Тя изневери на новия си с мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя изневери на новия си с мен...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2746 пъти
Здравейте. М на 24 години. Имах връзка с едно момиче (на 20) почти 2 години. Тя дойде да учи при мен в UK. Проблемът между нас беше, че аз ревнувах много, а тя изглежда много добре и всички тук я заглеждат. Карахме се и се разделяхме няколко пъти, защото се държах ужасно лошо с нея и това лято тя не скъса с мен окончателно.

Видяхме се преди два месеца и излизахме няколко дни. Тя беше свободна и отново се отдадохме на страст, но за кратко, понеже трябваше да замине за Гърция със семейството си. После пак се скарахме. Не се бяхме виждали 2 месеца и когато се върнах тук, тя вече имаше нов приятел - англичанин. Изглежда добро момче, с две години е по-малък от нея, но не смятам да се сравнявам с него.

Тя ми каза, че не е щастлива с него, защото се държал като дете (на 18 е), и че нямат бъдеще заедно. Просто "не може да бъде сама"... Мой приятел ми сподели, че с новият ? не са особено близки. Преди няколко дни бях да си взема нещата от тях. Него го нямаше и тя ме покани в стаята си. Там едвам се сдържах да не я целуна. Но за зла участ ;) онзи ден аз я поканих в моята, където се целувахме страстно. Чувствах се малко гадно, но понеже тя е в мислите ми вече 3 месеца и мноого я обичам, бях щастлив. Сърцето ми сякаш спираше да бие, когато бях до нея. Когато усещах духа ?... Така вчера се срещнахме в университета и имахме лекция заедно. После поговорихме малко и беше много приятно да бъдем заедно. Дойдохме отново в моята стая, защото беше станало студено, но нямах намерение да я целувам или друго, а просто да си говорим. Не го правихме 2 месеца. А това ми липсва. После се озовахме в кревата. Правихме много хубав секс. Тя се почувства зле, че е изневерила, а аз, че тя се чувства зле.

Нейният й се обади, че е в университета и тя отиде да го вземе и да се прибират. Знам, че тя се разкъсва между чувствата си. Знам, че я е страх да не я нараня пак. Знам, че тя не иска да нарани него... Усещам, че преди да се видя с нея съм страшно нервен, сякаш излизам на първа среща. Искам да бъда с нея, но не искам да я пришпорвам. Просто не знам какво да правя... Чувствам се объркан, защото и тя е. Три месеца (от както сме се разделили) не мога да бъда с друго момиче (емоционално), но и сексуално не ме привличат колкото нея (на морето "забих" една мацка и в СФ - друга). Исках да се почувствам по-добре, но не стана... Даже ми е гузно... Помогнете ми, защото вече ми става трудно. Не искам да съм неин любовник и искам да съм с нея и да ? покажа, че осъзнах многото грешки, които съм направил. Притеснява ме, че си играе с мен... Благодаря Ви! (извинете за лошата пунктуация)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 892c104756
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ами кажи й го пичага!!!
кажи й да ти даде последен шанс и готово - със сигурност ще се съгласи!
Дай й време да се раздели с другото момче и после гледай да е без грешки :)
Мисля, че ще стане - от теб зависи!

казваш, че е много готина и всички я заглеждат - би трябвало да се гордееш, че тя е избрала с теб :) по-малко показвай, че я ревнуваш! Мислиш ли, че тя не знае, че всички погледи са към нея? - естествено, че знае...
а това, че е с теб - би трябвало да ти говори нещо - че ти си нещо повече от другите и трябва да си спокоен :)


не губи време!
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 986422e9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Охх, сложна е твоята... и момичето не знае какво иска. Ултиматуми в никакъв случай не и давай, ами ако искаш потрай малко и виж накъде ще отидат нещата. Везната май клони към теб, а не към новия. Но все пак изчакай, за да ти се изясни дали имате бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9d6c19c34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Че си играе с теб - това е сигурно. Като те гледам и ти не го даваш много сериозно.
Запомни, че една жена колкото и да ти приказва, че нямала бъдеще с някого, и на каквито и страсти да се отдава, тя винаги подсъзнателно търси този, който би и осигурил по-добро, сигурно и стабилно бъдеще. Дали чрез паричките си, дали чрез социалното си положение или националността си - това няма значение. А и инфантилните се управляват/манипулират много по-лесно. Другите са само за да запълнят липсите, които сигурният не може да осигури... Изобщо не се съмнявай, че би оставила и англичанина, ако срещне по-перспективен такъв.
Така че, ако те задоволява ролята ти на любовник - продължавай смело с нея! Но знай, че при такава интересчийка никога няма да свириш първа цигулка, дори и да си убеден че е така!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker