Имам всичко, но защо искам просто да замина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам всичко, но защо искам просто да замина
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1773 пъти
Здравейте на 22 години съм студентка съм в Стара Загора. Имам си приятел с които на 2. 10 навършихме 4 години заедно, затова време не сме се разделяли, не сме се карали. Не живеем заедно, но строим собствено жилище тоест в период на ремонти. :)
Обичам го, свикнах с него, не мога да си представя да бъда с друг, дори не съм се замисляла.

Ежедневието ми е толкова сиво, толкова еднакво че знам какво ще стане всеки един ден.
Напоследък толкова често започнах да се замислям, ако не бях с него.. къде ли щях да съм? Ако не бях отишла да уча в Стара Загора (приех там, за да бъда до него и да няма разстояние между нас)
Започнах да се замислям.... дали е писано той да е човека до мен, напълно отричам, че търся друг!

Преди 1 година изпитах огромно желание да отида на студентска бригада, защото много мои познати го направиха, не че спечелиха многото пари, но просто видяха свят. Споменах му, но той не беше съгласен, не го каза директно, а по заобиколен начин и изпаднах в дилема между бригадата и него. Ясно вие кое избрах -него!

Примерно вчера пак ме обзе това чувство, като видях как хората се качват на влака и отиват някъде, а аз останах тук и една носталгия ме обгърна, ако не бях с него и аз щях да отида не на конкретно място, а някъде, но не далеч от него, просто на чуждо място.

Просто чувствам се ограничена само тук в този град, с този човек на това място и това ме депресира.
Какво да направя, споменала съм му че искам да се махнем от тук да отидем някъде дали ще е в друг град, дали ще е в България нямам претенции, но той категорично отказва... Какво да правя, защо се чувствам така, защо не мога да се примиря че трябва да си остана тук!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f37dd24320
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми, нормално - ти си млада, развиваш се в една друга посока. Това е и причината хората да не трябва да се омъжват и създават деца твърде рано. Ти в момента си свободна същност да правиш и да ходиш, където си искаш. Не испусках шансовете си. Сега ти е времето да трупаш житейски опит, а това няма как да стане в малък град като С. З.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6bf6ba79a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е - млада си и сега ти се пътува. Обаче не е нужно да се местите или за постоянно да ходите някъде. Имам много мой познати двойки, които доста пътуват и им е толкова разнообразно - доста свят видяха. Ако се преместиш в друг град, просто ще си видяла два града, а като ходиш на почивки ще видиш доста повече. Има доста евтини оферти за италия, гърция, турция, румъния - екскурзийки до будапеща и т. н. Доста ходят с тези ваучери - казват, че са изгодни и т. н.
Просто радвай се на това, което имаш, тъй като е трудно да срещнеш подходящ и отговорен човек, но това не означава да се ограничиш само в Стара Загора - пътувайте, запиши се на курсове и т. н.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1e2dfef06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все едно чета за себе си, но преди няколко месеца :) На същата възраст съм и от същото време имаме връзка. Всичко е наред. Като теб си мислих че света е в краката ми и че трябва да видя всичко. Разликата е, че той ме подкрепи и ме чака. В момента съм в чужбина. И мисля, че всеки трябва да опита да намери мястото си. Моето място е там където с него можем да бъдем заедно. Разбрах го сега. Не съжалявам, че заминах, напротив! Мисля, че всеки объркан човек има нужда точно от това... разнообразие. Така оцених в буквалния смисъл на думата кого и какво имам. И само така ще разбереш дали той е човекът за теб. Сега вече имам друг приоритет. Нямам търпение да се прибера остават ми 2 месеца, а след това сме решили да заминем двамата. Той е човекът за мен и съм безкрайно щастлива, че го осъзнах на време, а понякога съм безкрайно тъжна за това, че съм поставяла под съмнение връзката ни. Така че, другият път не оставай заради него. Това е най-грешната причина. Остани заради себе си или замини заради себе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker