Бихте ли задълбочили с такъв човек? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли задълбочили с такъв човек?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2744 пъти
Здравейте,
На 27 години съм, следвам. Запознах се с едно момче чрез майка, то е от на майка работата.
Имах две срещи с него, доста е затворен, никога не би се прстрашил да ме целуне, проблемът ми е, че и аз съм такава. На няколко пъти спомена, че иска да бие някакви хора, че му наводнили апартамента, на първата среща пък спомена, че иска да бие други, като чух това ми стана неприятно, страх ме е от мъже, които налитат на бой, макар и на думи, баща ми ме биеше мен и майка ми, затова ето до 27 не мога да се отпусна с мъж.
Попитах въпросния дали би ударил жена, а той каза, че не, по-скоро би излязал и се запилял. Да вярвам ли?
Когато му споменах за мечтата си да уча магистратура, той каза "И кво като завършиш магистратура", имам чувството, че не ме подкрепя много в мечтата ми, макар че магистратура учи и той.
Свит и затвоен е като мен, но когато изляза на среща с мъж, цялата грейвам от усмивка, добре се чувствам.
Харесвам у това момче, това, че е по-сдържан, че е образован и работи, че е на моите години, но другите неща дето писах по горе? ...
Малко ме притеснява и че е от на майка работата, той казва, че няма да разбере никой там(от самото начало помоли за дискретност), и майка няма да каже...
Какво бихте направили на мое място? Бихте ли задълбочили с такъв човек?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: f105b676b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пак си ти май - момичето, което няма пари и майка му му търси вече мъж. Едно ще те посъветвам - не се занимавай и не повтаряй грешките на майка си, не се занимавай с мъже, преди да си си стъпила на краката... Момчето в случая е право - на 27 си и не ти трябва магистратура, а стаж по специалността. Хвани и завърши първо, намери си работа и РАБОТИ, вместо да търсиш мъже. На 27 си и Бакалавър нямаш, ти искаш магистратури... Събуди се!
Ще станеш на 30 и няма да имаш и ден трудов стаж по специалността, кой работодател ще те вземе?
Според мен е правилно и чувството ти относно мъжа, познала си в него насилника. Шестото чувство на една жена рядко греши.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 626999d73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f544fe081d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Незнам колко е голям личи че нямаш много опит с мъжете, така като казва искам да бия този и онзи се прави на мъж пред тебе. Това за мен е детинско държание на един мъж. Излизала съм със такива, тъпанари, сори аз така ги наричам. Нямаш база за притеснение но аз мисля че има детинско мислене, не те подркепя пак по същата причина незнае за какво точно става въпрос и говори пак се опитва да се прави на мъж пред тебе. Пробвай нищо не губиш тъкмо ще придобиеш малко опит.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6c29b3c386
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом си усетила нещо нередно, значи интуицията ти се опитва да ти подскаже нещо. Женската интуиция никога не лъже, да знаеш. И щом ТОЙ моли за дискретност, може да е обвързан... а бе нещо не е както трябва там, не се захващай въобще. Е, все пак ти си във въпросната ситуация и ти си знаеш най- добре.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2f47695a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момче съм, и ще ти кажа, че говорейки ти още на първа среща за бой... егати разговора. Никое момиче не би харесало такъв разговор, макар че той точно това цели-да покаже че е мъж. Но това да се биеш, не означава да си мъж. Той всякаш се хвали пред теб и един вид ти показва, че може да те предпазва, но пак казвам, това е идиотско и много неправилно- момче да говори на момиче за бой и то на първа среща.
И с тия дискретности и това че не е показал никаква положителна реакция на това че учиш магистратура, показва, че тоя човек не проявява интерес към теб.

А това че е затворен и не би се престрашил да те целуне, не е много голям проблем, и аз съм срамежлив и по-затворен в сравнение с другите, но просто факта, че ти говори за бой и не се радва че ще учиш магистратура, дори едно браво не ти е казал, никакви окуражителни думи и нищо, и моли за дискретна връзка... това показва, че той не те харесва, просто иска да има некво момиче да влачи натам и насам, но не и да изгради сериозна връзка.

А и ако те харесва наистина, мисля, че поне ще ти каже в един момент, че изпитва по-топли чувства към теб, не е важно веднага със целувка да ти го покаже. Казвам го, защото аз никога не съм се целувал :) и никога не бих направил грешката да се хвърля да целувам момичето което си харесвам, да не стане някакъв гаф, а и от къде да знам какво й се върти в главата и дали и тя ме харесва и иска да ме целуне и т. н.

Тъй че и той може такива неща да си мисли, за това не иска да предприема такива действия (прибързани са, според мен)

Но, казвам ти, заради онея излишни и не на място приказки и реакции от негова страна, единствено заслужава едно Сбогом и край на всякакви взаимоотношения с такъв тип хора.

Потърси някой за който си заслужава да живееш, има много на брой свестни момчета, недей да се впускаш в каквито и да е неща с тоя.

Едно Момче-20г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0864439459
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Въпроса ти е неуместен. Нали казваш, че си като него? Противоречиш си но... Аз не виждам защо да не задълбочите отношенията си след като си приличате в някои отношения. Бихте могли да израснете заедно като двойка... дори може да се отпуснете и да ви е по-лесно занапред в общуването и връзките.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cde623e005
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това момче таи огромно разочарование от живота и от хората.
Не умее да се радва и гледа само лошите неща.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 43bbaccf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чакай да обобщим:

1) затворен и свит
2) иска да бие хора => скрита агресия => комплекси
3) "И кво като завършиш магистратура" - изглежда и че не е особено интелигентен, да не кажа простоват (като общак ли работи? )
4) "от на майка работата" - о, ужас.
5) "той казва, че няма да разбере никой там" - това къде ли съм го чувал?

До авторката: Прочети 1) - 5) и се замисли колко е риторитчен въпросът ти.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b975909da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бих

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8d256d0a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом още на първа среща някои неща са ти странни, и се чудиш, и си задаваш въпроси.. какво си говорим за по-нататък.. освен ако не е някакво рядко изключение, но доста ме съмнява... Нищо не губиш, излез още няколко пъти с него и си прецени, но от опит казвам, че наистина няма смисъл. И аз бях по-сходен начин с едно момче, е не става, няма как и да се промени и изведнъж да блесне в по-благоприятна светлина. Единствено и само ти ще се нараняваш, както и аз бях така.. И все пак, ти ще си прецениш най-добре, важното е да не се отчайваш! Успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9c0b85b3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката:
Не знам дали да се притеснявам, че е от на майка работата. Аз не работя там, а тя. Не ме познават там. Какво може да стане, най-много той да си развали отношенията с майка.
Той спомена точно 1 път на първата и втори път на втората среща, че иска да бие някви хора, но иначе е много срамежлив, не може една жена да заговори по телефона, майка трябваше да даде скайпа ми, защото го е срам, да ми се обади. Може ли такъв човек(срамежлив) да е побойник или само така си говори.
А магистратура следва и той-работи и учи и е много зает, но за мойта магистратура каза:"И какво като завършиш магистратура" прозвуча ми малко, че няма много смисъл да уча. Аз изкарах бакалавър де, но искам да продължа.
И аз съм много затворена, но той очаква от мен да поема инициативата, той каза, че една жена ако иска нещо трябва сама да си го поиска, защото жените в живота му винаги са били активната страна.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4d3eb50ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен не е такъв, какъвто изглежда. Чувала си израза "Тихите води са най-дълбоки"? Опитай и виж сама, дай му време да го опознаеш, но се пази от големи очаквания, защото ми се струва, че тази негова "срамежливост" е просто покривало и е възможно да останеш с много погрешни впечатления за него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker