Неочаквана раздяла?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неочаквана раздяла?!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3605 пъти
С приятелят ми бяхме заедно година и половина. През това време всичко беше приказка, с изключение на дребни караници. Аз правих всичко за него, твърдя, че бях перфектната половинка(може би му е трябвало друго). Никога не съм му поставяла ограничения, дори го карах да излиза без мен с приятелите си, защото той винаги държеше да излизам с него. (Майка му ужасно много ме мразеше, макар че не ме познава, и се е стигало до там да се кара с майка си за да остане с мен). Обсъждахме съвместно съжителство, правехме планове за Нова година, за близкото бъдеще, всичко беше прекрасно. Много хора ни завиждаха, защото бяхме перфектната двойка. Да вмъкна, че той е адски моногамен и варианта да ми изневерява или да има друго момиче отпада. В един момент(преди 2 седмици) той почна да ме отбягва, и така цяла седмица, докато един ден дойде до нас, мило да ми обясни, че иска да се разделим. Като причина ми изтъкна, че нещо куца и не се чувствал себе си в тази връзка. Много ми е интересно как го е осъзнал след толкова много време? ! Разделихме се уж като "приятели". И разбира се, за да не стоя в нас да плача, излизах с приятели, опитвах се да се разсейвам някак. На третия ден той ми се обади да ме пита как съм, когато му казах, че ще излизам се учуди много, пита ме с кой, къде. На другата вечер(не се гордея) му написах 2-3 провокиращи СМС-а, той ми се обади, скарахме се и така. След това той ми писа, че аз заслужавам нещо по-добро, някой който да ме обича по начина, по който аз го обичам и такива шаблонни глупости. Аз кратко и ясно в едно съобщение му пожелах късмет и се сбогувах. По късно получавам обаждане с въпроса "Сбогом не е ли много силна дума? " Казах му да я приеме като "Чао", от тогава не сме се чували, а са минали 3 дена. Страшно много искам да му се обадя, но няма да го направя. Въпроса ми е може ли човек за един ден да вземе толкова важно решение като раздяла? Никой не вярва, че е спрял да ме обича, аз не го вярвам също. Според мен не знае какво иска. Може ли някой да изкаже мнение, на какво може да се дължи това внезапно решение? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5181b9b4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   на една малка част от историята :"Страшно много искам да му се обадя, но няма да го направя", ще направя малък коментар, а именно - инатът е лош съветник!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: de8898c38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преживях абсолютно същото, буквално. Оказа се, че има друга жена.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 52d4bf926a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Перфектен партньор няма. Самият факт, че авторката се е изживявала като перфектната приятелка и е виждала себе си като част от „перфектна двойка“ е достатачно - просто не виждаш проблемите на връзката си. Ако е било толкова перфе, човекът е нямало да си тръдне. Писнало му е, може би, а и 1-1. 5 г. не са кой-знае, какво време. Не вярвам да е имало друга, но да - намерил си е друга и с това е нямало смисъл да търпи повече „Мис Пърфект“

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: dde9590250
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ами да ти кажа и аз преди година минах през абсолютно същото нещо. като чета сега това все едно аз съм авторката. след около месец време разбрах от самият него – бил ми изневерил, знаел как ще се почувствам и за това не искал да ми каже, естествено последвали хиляди извинения, но за какво?? дано при теб не е така, но при мен беше точно така.. надявам се скоро да разбереш, на какво се дължи това отдалечаване и нещата между вас се оправят... ани

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 060d4b848f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз ще ти дам съвет от позицията на приятелят ти. Жена съм, но преди известно време нещата между мен и моя приятел куцаха. Опитвах се да му обесня, да говоря с него, но той нищо не разбра. В един момент след караница просто му казах край и си тръгнах. Но той веднага ме потърси, искаше да сме заедно. Беше много настоятелен. Аз продължавах да го обичам и заради това и дадох шанс да се оправят нещата между нас. Не бъди горделива, а се обади на момчето и поискай да се видите, ей така неангажиращо. Не го нападай директно с въпроса- какво, защо и да се държиш обвинително, защото една раздяла винаги е трудна- и за двете страни. Но можеш да разбереш защо се е стигнало до там. Възможно е да си била с розови очила, възможно е и той да не е бил чак толкова влюбен в теб, колкото ти в него и просто да се е почувствал задушен. Понякога човек има нужда от пространство и просто усеща, че нещата не вървят и не е щастлив.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d0a0b7c8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   До номер 3 - Няма, наистина няма нещо което да не съм направила или дала за него, той винаги е оценявал това в мен. Наистина едва ли някога ще намери подобно момиче, предвид странния му характер.

Обади ми се пак, говорехме, липсвала съм му, не го преживявал лесно, имал чувства, но за него сме били приключили. Каза ми че иска да ме чува по телефона, защото много държал на мен.? !? !? !? !? !
Авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f777d725c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз преживях подобно нещо преди няколко години, приятелката ми от нищотото ми заяви, че нямала силни чувства към мен. Разбира се, впоследствие разбрах, че си бе намерила друг, но и преди да го намери, просто си е запълвала времето с мен. Не знам приятелят ти дали е правил същото и ако да, дали изобщо го е осъзнавал, но за мен година и половина е доста време и ако не те е обичал би трябвало да го е осъзнал доста по-рано. Това обаче няма значение, ти трябва да продължиш напред. Той ако наистина те обича, ще ти се обади и ще се върне при теб. Ако не, не го търси, сам си е взел решението, няма смисъл да му се молиш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6676258620
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хах, ми човекът май си те обича, но може родителите му да го притискат за нещо, може пък да е усетил някаква промяна в себе си след първоначалната еуфория на влюбването. Доста объркана ситуация. Изчакай, чувай се с него, дръж се приятелски и му показвай, че го разбираш. И не започвай да задаваш въпроси от рода "Защо така се случи? ", "Защо направи така? " или нещо подобно. Не му вменявай вина, просто бъди до него, защто явно му е трудно и не знае как да постъпи. Личи, че е объркан. Остави го да си преживее нещата и след време ще си покаже дали иска да е с теб, или всичко ще прекъсне. Ровни в Гугъл и прочети статията "Мъжете са като ластик", полезна статийка е за нас жените, които понякога не разбираме действията на мъжете.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 53b31fcebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   И аз в момента преживявам подобна раздяла и при мен както при номер 2 става въпрос за друга жена, която не обичал и не харесвал. Аз ограничих максимално обажданията защото така само се залъгвах. Ако си убедена, че не става въпрос за друга жена, много добре! Бори се за любовта, бъди отново най-добрата приятелка на света, но ако има и малка възможност да е с друга, моля те не се унижавай. Аз го правих в продължение на 4 месеца и не се получи, а се нараних ужасно много. В такъв случай не си струва. Внимавай, да не си казала нещо лошо за майка му, че в такъв случай - лошо :( Желая ти много късмет и успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ee5da9af72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Иска раздяла, явно има някакви проблеми или си променил чувствата, може да са отслабнали, но щом те търси и казва, че държи на теб, вероятно има съмнения и не е категоричен в решението си. Най-добре е да поговорите лично, не по телефона или чрез смс-и, без инатливи прояви, а съвсем искрено. Не го притискай, говорете, както сте го правили преди и дори да не е след първия, то след втория разговор картинката ще ти се изясни. Не идеализирай тази година, година и половина, понякога отчитаме само положителните неща или ако са само такива, изведнъж всичко се сгромолясва, понеже е било потискано и премълчавано!
Успех с комуникацията и каквото и да става, ще бъде по-добро от неведението!
Memento mori

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e7a4e3cacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Този е шизофреник, бягай далече!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5865f029ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Според мен ключът на загадката се състои в думите ти, че той е АДСКИ МОНОГАМЕН.
Явно се е влюбил в друга и е решил, че не подхожда на моногамията му да таи чувства към нея, пък да продължава да бъде с теб.
Понеже е почтен - те е оставил, но впоследствие нещата с другата са се осуетили или трудно напредват, затова от време на време се сеща за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker