Едно момиче, останало без душа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Едно момиче, останало без душа
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2326 пъти
Един по един всеки мъж, до който се докоснех си заминаваше... дали ще е на 50, 500, 5000 или 50 000 км от мен, все пак си заминаваха... а с тях и късчета от душата ми... тази някога така чиста и неопетнена душа, от която днес не беше останало нищо. Многократно раздирана на хиляди посоки. Окрадена. Всеки беше минавал през нея за кратко и я беше ограбвал. Всеки си беше взел късче от нея. Докато накрая.... останах без душа...
И така останала без душа ми оставаше да разчитам на сърцето си.

Това мое сърце, което имаше толкова много белези и рани. Всеки, който беше взел късче от душата ми, беше оставил взамяна по една рана във сърцето ми. То продължи да тупти, но вече не позволяваше да го ранят. Не даваше на никой да го доближи.
И така бях останала без душа и със сърце цяло в рани....
Бях станала празна от вътре... Не чувствах нищо.

Сега беше мой ред да ранявам и ограбвам. Сега беше мой ред да постъпвам като вас мъже! Беше ваш ред вие да страдате, да съжалявате, да не можете да дишате от отчаяние.... Сега беше момента да ви се реванширам за всяка болка причинена от вас! Сега аз щях да играя игра! Слагам маската и спектакъла започва.

Хванах те се! Повярвахте на усмивката, грима и дрехите. Повярвахте на смеха и поведението ми! Повярвахте, че това съм аз!
Колко е лесно да ви заблудя!
Ще продължавам да играя, заблуждавам и лъжа... да ранявам, разкъсвам и ограбвам душите и сърцата ви! Точно както вие постъпихте с мен! Други на ващо място ще дойдат... и те ще харесат театъра ми. Ще се захласнат от блясъка в очите и лъжливите думи... И тях ще съсипя, както вас...
Ще отмъстя за мен и за нея... за всяка, която се е чувствала, сякащ стой на морско дъно от плаващи пясъци... и че с всяко движение затъва все повече... ще ви го върна... на всички минали и бъдещи... Накрая завесата ще се вдигне и театъра ще свърши... Ще сляза от сцената и ще си отида... скоро никой няма да се сеща за мен... за едно момиче останало без душа....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 730a335a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно сестро. Няма как да ме заблудиш мене хахаха Не се впрягай толкова. Намери си приятелки.

-----------------------------------------------------------------------любовника

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e0dda8925
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мн на сериозно си се взела мила. Вземи порасни и спри с този театър защото всеки рано или късно си намира майстора.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da4ce7d03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На калпава ракета - космосът й крив!
Как пък веднъж не потърси и откри причината у себе си, ами все някой друг ти виновен? Че и тръгнала да отмъщава :)
Не смяташ ли, че този фалш и болка, които генерираш УМИШЛЕНО един хубав ден ще ти се върнат с лихвите?
С какво направи света по-добър и по-приятен за живеене, освен с консуматорските си претенции за себе си?

Не се хаби да ми отговаряш - въпросите са риторични.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cf22a671fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно погрешен начин за справяне със ситуацията- и като се държиш така какво променя това за теб - по-щастлива ставаш? Това, което правиш, се връща като бумеранг, така че не очаквай хубави неща.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5c0415403c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Злото е било винаги около нас, то ни съпътства, но ще се поддадем ли? Тая ти изповед звучи доста злокобно. Не мисли, че нараняваш някого освен себе си. Да, защото ставаш робиня на злото. Надскочи го, върни си душата, не бъди като тези, които те докараха до това състояние - иначе по какво се различаваш от тях? Изчисти лошотията от душата си и се радвай на Божия Дар наречен ЖИВОТ. Живот в името на доброто, в името на Христос.
Ако си насочиш усилията в друга сфера, не преследване на мъже и заложиш на добруване, усилията ти ще бъдат възнаградени. И не очаквай някой да ти благодари, защото доброто което човек прави се възнаграждава отгоре един ден. Само вяра и търпение. Също като при състезание - работа, вяра, търпение и резултата ще дойде.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d8e6c173b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На мене пък супер много ми харесва.
Това е жестоката истина... :/

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 234034df7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На кого отмъщаваш? Това не е отмъщение, защото ти не го връщаш на конкретният човек, който те е наранил. Ти насочваш някаква злоба произволно и напосоки. По същата логика например можем да застреляме кучето на съседа ми, защото някакво улично куче в люлин е ухапало дете. Изобщо дай да си го изкарваме на тези които нямат никаква вина, гениално направо. Това изобщо не е отмъщение и няма нищо общо с истинското отмъщение. Никога няма и да се почувстваш добре поради това, че виновните ти не ги докосваш по този начин, а това е така, защото си слаба и не можеш да го върнеш на този на който наистина искаш. Заради слабият ти характер страдат трети хора, които нямат нищо общо. Интересно, ако някой ден имаш дете и някой му отмъщава заради някой друг, как ли ще реагираш тогава? Да не говорим, че самото отмъщение е грешно решение. Не можеш да виниш някой, че не сте си допаднали или че в даден момент е осъзнал, че не те обича повече било то и заради трети човек. Изобщо злобна и дребнава работа, която няма да доведе до нищо хубаво. Слабият човек по характер е способен на доста подмолни постъпки, а трупали злоба като теб са способни и на доста злобни и подмолни такива. Сериозно, отиди на психолог и поговори с него, тази злоба в теб трябва да се лекува професионално. Никой от тук не може да ти помогне.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35cb690264
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И така като си загубила вяра и почнеш да играеш тоя театър, на края каква полза ще имаш?
Ще бъдеш ли щастлива?
Какво ще направиш в живота?

Вярвай в Бог, той има план за живота ти, добър план, но естествено, ако му обърнеш гръб и почнеш да играеш тоя театър, със злоба в сърцето си, само ще задържаш злобата чрез тоя театър, и никога няма да позволиш истинската любов да изпълни сърцето ти.

А и си зависи... Ако си търсела подходящия на неподходящи места?? Защото много от вас момичетата, тръгват по дискотеките и кафенцата и все си мислят, че там ще открият свестен... Много грешно.

Земи се у ръце.
Аз като никога не съм имал приятелка и съм на 20г. и постоянно ме игнорират момичетата, дори повечето не ме забелязват???? Да се отказвам ли?
Не, защото знам че съм много по-съвестен в сравнение с останалите и вярвам че имам половинка и ще си я намеря с течение на времето и ще си я обичам със цялото сърце.

А ти, играй си театъра и в един момент, като са окажеш на 70 години, едвам ходиш и живееш на последния етаж, сама, немаш мъж, немаш деца, на 8-мия етаж си, съседите са починали, асансьора не работи, дископатията зове, за болките в гърба вече и Космодиск е непосилен, най близкия магазин е на 180 метра от блока ти, кой ше ти купува хлеб не знам...

Замисли се какво искаш да направиш с живота си.
Какво искаш да постигнеш....


Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f50373c29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това сигурно е някакъв опит за литературна творба, ама... , май не му е тук мястото. Струва ми се.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ef743b2665
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мене даже не го е писала тя. И все пак огромна злоба, омраза и непростителност, които отравят и убиват само и единствено теб. Така няма да намериш никой свестен и никога няма да бъдеш щастлива съпруга и майка. На никой не отмъщаваш, на никой нищо не правиш и жалко че не го разбираш. Ако на времето са ограбвали чистата ти и непорочна душа, сега те ограбват много, много повече, но дори не се и замисляш. “Човешко е да се греши, но по-важното е да се прощава” Прости на всички "виновни" и не наказвай невинни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker