Сама си го причиних! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сама си го причиних!
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3422 пъти
Преди 3-4 месеца приключих много бурна връзка, която продължи 4 години. Бях много отчаяна и имах спешна нужда от някои до себе си и направих грешката да се обадя на бившия ми приятел, който страшно много ме обича от вече 6 години и знаех, че той ще откликне, така и стана. Сега е в Испания от вече 3 години и в процес на дългите ни разговори по телефона аз го попитах дали не иска да се върне за да бъдем заедно и той веднага се съгласи и ми каза че си е купил билет за следващия месец.

Дотук всичко е добре, поне аз така си мислех радвах се ,че няй-накрая ще бъда с мъж, който знам, че никога няма да ме нарани и ще ме боготвори както никой друг. Но явно се е получило несходство с мойте планове и тези на съдбата. Срещнах друг!

Даже не знам как започна всичко, той е от типа мъже, за който всичко в живота е една голяма игра, държанието му, облеклото, мантилитета, начина по който се изразява, всичко в него е небрежно, сякаш за нищо и никой не му пука.В началото започна само със секс за една вечер, на сутринта даже не го погледнах исках да забравя всичко. Засякохме се един път и той ми пойска телефона, но не се обади.

И един ден бяхме на едно заведение, и при нас дойде негов приятел с който се познавахме и ние, и той ми каза, че въпросният не бил спрял да говори за мен аз естествено не повярвах. И една вечер отново се видяхме случайно, ние отивахме на гости и му предложихме да дойде, той без да се замисли се съгласи (забравих да кажа, че винаги като ме види ме целува по устните).

Дойде и вечерта отново преспахме заедно, държа се много добре с мен сякаш сме двойка, аз само това и чаках и след два дена се бяхме събрали приятели в нас и аз му се обадих, но той ми каза, че има много работа и едва ли ще дойде. На следващия ден той ми се обади и излязохме, прекарахме невероятна вечер и все повече се държи с мен сякаш сме заедно целува ме постоянно, държи ме за ръка.

Не ми се иска да сядам да говоря с него за такива сериозни неща понеже още първата вечер той ми каза, че му харесва това в мен, че съм била безскруполна, че нямам задръжки с една дума, че съм човек за секс, но същата вечер ми каза по-късно ми каза, че искал да съм неговата мацка и как всички щяли да му завиждат.

Сега съм толкова объркана, найстина не знам какво да правя и какво да мисля,хем искам да съм с него хем ме е страх, но нез нам въобще дали за него е нещо сериозно, всички ми казват, да не хлътвам, че ще ме разочарова, че не става, ами ако са прави.

Ами другото момче не мога да постъпя с него така, той да си дойде заради мен и аз отново да го зарежа заради друг (отново понеже постъпих така предния път когато се разделихме).

Не ми се иска да сядам да говоря с него за такива сериозни неща понеже още първата вечер той ми каза, че му харесва това в мен, че съм била безскруполна, че нямам задръжки с една дума, че съм човек за секс, но същата вечер ми каза по-късно ми каза, че искал да съм неговата мацка и как всички щяли да му завиждат.

Ще се радвам да чуя някое друго мнение или съвет!!
Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 0021070da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам какъв съвет търсиш, след като самата ти не знаеш какво искаш, изясни си първо положението и помисли в какво се забъркваш. Не те съдя, не те упреквам, но мисля, че пропиляваш времето си с безмислени приключения. Помисли какво искаш, какво търсиш и тогава предприемай сериозни крачки, не си играй с хората, защото ще получиш същото. Съжалявам за този коментар, но търсиш мнение, а моето е таквова. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: ac1bac625f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще напиша цитат:

"На вкусният стол не можеш да седнеш, а удобният затруднява храносмилането"
Станислав Лем

Има и още нещо: в основни линии света /живота/ ни става такъв, каквито сме ние - имаме свойството на принципа на резонанса да привличаме хора и обстоятелства.
Най - големият въпрос във всяка една ситуация е :
"Кой съм аз по отношение на...?" или "Кой искам да бъда аз по отношение на...?"
Дадох ти ключ!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 58e8e72276
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Дано предишния ти приятел се върне от испания и ти да му кажеш "сори, срещнах друг". дано е мъж на място и ти отпори един шамар че да го помниш цял живот, а тоя новия да те разочарова много, защото ще те накара да се влюбиш много в него, но той д ате зареже като парцал. така ще разбереш да не си играеш с чувствата на хората

Бившата ми приятелка е същата пача като теб, поздрави! дано и ти страдаш като нея и да се молиш на бившия си за прошка след време, но на него да му е дошло до гуша от детските ти глупости, както на мен
чао

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: af28024067
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "На вкусният стол не можеш да седнеш, а удобният затруднява храносмилането"
Станислав Лем

Във всеки избор човешки, единственият въпрос е :
"Кой съм аз по отношение на ... " еди какво си,
аз бих посъветвала всеки да слуша сърцето си и никого другиго. Защото с това сърце ще живееш, където и да отидеш, каквото и да правиш, с него ще заспиваш и т.н.
Следвай сърцето си, вероятността да сбърка е малка, пък и едва ли го искаш за опонент цял живот!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6a9247dbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Браво за третия коментар! Евала братле!!! Много добре си го казал!
Бившата ми беше същата, ту с мен, ту с бившия - накрая и бих шута по най-гадния начин. А тя ми се разрева. И се изкефих, въпреки че я обичах. Сега от много избиране е сама, а аз имам най прекрасното момиче до себе си!
На авторката: Искрено ти желая и теб да те чупят по същия начин, щото трябва всички такива като теб да схванете, че хората които държат на вас имат ЧУВСТВА!!!
Едвам се сдържам да не ти дам определение какво представляваш, ама айде няма! Ти се сети сама!

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 491842e7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   добре де, номер 3 и номер 5...на вас не ви ли се е случвало да незнаете какво чувствате и какво искате???не мислите ли че човек не трябва винаги да се съобразява със чувствата на другия???Ако почнем да се съобразяваме със всеки и правим това което искат те и пренебрегваме себе си...та ние ще сме пълни нещасници...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 36172f7f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Животът е всичко това,което ти се случва,докато ние си правим планове на него". Никой не знае какво го чака утре. Тогава мацката го е чувствала така и му се е обадила, тя е нямала как да предположи, че утре някаде ще се появи Той, човека който е кара да изтръпва цялата. Как може да съдите така хората.
Кам авторката: Най-добре поговори с ноеото ти момче, обясни му какво чувстваш, кажи му че го харесваш, и го попитай директно какво може да очакваш от него. Незнам точно как стоят нещата, но си мисля, че щом ти си оставила приятелят ти, които много те обича, значи си спряла да го обичаш и сега му си се обадила просто защото знаеш, че той те обича, и когато човек се почувства самотен иска да усети, че някой го обича.И дори той и да се върне и вие пак да се съберете,ти пак ще го зарежеш и болката, която ше му причиниш ще е по-голяма. А бе и твоята не е лесна. Лощо е човек да е объркан, ама трябва да мислиш бързо и да действаш бързо,докато не е станало прекалено късно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker