Безисходица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Безисходица
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2651 пъти
Здравейте, пише ви една много объркана жена.
Всичко започна преди 10 години, когато бях на 19. Запознах се с едно много добро момче. Отначало не го обичах, но ми беше приятно да излизаме заедно. Постепенно го обикнах много, видях че е много добър и забавен. Не беше идеалния мъж, но сякаш допълваше моите недостатъци, а аз неговите. С времето все повече го заобичвах, което създаваше големи проблеми за мен. Започнах да го ревнувам много, макар да се опитвах да не го показвам. След време нещата загрубяха още повече, защото ни налегна еднообразието и започнахме само да се караме. Аз не знаех какво да правя, защото хем го обичах към онзи момент, хем ми се обръщаше всичко само че от лошо, сякаш някакво напрежение.

Също така виждах, че към този момент не можем да заживеем заедно поради финансови обстоятелства, а исках някаква сигурност. Поисках съвет от най-добрите ми приятелки и така един ден след 4 години заедно реших да се разделим. Отначало ми беше добре, защото го нямаше онова ужасно чувство на безнадежност, дори до някъде бях щастлива, без тази болка в мен.
След това се отдадох на няколко неангажиращи връзки, но не след дълго се спрях на един господин, който беше точно обратното на това, което беше бившият ми. Не ме разбирайте погрешно, бившият никога не ми е посягал, никога не ме е напсувал или нещо такова, но някак беше затворен в себе си, мълчалив и това ме изнервяше адски много. Този за който говоря беше отворен, искаше да идва навсякъде с мен и дори приятелките ми го харесаха много, за разлика от бившият, който не обичаше да излиза с мен, когато бях с тях.
Харесваше ми как се държи с мен, бях уверена в себе си заради комплиментите му и се надявах да го заобичам. За съжаление това не се случи колкото и усилия да полагах с времето все повече ми липсваше бившият. Един ден му се обадих и той не остана безразличен. Не му казах за връзката с това момче и няколко месеца водех паралелна връзка с двамата. Но отново бившият ме ядосваше, макар сега отстрани погледнато, да не правеше нищо лошо, до ден днешен не знам как може да преливам от обичта към почти омразата. И така един ден когато му се бях ядосала много му казах, че има друг човек до мен и че не искам да се виждаме повече. Няма да забравя изражението му в този момент никога. Чувстваше се предаден, при това за втори път. Не ме обвиняваше но личеше че го боли много и не може да преглътне това. Тръгна си без да каже нищо. Със същия този човек съм, не го обичам, макар той да полага огромни усилия. Напоследък ми говори за брак, а аз не знам какво да правя.
В последно време нервите не са ми добре, постоянно виждам бившият във всичко. Примерно само като чуя за град, в който съм била с него, веднага се сещам за него. Като видя като неговата кола ми се обръща всичко. Като чуя любими общи лесни не мога да сдържа сълзите си. Даже ми се наложи да ходя на лекар, защото имах сърцебиене, виеше ми се свят и се потях, казаха ми да пия като за начало хапчета на билкова основа.
Не знам как така се получи, знам че съм виновна и че нямам право да го търся, но с времето става все по-зле при мен. Той никога не би ми простил, аз на негово място също не бих го направила.
За това искам съвет от вас, защото явно не съм наясно със себе си. Как е възможно като не е до мен да ми липсва толкова силно, да знам че той е човека за мен, а като се виждахме толкова да му се ядосвах и да имаше моменти в които ми е идвало да го удуша заради неговият непокизъм.
Дайте ми съвет какво да правя, да го потърся ли?
Случвало ли се е нещо такова на някой от вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 80c12f7fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли какво е безисходица изобщо?
- когато имаш рак и нямаш изход
- когато си самотна майка на две малки деца
- когато трябва да гледаш болен член на семейството, не можеш да работиш, а нямаш пари за храна....
това е безисходица.
Твоето е чиста проба глупост и интересчийство.
С две думи искаш някой принц, в който хем да се влюбиш, хем да не те ядосвал, хем да има мангизи.
От два стола, накрая ще си паднеш на дебелия задник, което ще е най-доброто решение в случая. Ти трябва да разбереш най-после, че хората не са пионки, които можеш да използваш по свое усмотрение и за твой кеф.
Животът обаче мачка такива като теб и рано или късно ще си научиш добре урока

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ff26d454e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Типична женска ситуация не знам какво искам помогнете ми.
1-во "до ден днешен не знам как може да преливам от обичта към почти омразата. " може би това е любовта.
2-ро твърде много си наранила и предала предния си приятел не продължавай да му тровиш живота и без това е вложил твърде много енергия и нерви в теб. Остави го да те забрави и да продължи напред.
Относно новия щом нещо не е наред го остави и намери някого, когото чувстваш по силно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4d9335fb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли според мен потърси го, но първо зарежи сегашния, за да играеш честно. Потърси го, направи всичко възможно за да му докажеш че ще го обичаш безрезервно, въпреки неговите недостатъци. Все пак и ти имаш недостатъци и нямаш право да изискваш от другите да нямат такива. Приеми го с всичко, с което те ядосва и влагай енергията си в щастливите ви моменти. Ако все пак не успееш да си го върнеш, и в този случай остави сегашния си приятел. Той не заслужава да бъде подвеждан така. Не разбирам защо жените ги е страх да останат сами и са склонни да поддържат връзки, които всъщност не са им нужни. Аз например обичам един мъж, но поради ред причини, нещата между нас не се получиха... та обичам го от повече от година, скоро ще станат 2 и още не ми минава. И точно затова не започвам връзка с някого, защото искам да преживея въпросния мъж. Не би било честно спрямо който и да е, да го подвеждам с надеждата че мога да го "заобичам". Не се прави така, а се започва начисто. Ако в себе си имате стари рани, по- добре не разчитайте на приказката "клин клин избива". Правилния човек ще си дойде след време, когато сте готови за това. Самотата също е полезна, не е страшна.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 64b437f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   авторката съм.

до 3
Ми страх ме е да го потърся отново, защото много го нараних и го познавам много добре. Знам че няма да се съгласи никога, ако изобщо ми вдигне. Искам да знам дали е добре, как е, защото като се разделихме не изглеждаше добре. Мъчно ми е за него. Нервите ми също не са добре и не знам какво да правя вече.

До другите.. имате право да ме съдите знам, но не разбирам какво ми става. Хем го обичам, хем ме ядосва до толкова, че ми идва и си тръгвам всеки път.
Не знам защо става така, но от 3 години не съм го чувала, и е тежко, с времето става все по зле :(

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8b0c4cac96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   "Исках някаква сигурност", много сте ми интересни жените, като започнете да говорите за "сигурност" и пари. Ами щом търсите "сигурност", ОК намирате я. Не разбирам обаче защо смятате, че като търсите едно определено нещо, очаквате в пакет с него да върви и любов. Това е все едно да отидеш в магазина да си купиш хляб и като се прибереш, да се вайкаш, защо с него не са ти дали и салам. Аз например, понеже вече се опарих от жена, търсеща "сигурност", много трудно бих допуснал отново подобна до себе си. В живота всичко се случва и както днес съм богат, утре мога да съм просяк. Тогава търсещата "сигурност" просто ще си събере парцалките и ще ме изостави. Еми и аз търся сигурност, сигурност, че човекът до мен ме харесва заради мен самия, а не заради колата ми, къщата ми, парите ми и други подобни "сигурности".

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 699c7a36eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ми е интересно какво очакваш да те посъветваме. Оплескала си всичко максимално и сега ревеш, помагайте, спасявайте! Според мен, остави човека на мира(бившия). Нека да си намери нормално, добро момиче, което ще го уважава. Съсипала си чувствата му, живота му, сега пък не можела без него. Най-прав от всички е номер 1. Да вземеш да прочетеш сто пъти всяка дума на тоз умен човек. Подписвам се под всичко, което е казал. И си намери някой като тебе, не разбивай още живота на момчето. Предостатъчно си се постарала по въпроса.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2dcbf95a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Скъпа, преди всичко имаш нужда от псохоаналитик. Тази "каша" в главата ти идва от това, че си се почувствала прецакана, след като си зарязала първия.
Очакванията са били за голямата любов, перфектния секс и джентълмен, които няма да спори с теб и ще те обгрижва денонощно, но си се сблъскала с реалността, в която такива мъже няма.
И пет пъти да се върнеш към човека, който си направила на "парцал" - отново няма да си щастлива.
Тогава пък ще страдаш за сегашния.
Когато ставаш на 30 изглежда, че живота ти е минал. Вече не си красива и млада, а принца още го няма. От там се появява и чувството ти за безисходица.
Ти си в депресия, от която можеш да се измъкнеш и без хапчета. (По трудно е но не е невъзможно)
Няколко пъти съм се връщала към връзки, които съм приключвала и всеки път е по-зле. Няма смисъл. Проблема е в твоята психическа неуравновесеност и когато се успокоиш ще стещнеш твоя човек. Иначе ще има драма след драма и ще си все по объркана. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1ebc70b4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   безиЗходица, със З!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker