Предателство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предателство
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2723 пъти
Искам и аз да споделя моята история. За първи път пиша във форум. Преди месец и половина вече мъжът ми изведнъж ни изостави с детето което е на 10 години, ще кажете че е имало причина но не наистина нямаше.

През този месец се опитвах да разбера какво става, казвах му че има друга жена той отричаше, до преди седмица разбрах какво става наистина че е със жена която аз тласнах него към нея защото тази жена преди 3 месеца загуби съпруга си в катастрофа и аз го карах да и помага защото е останала сама, искаше да продава колите на мъжа си и да нея излъжат аз го карах да помага и така ми се отблагодариха двамата, че сега са заедно и най лошото, че са във нашия блок.

Те се крият защото тя все още "жалее"носи черно но ние разбрах ме как стоят нещата. Най лошото е че го отдръпва от детето, като се има надпредвит, че тя също е майка. По голяма е от мъжът ми с 4 години. Кажете момичета как да постъпя като я видя идва ми да я удуша, цялата се разтрепервам но се взимам в ръце и я подминавам. Искам да страда както аз страдам в момента, и не само тя и тои

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c01ac3316
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е една кучка, аз ако съм на твое място хич няма да се ядосвам, а ще се огледам и ще си намеря друг мъж. А той рано или късно ще страда, освен дето и хората ще ги одумват, но и ще настроя детето си против такъв баща, че един ден да няма кой да го погледне. И бих я унижила пред хората с някой скандал, че и тези които не знаят за разгонената вдовичка да разберат за връзката и с твоят мъж. Ще я запитам защо се прави на опечалена вдовица, а в същото време краде чужди мъже, но ще и го задам пред доста хора. Ще и кажа не я ли я срам, че разваля едно семейство, оставя дете без баща, а се държи толкова лицемерно когато мъжът и още не е изгнил в гроба. Луда ще я направя да не може да си покаже носа от срам, за хубостника ти ще и кажа, че се радвам че ме е отървала от него, дори ще и благодаря, защото и хуй не става от него.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a9a397e402
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, примири се, че никого не оставя другия изведнъж. Върни лентата назад. Имало е симптоми, проблеми, имало е място за друг човек. Ако не е била тази жена, друга щеше да е. Никой мъж няма да напусне жена си и детето си, преди да е намерил друга - това е вярно, но това е следствие. Причината винаги е в собственото семейство. Защо изобщо се е оглеждал другъде? Вместо да се правиш на ощипана, виж се с бившия си, разберете се, разпределете си разходи и отговорности за детето и всеки да си продължи живота. Няма нищо срамно и нередно, че е с друга, такъв е животът. За детето ти е по-добре да се разберете като хората, а и за теб е по-добре. Можеш да оставяш детето при него, да излизаш и да си гледаш живота. Връщане назад няма. Виновни, ако търсиш - погледни в огледалото.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 880501db61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нямам думи... Всякакви неща съм чела и чувала, но за такава жена не съм... Тя толкова е обичала и мъжа си... Един нормален човек няма да може да си намери място, докато преодолее загубата, а тази хукнала веднага подир чужди мъже и то женени с дете! Виж, всеки си носи кръста. Всичко се връща! И на мене ми беше трудно да повярвам, но си има възмездие за всяко нещо. Всеки си носи кръста, както се казва. Иначе казано - всеки си носи последствията. Остави ги да си живуркат. Опитай се да преодолееш тази раздяла и да потърсиш нещо стойностно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ac6f8e6cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен тяхната история е още отпреди смъртта намъжа й! Ужасно е, съжалявам!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4e00209233
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Проблеми сме няма ли до преди тази случка, сигурно не вярвате но това е истината той започна да се променя да става по нервен, да говори приказки който не съм ги чувала от неговата уста за 12 години, за този месец и половина вече неговите родители и роднини не могат да го познаят. Знам че ще ме упрекнете но искам и двамата да унищожа.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3f1f34a82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За мен вариантите са два - или мъжът ти е прекалено добра душа, екстроверт, който обича да помага на всеки и онази го е използвала по всички начини, или са имали роман от по-рано и са те изиграли да си мислиш, че ти си го бутнала в обятията и. При всички положения съседката ти е отрепка, деградирала личност. Не търси вина в себе си, ако още обичаш твоя човек, дай му време да проумее къде се е набутал. Но не много време - 6 месеца до 1 година нещата ще се изяснят. Ако не се върне (а това е повече от вероятно, при положение че има свое дете, което вече е голям човек и разбира всичко). Не прави глупостта да настройваш детето, напротив, казвай му, че татко му го обича, както и да изглежда това сега. Изобщо моят съвет - бъди добра, уравновесена, винаги усмихната (дори и насила) и се моли нещата да се случат по-най-добрия начин за теб. Ако не - всяко зло за добро. Успех, мила
БК

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cd311e42bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за съвета наистина се опитвам да се усмихвам като се засечем с нея макар че в последно време много рядко се случва. Отначало си мислех, че хората на мен ми се подиграват но срещнах голяма подкрепа от всички дори негови приятели, който не познавам лично което ми дава сили да продължа напред с високо вдигната глава. А най голямата ми подкрепа е моето дете заради което трябва да продължа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker