Не мога да схвана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да схвана
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2648 пъти
Всичко започна преди месец. Тя се промени. затвори се. Спря да готви. Губи си мисълта и т. н. Женени сме от 10 години. Имаме две деца. Започна нова работа. Появи се нов колега, по млад с 8 години от нея. Тя е на 34. Отношенията ни са такива, че я попитах има ли за какво да се притеснявам. Тя не го скри от мен. Каза "не", ако реша да те напусна знаеш че ще ти кажа директно. И ще го направи. Но. Винаги има едно но. Оня малкия няма пари. Истината е, че напоследък си имах проблеми и не и обръщах внимание. Хванах я че ходи по срещи със стари познати/нейни/. Мисля, че търси да споделя някъде извън общите ни познати. Доколкото я познавам каква е чувствителна е хлътнала по малкия, но е размислила и сега има нужда от време да си събере мислите. Не смея да и досаждам по настоятелно да го обсъдим за да не се затвори още повече в себе си. Моля някой ако си има представа какъв е най правилният подход да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: e852f081dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си наивен. Истината е, че сте бързали да се ожените и това е резултатът - на жена ти ? се живее (прави секс). Лошо няма, но ще страдат дечицата ви.
Виновни няма - ти си я занемарил, тя се е огледала настрани. Да не мислиш, че ? дреме, че нямал въпросният пари? Обяснявай на сития, че има гладни. Не ? дреме - той ? обръща внимание, има хубав секс, а тя няма опит, за да прецени, какво губи.
Такъв е животът - не се женете и не правете деца млади, за да не изглупеете като жената на автора на „стари“ години.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6011ab579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е трябвало да питаш. Ние мъжете правим тази честа грешка, да си мислим че с въпроси нещо ще стане. А пък тя от своя страна те е излъгала, че нищо нямало, а пък ти и вярваш чак безрезервно.
Истината в такива случаи е, че тя е тръгнала по нанадолнището и няма да се спре. От тук натам ти си преценяваш какво да правиш, като вариантите са 3.
Единият оставяш я да си прави каквото иска, като се правиш че не забелязваш. Така кой знае, един ден може да те напусне, но се съмнявам защото имате 2 деца и някой трябва да ги храни, за това ти ще играеш ролята на дойната крава, докато тя сменя този или онзи.

Втори вариант е, да хванеш пък и ти започнеш да не се прибираш, да ходиш по барове, да излизаш с колеги или приятели и да не и обръщаш внимание, тогава няма да се изненадам пък тя да пуска такива теми тук.

Трети вариант е да и поставиш ултиматум, или ще се разведеш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4206d9339d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не я оставяй, не си мълчи... това е най-лошото, когато тя си мисли, че не я забелязваш. Покажи и, че означава нещо за теб, че е желана, въпреки годините и децата. Просто започни да се държиш, все едно още имаш тръпка към нея. Жените нямат нужда само от секс, а от внимание, да се чувстват значими.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0405a49856
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хмм, бих ступал "малкия" или поне да разбере, че жена ти не е на 25 (без да се обиждаш) - тя е майка - имате деца и ТЯ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1bbe584ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И тук ще кажа, че взаимоотношенията между един мъж и една жена, когато са нещо повече от колеги, познати, съседи и т. н., независимо дали са с брак и с деца или не, имат само три измерения и това са любов, приятелство и секс. Тя теб като любов те няма, като приятел също, а секса между вас вече е нищо. Ти имаш при това положение само два варианта: Първо - ако я обичаш все още и ако държиш на нея, и искаш да си останете поне приятели и семейство, и да сте заедно с децата си, кажи й следното: "Знам, че нямаш вече любов към мен и вероятно си влюбена в друг, знам, че ме нямаш и като приятел и затова не искаш да споделиш нищо с мен, но аз от моя страна все още не съм загубил любовта си към теб, а искам да съм ти и приятел. Предлагам ти да си останем само приятели, да не ме лъжеш, че си с другия, да не се криеш от мен, да бъдем родители на децата си заедно, да отидем и на суинг ако искаш заедно, защото те разбирам, не ти се сърдя и държа на теб". И второ - ако ти самият нямаш нищо към нея и не ти пука изобщо за нея - разведете се моментално. Но не бързай! Помисли пак! Не си прави изводи веднага за любовник! Имаше едни мои познати, които също като теб жената от месец се затврила, нито готви, нито нищо, а се оказа, че ходила на лекар и той й казал, че има тумор на гурдата, та тя се беше побъркала жената как да каже на мъжа си. Поне всичко завърши добре, че беше доброкачествен. Ето затова без да бързаш, първо опитай да си Приятел с главна буква с нея, а после избирай един от двата варианта които ти предложих! Но може и да не съм прав. Изчакай и малко повече коментари!
Дядо Манол

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 92fe8d4a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се хаби - тези неща са неподвластни на логиката и разума. Тя може да ти казва каквото си иска, или каквото искаш да чуеш, а истината да е съвсем различна.
Но каквото и да направиш - най-много да влошиш положението си. То е като да си в примка: ако стоиш и нищо не правиш си вързан, ако вземеш да се опъваш - примката се стяга още по-гадно. Оглеждай се за нож или поне за счупено стъкло.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 507765ecb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от автора

Благодаря за отговорите. Моите разбирания се припокриват напълно коментари 3 и 6. Засега ще изчакам да видя как се развиват нещата и ще преценя. Искам да се опитам да спася "нас". Може и да съм малко параноичен в момента или гузен, че преди време имах любовница. При всички случаи ще пиша какво е станало.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7a47815f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е, с последния си коментар уби рибата направо. Какво си я погнал твоята тогава? Танто за кукуриго. Тя преследва ли те, когато ти мърсуваше извън дома? Нека си изживее момента и като сте квит седнете и поговорете така ли ще я карате занапред, че то това е всичко друго, но не и здрава семейна среда за отглежнане на щастливо потомство!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e852f081dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, вашето стана отворен брак направо. Седнете и се разберете, как точно ще се разведете и стига си губи времето за загубени каузи. Още, когато си си намерил някога любовница е трябвало да ти дойде на акъла, че си е имало причина. Бракът ти просто не върви. Време е и двамата да търсите късмета другъде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e7a56fddb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аха, боляло, а? Аз може да си имам любовница, ама тя като има, боли. Вярна е приказката, че всичко се връща на тоя свят. И сега, вместо да й вдигаш скандали и да я дебнеш, поразмисли малко как й е било на нея, когато ти си бил с някоя малка. Нямаш никакво право да й държиш сметка, особено като преди си й сервирал от тоя *десерт*.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 507765ecb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нещо май не разбирате въпроса. Не мога да разбера дали се чувствам гузен заради това и си мисля, че ми кръшка. А освен това в женската и мъжката изневяра има доста разлики. Ние в повечето случаи изневеряваме заради сека, а жените от /грешни/ чувства. до 10. Плюс това тя не е разбрала "за десерта" и мога да ти кажа че доста ми тежи и съжалявам, че го сторих.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e7a56fddb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изневярата си е изневяра, независимо мъжка или женска.
Авторе, не мисли, че жените сме толкоз тъпи. Няма как да знаеш дали е разбрала или не. Ами ако е знаела и не го е направила на въпрос? Това не ти ли е хрумвало? Сега ти тежи и съжаляваш, а защо не помисли, преди да го направиш? Наистина всичко се връща. Ни най-малко не те съдя, но ако не беше се случила тази промяна с нея, едва ли щеше да се сетиш, че това прегрешение ти тежи и съжаляваш за него. Засега само можеш да чакаш и да се надяваш. И да се постараеш да станеш пак предишния, в когото се е влюбила, защото подозирам, че и ти като доста други мъже си взел жена си за даденост и си сметнал, че няма нужда от повече ухажване, жестове и така нататък. Което от своя страна е основна причина тя да откликне на ухажването на другия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f245043e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Приятелю изневярата винаги се усеща, и то доста преди нещата да са ясни. Два пъти ми се е случвало досега, усетих го и двата пъти, но не ми се вярваше. Ние мъжете сме глупави същества, вярваме на това, което ни се иска. И двете ги обичах до полуда и съм се раздавал и вярвал до край. И двете ме зарязаха заради мутри, без грам мозък но с пари. Аз май говоря само за себе си::))Та така жена ти е усетила, или ти връща или е хлътнала. Ако е хлътнала работата е спукана и да говориш и да не говориш смисъл няма. Опитай да я разтърсиш и ако не се получи приключвайте по-най бързия начин. Другото е агония и много излишна болка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker