Напред някак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напред някак
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1904 пъти
Достигнах онзи момент в живота си, когато явно трябва да продължа напред и да загърбя всичко друго. На теория звучи толкова лесно, продължавам с хобитата си, намирам си друга приятелка и всичко е ок. Но като че ли нещо липсва в тази идея. Не се чувствам на пътя готов да продължа, по-скоро на разклонение и нямам никаква предствава на къде да поема. Момичето, което беше абсолютно всичко за мен ме заряза след много години щастливи мигове. Заряза ме с куп оправдания. И сега е на път да тръгне с някой, който има всичко, което тя ми е давала като повод за раздялата - и то двойно. Може би защото е самотна, не откри това, което иска. И какво излиза сега, тя не е сама, намери си някакъв, като с мен може би щеше да е по-щастлива. Но не иска да е повече с мен, това означава да признае, че е сгрешила. Тя не би могла. По-скоро ще тръгне с човек, който въобще не харесва, отколкото това. Ужасно съм самотен. Трудно ми е да проумея защо и как се стигна до тук. Имам нужда от помощ. Имам нужда от нова приятелка, искам да да дам сърцето си на някое мило момиче, моята не го заслужава вече... Но не мога. Животът ми никога не е бил честен, но това престъпва всякакви граници. Какво да направя, боли ме...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 12ca22d996
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е да не можеш да разбереш . Проблемът ти е бил през тези години , че си се доверявал на 100 процента на неправилния човек . Разбира се това ще си има и последствия.
Тя те е зарязала , защото вече си е била опекла нещата с този човек още по времето на връзката ви , не си мисли че се е махнала ей така без нищо .
Но има нещо много положително в твоята история колкото и да не ти се вярва. Както казваш , тя е търсила оправдания обвинявайки те , което показва че тази жена не може да уважава и да е искрена . Пожелай късмет с този , който уж е твоя противоположност , пожелай и цялото щастие и не я търси . Ако бъдеш мекушав , отново някой ден ще ти стъпи на врата , било от суета или просто за кеф . Запомни от батко си , че една жена ако не може да уважава след 20-стата си година като човек , никога няма да се научи на това . Така че изживей го , изстрадай я и си намери жена , която да не оправдава недочеса си на твой гръб.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5609abeab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък съм от другата страна- такъв като теб ме лъга цяла година, че може да се получи нещо между нас, а той горкия не можел да прежали бившата си. Ами като не можете, стойте си сами бе и си изпускайте шансовете, защо трябва да подвеждате хората така. Ближете си раните в ъглите и не се опитвайте да "заобичвате" някоя си, като се надявате че тя ще замести бившата. Не става така, брато. Изживей си мъката и чак тогава хващай момиче. Не бъди с някоя, защото така "трябва", ами го направи когато си сигурен, че го искаш. И знаеш ли този индивид какво направи с мен- озлоби ме. Кажете ми после как да уважавам мъж, ами няма да стане. После жените такива, жените виновни за всичко, ами погледнете се вие какви страхливци сте и как постъпвате.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0b473be772
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Човек, успокой се, щом те е зарязала толкова лесно и след толкова години, явно не е била човекът за теб и просто си е запълвала времето. Ако пък причината да те остави са парите, тогава още по-лошо. За такива жени не се страда, има ги на всеки ъгъл. И аз като теб преживях тежко няколко такива раздели, но в крайна сметка осъзнах, че всъщност няма за какво да страдам. Номер 1 ти го е казал много точно, всеки мъж предполагам го е преживял поне веднъж в живота си този сценарий. Ако й кажеш просто ОК и не я търсиш повече, е много вероятно след време пак да пожелае да се съберете, не за друго, а просто защото нещата с другия не са се получили. Преди няколко години и с мен се получи така. Тръгна си без дори да каже съжалявам, естествено си беше уредила работите с другия преди това, което разбрах впоследствие. Беше ми много тежко, защото възлагах наистина много на тази връзка, но въпреки всичко не съм я търсил или молил да се върне. След няколко месеца, като се посъвзех, започнах да си давам сметка, че просто съм се лъгал за нея, бидейки твърде влюбен, за да прозра истината. Най-хубавото от всичко бе, че не загубих години с нея и че ми се случи на 20, не на 30 или повече.
След известно време нещата с другия се разпаднаха и тя реши отново да се възползва от мен, но аз вече я бях преодолял, знаейки че тя не е момичето за мен.
Затова не се измъчвай много, продължаваш напред и колкото по-бързо си я избиеш от главата, толкова по-добре, останалото си е чисто изгубено време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3926ab2e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те до някъде. И мен ме боли, къса ми се сърцето, а толкова искам да сме заедно с бившия ми. Обичам го - чист факт, но човека който пожела да се разделим беше той. Дадох му всичко - душа, сърце, обич, любов... И изведнъж се оказа, че не е достатъчно. Запомни - в този живот никога не е достатъчно. Изкара куп причини, които изтъкна като проблеми. Накрая като го попитах, кой е виновен за раздялата, в кого са причините? Е познай какъв бе отговора. Още му звъня, чуваме се, но вече като приятели. Сега си ближе раните, както каза Номер 2, страда и... Директно му казах, че никога няма да правя една и съща грешка 1000 пъти. Онзи ден му намекнах, дали ако някой ден се съберем... Думите му бяха - ами те нашите не те харесват вече, но иначе искам...

Запълвал си времето на човек без ценностна система. Ти си чиста изтривалка за проблемите на тази жена. Ще плачеш доста, ще ридаеш, ще се питаш, ако бях постъпил така... Нищо подобно. Никога не обвинявай себе си, за нечии други грешки. Преодолява се. Има и други жени. Ще те свалят... както мен... Избери този път внимателно. И както каза Номер 2, не се втурвай в първата за да заместиш бившата. Изчсисти сърцето си от тези чувства и тогава. Сега... сега аз просто съм се оставила на живота. Веселя се и толкова. Свиркай си, приятел.

Ел:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker