Търпение.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търпение....
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2328 пъти
"Някои казват, че е болезнено да ЧАКАШ НЯКОГО.
Други казват, че е болезнено да ЗАБРАВИШ НЯКОГО.
Но най-болезнено е когато не знаеш
ДАЛИ ДА ЧАКАШ ИЛИ ДА ЗАБРАВИШ НЯКОГО. "

Здравийте, реших да започна увода на моята история с тази фраза, защото тя най-добре ще ви разясни положението ми в което се намирам. Аз, съм момче на 20г. и преди 3 години имах сериозни дразги с едно момиче, което обичах в гимназията. Въпросното момиче, беше моя съученичка от моя клас и в края на 12 клас, аз и се бях обяснил в любов, защото просто вече не издържах да седя сам като куче, и да гледам връстниците ми в класа, как се праскат из помежду си. След като и се разкрих, тя ми сподели, че нямало как да се получи между нас, защото тя обича приятеля си с когото бяха заедно от 2 години. Аз, глупакат естествено, постоянно я тормозих с моите опити за ухажване, въпреки, че винаги не се получаваше и тя естествено се дразнеше на това.
След като, загубих, цяла година в тичкане покраи нейното дупенце. Бях твърде уморен, за да продължавам да се надявам, че ще ме вземе насериозно. Разбира се аз вдигах много шум около нея, и доста хора я забелязаха и почнаха и те да я ухажват, така, че накрая се стигна до една глупава разпра между мен и един мой съученик от класа ми с когото вече, не храним топли отношения. Месец след като приключихме, завинаги с даскалото в мен се беше надигнал един гняв, една голяма ярост.... ядосвах се на нея, на бившия ми съученик и най-вече на себе си, че не успях да потуша емоциите си към нея и да се овладея, преставаики да се занимавам с нея... яд ме беше, че не се справих с положението! Затова един ден, се нальоках с алкохол и започнах да й пиша прощално писмо, там изписах все възможни глупости, от това, че я обвинявам в чувствата й към най-добрия ми приятел от детство ми(той също беше мой съученик в класа ми и имах съмнения за нейните чувства към него), обвинавах я, че е студенокръвна и се прави на найвна, до това, че не я е грижа за мойте, чувства(което не е вярно, преди тя се съобразяваше с мен, когато някой я закачаше в мое присъствие)... и накрая из между цялата помия, куриозния финал беше, че имам психични отклонения и не искам да се виждам повече с нея(което беше лъжа траеща 1 година измежду съучениците ми :] ).
Естествено тя ми се ядоса като скъса отношения с мен изцуло, по Skype, по Facebook, GSM.... всичко!
След това започнах, университет и вече за 2 години почети я бях забравил, но сега карам 3-та година все още се чувствам самотен без приятелка до себе си.
Разминавали сме се по улиците, няколко пъти, хвърляйки погледи един на друг, но не сме се спирали за да разговаряме... и гадното е, че когато я видя или покрай мен мине жена със външност подобна на нейната, непрекъснато се стряскам и имам чувството, че бомба се е взривила до мен в същия момент.
Преди няколко месеца забелязах, че тя ме е отблокирала в Skype, но беше извън линия, затова чудих се дали да й пиша, но не знам, защо реших, че ще е по добре да я премахна от списъка с абонати, но без да я блокирам. Естествено, няма и 2 месеца, реших да й пратя пълномощно за да видя, защо слез 3 години, чак сега е решила да ме отблокира. Събрах кураж и натиснах бутончето ДОБАВИ.... и вече от близо месец незнам какво се случва и, защо не ме е добавила. Гадното е, че тя не използва Skype, често и незнам дали да чакам някакъв нейн отговор или да пробвам да се свържа с нея по Facebook? ... , а ако успея да осъществя контакт с нея, незнам как да й обяснявам поведението си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: c776254aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаеш ли какво, вземи се стегни и й изпрати покана в тъпия фейсбук, защото аман от страхливци като теб. Като искате нещо, вземете си го. Ако не се получат нещата, продължаваш напред с вдигната глава. Всеки е отхвърлян, няма да си първия или последния. Поне ще си дадеш някои отговори и ще продължиш напред. Така се съсипваш сам. Ако ти покаже, че не иска контакт с теб... ами, добре, какво от това. Тя губи, ти продължаваш и може би ще срещнеш нещо по- добро.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6b3bab6919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ха, ха, ха, хааааааа, друже, дружеееее, лесно и е на тази Дориана от номер 1, ама ти питай дядо си Манол какво е несподелена любов! Бягай колкото можеш, бягай, бягай, бягай, бягай и не се обръщай! Махай се и от скайпове и от фейсове и от всичко! И по-добре се съвземи докато е овреме, че в противен случай ще си останеш едно тъпо копеле и инвалид за цял живот като мен! А допуснеш ли веднъж да станеш такова лайно - оправяне няма! Ще си поркаш като свиня с някоя курва и сърцето ти ще плаче, а като изгониш курвата, ще висиш тук за изтрезвяване като мен по нощите да четеш хорските неволи..
Дядо Манол

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a4bbdcd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти в момента какво искаш от нея? Защото от малко обърканата ти история на мен ми става ясно, че момичето явно е преценила, че нещата между вас е нямало да ги бъде, и в отговор на твоите глупости е направила единственото възможно нещо - да те разкара. Не те виня особено за държанието ти, защото и аз съм правил глупости от чувства. В такива периоди човек не мисли трезво, губи реална представа.

Така или иначе, фактът на отблокирането не значи абсолютно нищо и съветът ми към теб в този момент е да не му отдаваш никакво внимание. Не се филмирай и самонавивай, защото ще си изпатиш. Щом толкова искаш я потърси отново, поискай да се извиниш, да я оставиш като контакт, но в никакъв случай не подхождай агресивно отново. Спри се за момент и си представи как ще изглежда отстрани подобно поведение вече, и просто си дай сметка, че е абсурдно.

Ама пък как за толкова време още си на тази вълна, просто не мога да разбера. Вече си човек на възраст, ако не може да си промениш нагласите и мислиш, че няма как да я имаш просто като позната и нищо повече, то хич не се занимавай повече с това момиче. Спри да гледаш какво се случва около нея и обърни внимание на собствения си живот, на ученето, на хората близки до теб, на приятелите, работата... Това е начинът да я забравиш, защото вярваш или не, нещата никога не се въртят около един човек.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c776254aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дядо Манолееее, всички сме имали несподелени любови и не ни е било лесно, ама сме продължили напред. Въпроса е как приемаш нещата, които ти се случват. Когато подхождаш с големите очаквания, така се получава. Всеки сам за себе си решава как да продължи- дали да се закопава в стари мисли за минали събития, или да търси по- доброто. И на мен не ми е било лесно в такива ситуации, но осъзнах че вредя единствено на себе си като тъпча на едно място.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 643a5b4eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора:

До номер 1:
Дори, тя знае, че я обичам и още преди 3 години, тя си изяви, позицията и беше категорично.... не!
... но за последно като я видях усетих, че очаква някаква позитивна и неочаквана реакция от моя страна!

До номер 3:
.... тя не е курва!

До номер 4:
Явно твоя съвет ще се окаже най-качествен.
... , искам да спечеля уважение и доверие от нейна страна, отново!
Това с околните контакти и дистракцията ми е ясно вече, но дори след 3 години отново започвам да изпитвам липсата й.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b78bb38335
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От увода, който си написал аз разбирам че ти сам знаеш в какво положение си. Много добре предценяш ситуацията, сега ти остава само едно - да разбереш лично от нея да чакаш ли или да я забравиш. Това ще стане не като се двуомиш и премахваш и добавяш ами като се срещнеш със нея очи в очи. Спри я на улицата като я видиш, кажи и че искаш да поговорите за нещо и отидете някъде на спокойствие. Извини й се за обидите и обвиненията, които си и казал на времето, питай я как вървят нещата при нея, изслушай какво ще ти каже и на края просто бъди 100% откровен. Признай и че дори и след 3 години ти все още таиш чувства към нея. Преди 3 години е била категорична с отговор 'Не", но за толкова много време нещата може да са се променили. Така, че опитай отново нищо не губиш, но поне ще знаеш какво да очакваш занапред. Ако пак ти откаже мисля че 3 години чакане е било предостатъчно и е време да се огледаш за някое друго момиче, което ще оцени чувствата ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker