Някой обичал ли е двама мъже едновременно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Някой обичал ли е двама мъже едновременно?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 8871 пъти
Въпросът ми е към дамите. Момичета, случвало ли ви се е да обичате двама мъже едновременно? Но и двамата обичате истински, от цялото си сърце и не можете да си представите живота без нито един от тях? При мен се случи и не мога да си намеря място: единия е всичко, което не е другия и обратното. И това продължава с години! ... Не виждам изход. За сега се справям, никого не съм ущетила с нищо, но докога?
Уточнявам - и двамата нито са богаташи, нито секс-машини, просто са страхотни, интересни личности, от две различни поколения, възхищавам им се и обичам всеки по своему, това е.
Само аз ли съм?
Моля за коментари само хора, изживяли подобно нещо или поне добронамерени и съпричастни.
Целомъдрените лелки и чичковци да си спестят упреците и квалификациите - никой не е застрахован в живота за нещо подобно!!!
Очаквам с нетърпение мнението ви или споделянето на Ваша подобна история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5cededf2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ислушай песента на Райна - "Двама" май за тебе е писана!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5cededf2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ислушай песента на Райна - "Двама" май за тебе е писана!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 55d75a881d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не си единствена. И аз съм така. Реших си въпроса като за единия се омъжих, а другият ми стана най-добър приятел. За целта спрях сексуалните отношения с човека, който духовно ми беше по-близък и му предложих приятелски, а не любовни отношения. С другия се чувствах по-добре в леглото и него избрах за съпруг. Естеството на обичта трябва да се промени към единия, друг начин няма. Е, отначало на човека, определен за приятел, не му беше лесно, но го преодоля и разбра, че в някои случаи приятелството е по-трайно и силно от любовта. И до днес ги обичам съвсем еднакво по-сила, но по различен начин.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 340efcd5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке - това, което описваш много хора са го усетили, но малко ще си го признаят.
Е, аз не страдам от излишни скрупули и за това ще си кажа направо - обичала съм двама мъже и дори съм живяла заедно с тях като сексуални и емоционални партньори.
Познато ми е това, което описваш, виждах у двамата различни неща, но ги обичах с еднаква, силна, изпепеляваща обич и не можех да се лиша, от нито единия.
Хубави времена бяха, но времето, в което живеем не толерира подобни отношения и за общото си благо се наложи да се разделим - за да не си причиняваме излишна болка единодушно решихме - нито с единия, нито с другия.
Това е един от вариантите и за теб - да се отдалечиш и от двамата, но все пак ти си знаеш положението.
Едно ще ти кажа - не се чувствай виновна, заради чувствата си - живота е твърде кратък, за да го тровим с мина и самосъжаление.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: cf31d15822
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз в момента също съм в такава ситуация. И двамата са страхотни хора, и двамата ме карат да се чувствам като принцеса, отнасят се с мен много добре и всичко си е наред. Не мога да избера нито един от двамата, защото и с двамата ми е много добре а и никой от тях не иска да се отказва от мен. Но все пак не може и двамата да ги имам за дълго, а и ти много добре знаеш че и при теб няма да се получи номера :) Ще трябва да си изберем този, който е по близо до сърцето ни

Успех

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0c3518cd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Благодаря на всички, а сега към №3. И аз се омъжих за единия, а с другия (който е много по-възрастен) се предполаше, че ще бъдем приятели - той отдавана ме съветваше да се омъжа за млад мъж; със старец като него съм щяла един ден да съм нещастна и той нямало да го понесе. Резултатите: обожавам мъжа си, а с този поддържах приятелски отношения до момента в който ми каза: "И сега какво, хвана младия жребец и сега не щеш и да погледнеш стария кон? ! " Толкова ми домъчня! .. Познаваме се от много години, през какво ли не сме минали заедно, какво ли не е направил за мен! За да му покажа, че е още млад и вълнуващ - отново го допуснах в леглото си. Мислех, че с възрастта (60 г. ) просто ще започне да не може и всичко да си дойде на мястото. За мой ужас той е ненаситен, от ревност или от наличието на конкуренция невероятно се активизира, показва ми уважение и отношение както никога преди, желае ме почти всеки ден (не че всеки път се отзовавам), обичам го, не искам да се почувства стар, употребен и вече ненужен!
А мъжът ми - той ми е сърцето и душата, ден от живота си не си представям без него! Той е всичко, за което съм мечтала!
Измъчвам се и се чувствам виновна и пред двамата. Не знам дали някой от Вас може да ми даде съвет, но имах нужда да споделя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f9f7b5b6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Оф, с последния ти коментар всъщност ситуацията е много ясна, категоричният ми съвет е: Гледай си съпруга, с другия нека сте само приятели. Но само толкова. Защото скоро ще загубиш и мъжа си и ще съжаляваш много. Как може да описваш съпруга си като човекът на мечтите си, да не можеш и ден без него, а да му изневеряваш с 60-годишен, само "за да не се почувства стар". Едва ли не от съжаление...
Много тъпо, гледай си съпруга, другият нека ти е приятел само.
А ако искаш да продължаваш.. отношенията ви с другият ще се задълбочат и могат да станат много сериозни, мъжа ти 100% ще разбере. Ако наистина мъжа ти ти е скъп - не го предавай така.
Избери него, щом си щастлива с него, а не другият, за да не се чувства излишен и т. н. Ти си избрала своето решение, на никой нищо не дължиш.
Съхрани това, което имаш и спри да предаваш и двамата. Защото от два стола... знаеш какво става. Спести си неприятните последствия просто.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0f539f31ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това са пълни глупости. Няма вариант човек да обича двама едновременно. Може да изпитва някаква тръпка, сантименталност и какво ли още не, но не и любов.
Жалкото е, че все повече хора в днешни дни компенсират някакви вътрешни разочарования с уж тръпки, които да запълват празнините им.
Вие изобщо знаете ли какво е любов?
Не е описаното по горе, че и двамата били готини със сигурност.
Тази емоция не може да се сбърка и няма никакъв шанс да се случи с двама души едновременно.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0c3518cd47
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: благодаря ти №8, и аз отдавна мисля да постъпя така, само не намирам правилния начин. Права си, разбира се!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bfb05ca221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами... има защо да се чувстваш виновна, доста тъпо постъпваш. Ето сега хем изневеряваш на мъжа си, хем мъчиш дядото със забранени страсти и го караш да ревнува. Като толкова обичаш и двамата, защо допусна да се стигне дотук? Любовта се изразява не само в това кого допускаш в леглото си. Понякога любовта е в това да избереш да измъчваш себе си, но да поставиш ясни граници именно за да не нараниш хората, които обичаш. Сега единият е лъган, другият е страдащ, а ти се чудиш какво да правиш. Майка Тереза, решила да е милосърдна... няма що. Носи си последствията и продължавай да се чувстваш виновна, може това да ти помогне да вземеш правилното решение, след като разсъдъкът не ти е помогнал.
Ж. 24

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 74f36c6737
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз обичах, обаче първия ми винаги повече обичах, уж еднакво ама повече го обичах, и след време се влюбих във втория пък и напълно забравих за първия.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6fc127a81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Женското сърце е като автобус... Винаги има място за още един :) Но дали ще е любов за всеки пътник? Замисли се за това...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5947099035
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Възможно е да обичаш двама, аз лично съм, но е невъзможно да ги обичаш абсолютно еднакво. Така, че разбери кой обичаш повече и с кой от двамата имаш по-добро бъдеще. Това средно положение ще е до време, рано или късно ще ти се наложи да избираш, дано само не разберат, че да загубиш и двамата.

Dr. House

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f9f7b5b6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Правилният начин е разговор с другият господин. Просто му казваш, че обичаш съпруга си много и си щастлива с него, а него го обичаш като приятел, било ти е приятно с него, но държиш да го имаш само като приятел, защото искаш да съхраниш брака си. Това е! Просто се надявай този човек (вторият) да не се окаже някой злопаметен, отмъстителен и т. н., че всякакви ги има. Кажи му, че това е единственият начин да имате някакви отношения, не изпадай в излишни обяснения - кратко, точно, ясно и същевременно деликатно му обясни какви искаш да са ви отношенията - един единствен път ще е достатъчен и не позволявай да се стига повече до такива неща. Ако той не е съгласен и започне да ти прави проблеми - тогава прекъсваш всякакви отношения в името на брака. Пак казвам... гледай да не изгубиш съпруга си, докато още не е прекалено късно, заради господина, с когото нямаш никакво бъдеще. Колкото по-рано, толкова по-добре. Успех. (аз съм номер 8).

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 905323d4e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Понякога живота ни поднася странни изненади, смятам, че сама най-добре ще прецениш дали и кога да прекратиш паралелната връзка. От 3 години съм в твоята ситуация / и даже родих дете от единия мъж/, самата аз се опитвах няколко пъти да оставя другия, но аз бях тази, която пак го търсеше и не можеше да се откаже от него.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0e0e757089
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм в същата ситуация. Единият е на 48 г., а другият на 34. С по-големия сме заедно 4 години и с него разбрах какво е да бъдеш истински обичана, той ме обича грижи се за мен по най милия начин винаги съм на 1во място, ,а с по-младия страстта е по-силна, но не чувствам същата лююбов, не мога да избера защото разликата от 18 г ме възспира и когато се разделям с него и отида при по-млад винаги ми липсва неговата обич, но когато съм с него се притеснявам за бъдещето си, когато съм с единия плача за другия и обратното. Не мога да избера един, винаги ми домъчнява за другия и се връщам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker