото се и второ те така или иначе не са имали някакъв реален контакт, можеше дори и тя да е сложила фалшива снимка и дори да е писала неверни данни в профила си. А и дори и неговите данни да бяха истинските и да са си писали с месеци и да им изглежда, че са един за друг, като се видят на живо пак може да не си допаднат. Именно затова писах и преди, че няма кой знае какво да губи.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 94809569aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Срам не срам, ей това всичкото дето си го избълвал тук й го казваш в прав текст. Ама без да се оправдаваш и извиняваш. Обясняваш й го както е... може и да й го напишеш.
Едва ли изглеждаш като Ел Чупакабра, пък и жената ако наистина е психолог, значи разбира нещата, които се случват вътре в душата и те харесва не заради снимката.

Като мъж с гордост и его, не разбирам как си сложил снимка точно на приятел. Тъпо е, но пък ти нали не си бил сериозен в началото. Не знам, не го разбирам.

Да ти е за урок: Никога не лъжи и никога не се срамувай от себе си. Звучиш като свестен тип.

И последно: От мен да знаеш - мъжът е характер, чувство за хумор, ум, сила и почтеност.
Познавам грозни, като върколаци мъже, за които жените умират - защото са мъжкари и половина.
Да си грозен може, но да си страхлив и неуверен не може!

Не подценявай жената, звучи като да е умна. Не лъжи, защото нараняваш и нея и себе си.
Кажи истината и след месец ще си супер щастлив и ще се смееш на коментарите тук и какъв си бил гърмян заек.

Успех брат!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9fe6664ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Какво стана авторе?
Как се развиха нещата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker