Дали ме обича или иска само секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме обича или иска само секс?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3960 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 години и от около месец започнах да ходя отново с бившия ми приятел. Бяхме се разделили по негово желание, защото той тогава имаше проблеми- финансови и здравословни и реши че няма място за мен в живота си в него момент. Аз бях приела нещата и продължих напред, но след няколко месеца той започна отново да ме търси и да ми се извинява. Тогава го отрязах, но той не се отказваше беше толкова упорит. След 8 месеца реших да му дам втори шанс, защото всеки го заслужава. Може би му дадох шанс за да се убедя в това, че той настоява толкова много само, защото не успя да преспи с мен. Ето че това се случи, преспах с него. На мен ми беше за пръв път и не се получиха нещата, мен много ме боля, но знаех че не съм първата. Бях щастлива че се случи. Правим го за четвърти път, но всеки път ме боли, а той много бързо свършва. По време на любовната игра всичко е много хубаво, но започне ли акта нещата се променят. Снощи той се изпразни в мен въпреки че си беше сложил презерватив. Аз побеснях, притесних се и започнах да му се карам. Пропуснах да кажа, че преди това бяхме пили. Той ме предупреди че може да стане гаф
но това не ни спря. Станалото стана... Казахме си, че на сутринта ще купим ескапеле и ще решим проблема. Тръгнахме към аптеката, като влизах той ме викна да ми даде пари, но аз му казах недей сега. Купих лекарството и излязох. Той ме пита колко струва, аз му казах. предложи да ми даде парите, но не ми ги подаде. Аз на тези теми не обичам да говоря. Смятам, че ако искаше да ми купи хапчето щеше да го направи, но той предпочете да се възползва от моята стеснителност. Прибрах се аз и не спирам да мисля за това. Как човек който те обича няма да си плати за грешката. В случая той имаше по-голяма вина, но не си понесе отговорността. Обръщам се към вас за да ви попитам как смятате вие, дали ме обича или просто иска да си прави кефа с мен. През цялото време се държи готино, питаме как съм, не е идеално но ми е хубаво с него. Искам да чуя други мнения по въпроса за да си направя равносметка. Надявам се да получа отговори, благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4a5ec8c268
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уж на 21години, а с акъл на 15? Човекът нали ти е попитал и то два пъти - да ти даде ли пари? Ти защо не каза "да", а се правиш на много оборотна? После той не бил ги дал, нормалния човек пита!
А ти си направила груба грешка като е свършил в теб!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d7da596a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си една лигла, която не знае какво иска!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3992ad2fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   не те обича, но не защото не е платил хапчето.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e1cdba8271
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами какво да ти кажа.... да вземе да хвърлим боб, барем разберем какво е в неговата глава....
П. П. Всеки нормален човек го знае/надявам се и ти/все пак си на 21 г., че с презерватив вероятноста да забремеенееш е почти нулева! Или ти го искаш това? /забременяването/. От поста ти това разбирам. А и не е длъжен да ти дава пари, все пак и ти си си правила кефа, нали?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a4a6fbfa1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   абе 1 на 1000 е се изпразни с презерватив и да забременееш, и защо мислиш че ако не прави секс с теб те обича, а ако прави не те обича. много ви се чудя ама наистина, за мъжа ако не му позволиш да те докосва пък означава че не го обичаш, хайде сега да видим!
без секс - той те обича(мисли момичето) ти него не(мисли момчето) -
със секс - не ме обича иска само секс(мили момичето), иска да сме заедно ( мисли момчето)
нещо в тоя смисъл :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ec6d03421c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Оооооооооооооооо, недей така де!!! Та аз може и да съм пил, ама нищо не разбрах! Та ти сега за едното глупаво хапче ли, че не е платило момчето? Това ли е? От това ли да правим изводите колко държи на теб? Ами просто приеми, че и той е бил под напрежение и не е обърнал внимание за парите и това е! Не го приемай толкова сериозно! Пък и вие с по-горните коментари, не го нападайте веднага момичето! 15 годишна била, лигла била, не внимавала и незнам си какво! Чест ти прави мило момиче, че си легнала за първи път с човек когото обичаш, но само не прибързвай с разни дреболийки за заключения! Вярвай му! Любовта е и приятелство и доверие!
Дядо Манол

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 98aa13947f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на номер 6 за коментара, а на всички останали които ме нападнаха мога само да кажа че на чужд гръб и 100 тояги са малко. Тук исках да намеря разбиране, но съжалих, че го потърсих.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a04186f757
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж какво това, че ти си се напраила на скромна и не си взела ДВА пъти парите си е ЛИЧНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ! Ти кво искаш да ти ги навре в ръцете ли? Иначе сигурно те обича какво като е поискал секс? Това, че момче иска секс от момиче не значи, че е само за това.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c319c49550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мен ми намирисва на чисто желание за секс. Мисля, че не те обича. Естествено, че е имал с теб най-голям шанс, била си му последната и то, не сте се скарали, ами той така е пожелал и ти си го приела.

След като си е поотпочинал от теб, било му е натоварено явно, се е решил да пробва отново с теб и главната му цел е да преспи с теб, а ако си му споделила преди време че си девствена-ето, какво по-хубаво доказателство, че те е върнал обратно само за секса--> Когато някога сте били заедно, е станало на въпрос за секс, казала си че си девствена и сега той е решил да те върне обратно, за да прави секс с девствено момиче. --

Споделяла ли си му преди, че си девствена?

А и, за обичта... разкажи как се държи с теб, виждаш ли любов във очите му?
След като тръгнахте отново заедно, кажи след колко време и кой постави темата за секса (със сигурност той, нали? ) но колко време ходихте? 1 месец и той си го поиска? Или след 2 месеца си го поиска? или е по-малко и от месец?
И как постави темата? Директно, или от дума на дума, лека полека нещата се стигнаха до тема секс?

Припомни си тея моменти, а също внимателен ли е бил при първия ти път, чакал ли е достатъчно време за да се предразположиш добре и да се отпуснеш? Или е действал прибързано?

Просто помисли върху тея неща, самите му реакции и самото му държане към теб, по време и преди секс.

И сама ще намериш отговора-дали те обича, или просто те използва за секс.

Но аз залагам на това, че те използва за секс.

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker