Мъжът ми иска да ме напусне, защото ще си имаме момиче, а не момче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми иска да ме напусне, защото ще си имаме момиче, а не момче.
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 7253 пъти
На 24 години съм и съм бременна в шестия месец. Мъжът ми след като разбра, че ще имаме момиче, а не момче много се ядоса и се държи много студено и грубо с мен. Даже ми каза, че след като се роди бебето, щял да ме изостави. Много го обичам, но вече не знам какъв човек е. Щом не иска бебето, да си тръгне още сега, но как да му го кажа, страшно много го обичам и много ме боли, че не иска бебето ни. По цял ден плача и се измъчвам, а трябва да съм спокойна за да е спокойно и детенцето ми. Но то не заслужава такъв живот с такъв татко. Не знам какво да правя, дайте ми съвет моля ви, помогнете ми имам нужда от емоционална подкрепа. Единственото, което искам е бебето ми да се роди живо и здраво и аз да съм жива и здрава за да го отгледам с много обич и любов, да го защитя ако се наложи дори от собствения му баща. Ако ни изостави, никога няма да му го простя и никога няма да му дам развод и никога няма да има обичта на дъщеря си, ще ни загуби завинаги в това съм сигурна. Имам нужда от приятели, но нямам нито един истински до себе си с когото да споделя проблемите си, чувствам се самотна и много нещастна, единствено бебенцето ми дава сили да не падам духом, то има нужда от мен, както и аз от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: ff0310a550
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   след това да пробва пак за момче

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 372bcd260e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам мъжът ти от какъв етнос и семейство е, но определено ще ти направи услуга, ако те изостави. Такъв човек не може да бъде добър възпитател и баща - било и за момче.
Между другото, полът на детето зависи от МЪЖА!
Порови се в мед. литературата. Само мъжката полова клетка (сперматозоид) е носител на У хромозома. Жената има ХХ хромозоми (ако е нормална жена), а мъжът има ХУ и само в неговото семе има У, необходим за момче. В случая са се събрали два Х-а - от теб и от него по един, най-вероятно или по случайност, или защото мъжът ти има повече такива сперматозоиди. Това означава, че и с друга жена би имал момиче. На подобни келеши им се случва от различни жени да имат само момичета. Крал Хенри VIII е убивал наред жени и любовници, но не му се е родило момченце. Имал е от 9 жени сума ти деца, но само едно момче, което умира на 3 г. възраст от някаква болест. Момичето Елизабет става най-успялата владетелка на Великобритания, побеждава Испания и колонизира Новия свят.

Разпечатай му следните текстове, които научно обясняват, защо полът зависи от мъжа, макар че се съмнявам, че подобен примитивен екземпляр като мъжа ти може да разбере тези „сложни неща“

„Ядрото на всяка яйцеклетка и всеки сперматозоид съдържа 23 еднакви хромозоми. По време на оплождането те се обединяват по двойки. В резултат на това всеки зародиш получава пълен комплект от 46 хромозоми, необходими за неговото нормално развитие. От 23 единични хромозоми една е половата хромозома – женската (Х -хромозома) или мъжката (Y- хромозома). Ако оплождането се е извършило от сперматозоид, съдържащ Y-хромозома, ще се роди момче и обратното.
Затова може да се каже, че от гледна точка на физиологията полът зависи от мъжа.“

http://www.zdrave.bg/?c=n&id=3908



От научна гледна точка определящ фактор за пола са хромозомите. Две от 46-те хромозоми, които определят структурата на човешкия организъм, са определени като полови хромозоми. Тези две хромозоми са обозначени като XY при мъжете и XX при жените. Хромозомата Y е носител на мъжки гени, а хромозомата X на женски.

Майчината яйцеклетка съдържа само хромозомата X, която определя женския пол. В идващата от бащата сперма обаче се съдържат както хромозома X, така и хромозома Y. Поради тази причина пола на бебето зависи от това дали майчината яйцеклетка ще бъде оплодена от хромозома X или от хромозома Y. При жените и двете части на делящата се по време на овулацията полова клетка съдържат хромозомата X.
Ако намиращата се в жената хромозома X се съедини със сперматозоида на мъжа, който съдържа хромозома X, то бебето, което ще се роди, ще е момиче. Ако обаче се съедини със сперматозоида, който съдържа хромозома Y, то в този случай детето, което ще се роди, ще бъде момче. Полът на детето, което ще се роди, зависи от това коя хромозома от мъжа ще се съедини. С други думи, полът на бебето зависи от бащата.

http://www.az-jenata.bg/article/7921/Zvezdite-opredelyat-pola-na-vasheto-dete/


С две думи - твоят келеш може да се сърди на самия себе си, че не е направил момче. Ако ще да заплоди съседката, резултатът ще е същият. Господ си знае работата и дори да те зареже, ще бъде „проклет“ с момичета.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 00a05a52cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Днес явно е ден за абсурдни истории в този сайт... Първо онзи, дето хукнал след вдовицата, сега този, , хубостник''. Авторке, без да се обиждаш, този направо изби рибата и е начело в класацията на идиотите. Повечето мъже предпочитат да имат синове. И моят баща е искал син навремето. Но съдбата го е дарила с две дъщери. И двете ни е гледал като принцеси и ни е глезил дори повече от майка ни. Идеята ми е, че ако има поне малко мозък, ще се досети, че ще заобича това дете, щом то се роди. Освен ако не е осакатен емоционално, както ми се струва... Друг вариант е да пробва пак за момче... Просто не знам какво да кажа (напиша)... Според мен ти дори трябва да го напуснеш първа. Вместо да те подкрепя и да се грижи за теб, той тръгнал да ви напуска... Не, наистина нямам думи...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0876f70551
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, че да се маха, по-добре. Таъв човек не е за родител!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f5bff9455b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Майкоо...ама какъв е тоя боклук, за който си се оженила? Значи според мен, проблема не е в пола на детето, а в това, че мъжът ти още иска да се изявява като ерген...Ами пък остави го бе! Остави го първа! Вече е късно да махаш детето , ама пък си млада и можеш да му намериш друг баща, който да обича и теб и него.

П.П ако проблема наистина е в пола на детето ( не ми се вярва ама...) ако наистина в това е проблема, то мъжът ти още не е дорасъл да бъде баща , не знам за какво ти е предложил брак, ебати тъпака. Зарежи го първа.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 406447bfe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Номер 2, в голяма грешка си за това, че жената не участва при определяне на пола на детето, а само мъжа. Всичко което казваш е така, добре е описано научно, но пропускаш един факт. Факт от който това което твърдиш, че полът на бебето изцяло зависи от бащата е съвсем погрешно изказване и говори за пропуск в знанията. Средата във влагалището влияе много на сперматозоидите.

Истината е, че влияние върху пола на бебето оказва степента на киселинност на средата във влагалището, която от своя страна зависи от много фактори, и се променя в различните фази на менструалния цикъл.

Мъжете имат хромозомната двойка за пола X и Y, а жените два пъти X-хромозоми.

Тоест бащата определя пола на детето, тъй като в зависимост от това, дали той ще предаде Y- или X-хромозома, ще се роди син или дъщеря. От майката винаги се взима една от двете й X-хромозоми. Така шансовете са 50 на 50.

Все пак има малки разлики между двата вида сперматозоиди: Сперматозоидите с Y-хромозома имат по-малки, закръглени главички, те са по-бързи, по-слаби и с по-кратка продължителност на живот, тъй като реагират по-чувствително към киселите pH-стойности в средата на влагалището. Носещите X-хромозомата сперматозоиди имат по-голяма, издължена глава, те са по-бавни, по-силни и издържат по-дълго в киселата среда.
С няколко трика би могло да се повлияе на пола на бъдещото бебе – но не и със сигурност!

Тъй като средата на влагалището около времето на овулацията е по-скоро алкална (основна) и оргазмът на жената определя pH-стойностите на средата във влагалището като алкална, то има няколко съвета, които разбира се не са гаранция, а само увеличават вероятността за единия или другия пол на бъдещото дете:
Който би искал да има дъщеричка, трябва по-често да има сексуален контакт, но два дни преди овулацията трябва да се направи пауза и преди половия акт да се направи промивка с оцетен разтвор (1 с. л. оцет в 1 литър топла вода). Еякулацията не трябва да е навътре във влагалището (например с мисионерската поза). Жената трябва да се откаже от оргазъм.

Който желае момче трябва да се въздържа от полово сношение известно време и по възможност да предприемат сексуален контакт по времето на овулация (или малко преди нея), като преди това се направи промивка с алкален разтвор (2 с. л. натриев бикарбонат в 1 литър топла вода, да престои 15 мин. ). Еякулацията трябва да бъде възможно по-навътре във влагалището (поза „лъжички”). Оргазмът на жената е разрешен!

Сами разбирате, че ако зависи само от мъжа, шансовете са горе долу 50/50. От жената зависи дали средата е по "приятелска" и дали ще "убие" сперматозоидите с Y-хромозома.

K-Man

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eeae669222
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 с първото изречение е казал/а всичко. Тоя човек е пълен ОЛИГОФРЕН! Не той теб, ти трябва да го изоставиш, казвам ти го като мъж.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 95cff8004a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако наистина говори сериозно, че мисли да те напсне след като родиш - по-добре да се маха от сега. За какво ти е - само да те изнервя по време на бременността и после пак да го няма. Иначе поне ще ти е спокойно без него. От друга страна, щом досега не го е направил може и да не мисли сериозно да го стори.
Иначе мнението ми е да бягаш далече от него. Единственото, за което не те подкрепям е разводът - защо като няма какво да ви свързва да седиш омъжена за него. Може след време ти да срещнеш някого, но едно е да кажеш разведена, друго женена, ама аз ще почна процедурата - винаги ще изглежда, че не си се развела, защото още го обичаш и те е грижа.
Дано имаш иначе финансовата възможност и примерно някой родител да помага в отглеждането на детето.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f7273a1672
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Недей да го държиш тоя, давай му развод като иска.

Вярвам, че Бог ще ти помага в отглеждането на детето ти и ще се погрижи за баща му, като си му го върне по някакъв начин. Ще му даде урок.

Ти спри да плачеш и да се ядосваш. Мисли за бебето си, храни се здравословно, прави си разходки, слушай музика, гледай забавни филми и със разбиране и спокоен тон поговори с мъжа си, щом не иска да бъде с теб, да се маха от живота ти. Дай му развода, който иска и да си ходи.

Той не е благодарен. Вярвам, че си прекрасно момиче, със прекрасно бебенце, но той не вижда и не оценява нито една от двете ви.

А също и според мен, той няма да бъде добър баща, независимо пола на детето.
И да беше момче, нямаше да бъде добър родител.
Той явно иска момче, за да го научи на футбол, да го научи да се бие и как да ходи по жени и как да пие.

Щом иска точно момче, значи си е дал за цел, да го научи на нещо такова, незначително, на некаква простотия, а и също така, той е от мъжете които мислят, че най-важното е да имаш син, а да имаш дъщеря е некакво обидно.

Жалко, че над 90% от мъжете са такива - живеят си в измислен свят (само футбол и пиене ги интересува), не оценяват това което получават от живота.
Той дори, обича ли те? Как може да те напусне след като ще си имате момиченце.
Да не би да си е казал някога: "Аз ше я обичам, ама ако ми роди момиче, ще спра да я обичам и ще я напусна"

Много тъпо разсъждава мъжа ти.

Не искам да се влияеш от него и не искам да страдаш, горе главата и мисли са дъщеричката си, недей да плачеш, вярвам че ще се роди напълно здрава и че ще се справяш с отглеждането й, ще си прекрасна майка.

А и може след някоя и друга година да си намериш мъж, който да те обикне и да бъде идеален съпруг и баща :)
И да те обича и цени, да обича и дъщеря ти и да бъде идеалния баща, пак го казвам, и съпруг.

http://vbox7. com/play:70decf34

гледай това клипче, надявам се да ти помогне :)

Успех и Горе главата :)

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ed7c07a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле майко какви са тези полови дискриминации бе... Живеем в 21 в.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: bf3c06c66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не знам дали получи моралната подкрепа, но осъждение определено. Съжалявам за това. Не напускай мъжа си, това е неразумно. Сигурно ти е много тежко, но намери сили и воля да издържиш дори и да плачеш. Моли се на Бог да ти помогне, призовавай го. Сподели всичко, което те тревожи пред Него и Бог ще ти помогне. Само вяра и търпение. Ако е Божия воля мъжа ти може да се промени, и да бъдете отново щастливо семейство. Нищо не захвърляй ей така с лека ръка, само защото някой ти го е казал. Вярвай на Бог, Той помага на всички които го търсят.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fb27b67f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И все пак определящата роля за пола на бебето се пада на сперматозоидите - това отдаван е доказано научно. Киселинност на влагалището, начин на хранене, кога ще бъде осъществен полов контакт, са сигурно не без значение неща, но не са определящи. Аз бих го натирила тоя екземпляр на секундата без да се замисля. Дай му развод и не си усложнявай живота излишно. Мисли за себе си и за бебето- наистина душевното ти равновесие е абсолютно важно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7074bcca72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   №6 те досега всички мъже с хлябна сода са ги правили! Половината от всички жени изпитвали оргазам другата половина не затова земята е населена с долу горе 50:50 мъже жени. В Русия жените остават често без оргазъм /недонае**ни/ затова там са се раждили повече момичета, 46% мъже и 54% жени.
Ако все пак си прав и момчета се получаваха само в два от дните в месеца а всички други дни се получаваха момичета то мъжете щяха да са 14 пъти по малко от жените в света.
Така ли да те разбирам.
Твоето твърдение №6 доказва само, че може би всички майки родили само момичета не са задоволени от мъжете си.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 394bf5fb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ох леле какъв е тоя идиот бе жена? Ти не го ли видя що за отрепка е и колко е тъп(защото такъв човек трябва да видно тъп) та се омъжи за него? Ако се разкара няма да изгубиш много. Даже вземи го изгони ти. Трябвало е както си е отворил устата и да си му била събрала багажа лично и да го изриташ.
Тоя ако ми е пред очите ще му се изсмея в лицето. Аз свястна приятелка не мога да си намеря, тоя олигофрен жена има, която и дете ще му роди той драми разиграва и заплашва. Ей побеснях! Как го търпиш тоя малоумник, мухъл, нещастник и незнам още с какви обиди да го квалифицирам?
Абе тая история истинска ли е? Не е възможно да има такива хора.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: eeab5b1e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Нормално е това. Жената така трябва да направи че първата рожба да е мъжка. Виновна си в случая.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 2988e6b01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 13, ако си прочел/а по внимателно ще видиш, че е написано пределно ясно, че шансовете са по големи, а това не значи 100%. Къде видя написано такова нещо, че процентите са 100? Интерпретирате даден текст, както ви харесва, а това не е добре. Плюс това това не е лично мое мнение, а е доказан научен факт. За повече информация по въпроса в чичо Гугъл, всяко твое спорене тук е спорене с науката, а не с мен, тъй като цитирам научни източници. Проведени да достатъчно експерименти за да могат да ги кажат тези неща, че са така. Иначе спокойно можеш да си спориш колкото искаш, ако това ти е целта за спорта, но мен не ме брой. Разумният човек преди да спори проверава и обмисля фактите. Ако тези факти не ти харесват, стани учен проведи достатъчно експерименти и изследвания и оспори тези факти.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fbc53e0c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Тоо па номер 15 е много тъп. Да го погледнем тва дето си казал за вярно.
И тука, да те питам-- Що па сичко жените да правят бе??

Кога мъжа ше си помръдне пръста да напрай нещо, нали е мъж, айде да се докаже като такъв.

Оо, ама щом и от жената зависи пола на детето и щом тя някак си ги прави нещата, та определя какъв ще бъде пола на детето, то за кво си е зела мъж? По-добре сама да се оплоди, явно мъжа е непотребен за нищо.

А и в днешно време, нещата на там отиват, или по-скоро са отишли.
Жената прави сичко-гледа децата, води ги на училище, ходи на родителски срещи, а мъжа- пие си пиенето и си гледа мача.

Ебаси.
И кой е по-силния пол на края?
Жената :D :D :D

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 7d25571a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   15-много , как да направи жената, мъжа прави бебето, ако не знаеш.
На бъдещата майка ще пожелая леко раждане и спокойно майчинство. А таткото, явно е от някоя малцинствена или изостанала група. Намери някой съвременен нов татко, има такива майки, които намират втори баща на децата си, ако първия не е струвал.
Дай му развод, няма смисъл да удължаваш акгонията. Твоя съпруг явно те има теб за разплод, да му раждаш момчета. Дай му развод час по скоро и забрави за него, намери си мъж, с който да си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c303e62f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Опитай да поговориш спокойно с него, че това не зависи от теб. Каквото е детенцето - такова. Трябва да се обичат еднакво. Ако продължава с тези глупости, кажи му, ок.. развеждаме се. Със сигурност ще съжалява, но ти бъди силна. Майната му, просто не очаквай нищо хубаво от такъв идиот. Щом сега говори така, никаква подкрепа... представи си какво ще е след това. Разкарай го чак по-скоро, а той ще съжалява. И не се показвай слаба пред него. Винаги всичко се нарежда в края на краищата, колкото и трудна да е ситуацията.
Ебати дискриминациите, ебати чудото... Такива мъже не заслужават да имат деца изобщо. Думи нямам.

Успех и горе главата :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f09de791d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Боже боже какви ограничени хора.. този каква майка го е отглеждала.. да го беше научила на малко уважение.. ще ме извиняваш авторке но много ме подразни този индивид.. да си го беше поръчал по интернет това мъжко бебе щом си мисли че е толкова лесно..

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 66b6b45bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Момиче? оо чудесно ако е момиче да е най красивото мъжът ти каквото ще да прави аз обичам момичетата и аз искам да си имам момиченце и държа да е момиченце заради майка ми но сега ми е рано на 19 съм :)))) :P

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 66b6b45bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм 22 пропуснах да кажа че мъжа ти е много противен, извинявам се ако съм те обидил или засегнал но е така не обичам да се меся обаче има едно голямо но като е против да иска момиче защо не се разделите или пък другия начин е той да обикне детето, каквото и да е то момиче момче все тая.
Не знам какво го прихваща но когато се роди детенцето важното е то да ти е живо, здраво много да те слушка и да те обича.
В 22 номер се изказах благоприятно понеже обичам дете- момиче когато видя малко дете момиченце, винаги ми носи радост когато са малки и сладки като порастат пак са си красиви.
Твърдо ДА казвам ако детето ще е момичеи те подкрепям.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9f4cec62a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Абе общо взето мъжа на авторката е особен, все пак може второто да е момче. Но ако припомним история малко, то преди са убивали първородните бебета, ако са момичета. Искали са първото да е момче. Желанието на един мъж да има син е много по голямо от това да има момиченце. Факт, на черният пазар за бебета, момченце струва 13000 - 15000 евро и нагоре, а момиченце струва 2000-3000. Момченцетата са много по желани от бащата, но не е при всички е така разбира се.

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c6cddc39cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Според мен мъжът ти не се интересува какво ще е детето. За негое без значение момиче ли ще е, момче ли. Просто не иска да става баща, да поема отговорности и си намира оправдание че ще те напусне защото детето ще е момиче. И момче да беше, пак щеше да измисли нещо. Освен това... няма никаква логика в това да те напуска след като родиш. Защо не те напусне сега? Защото иска да си остави отворена вратичка... защото още не е решил какво да прави.. така поне си мисля аз. И друго... как може да ит каже такова нещо, ами ако от стрес се случи нещо с бебето/да не дава Господ, ама мъжът ти ако поне малко мисли.... /. Ужас..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 559044f9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   № 14 много такива мъже има

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 479bc872c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Чрез това изказване мъжът ти цели да те постави в подчинена позиция, да те накара да се чувстваш виновна и да подреди ролите в семейството - ние мъжете сме по-високо качество от вас - жените. Изясни случая още сега, защото все още е възможно да успееш да го вразумиш, а ако не - по-добре по-рано, отколкото по-късно да си наясно с истинските му мотиви. Това изказване също говори, че той или е извънредно много объркан (от чуждо вмешателство или грешно възпитание), или въобще не те обича. Опитай се все пак да се обърнеш към любовта му и така ще разбереш дали си струва да се бориш за него или е по-добре да отглеждаш детето си сама.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e7262e8e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   К-Ман, приятелю, не съм се лишавала от оргазъм и не съм подбирала пози, а пак имам момче и момиче.
Авторке, опитай да поговориш с мъжа си и да разбереш къде се корени проблема. Едва ли е това, че ще имате момиче, а не момче. Ако обаче наистина причината е тази, мисля че ще ти е по добре без него. Дори и второто да е момче, ще дели децата и ще се получи едно разбито с времето семеиство. Желая ти късмет каквото и да решиш.
Маги.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 66b6b45bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   24 напълно прав си но момиченцата са сладки като малки аз пожелавам да е момиче и авторката ще остане благодарна от моите вече 3 коментара мисля че вече знам как да я утеша

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c5c49977d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Питай го, колко жени ще има след теб и го прокълни да му се раждат все момичета-ще го стигне да знаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 50668147e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Сега детенцето ти е на 1 година ако е момиче това е добре защото те са толкова сладки искам и моето дете да е момиче винаги съм мечтал за момиченце

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1777eb2746
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Ако се роди момиче това ще е ново добро начало за теб и аз искам да е момиче мъжа ти е пълен глупак и затова иска да те напусне
Съвета ми е Радвай се на момиченцето си и то да те радва

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1777eb2746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Мъжа ти пък как не го е срам искал да напуска след като ти имаш дъщеря а не син тцтцт това за мене мъжа ти не е никакъв баща аз ако бях на тебе сега да съм го изгонил
по добре е мъжа ти да се маха ;А ти се радвай на твоето съкровище

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1777eb2746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Аз ако бях твоя мъж, макар че съм вече на 21 а ти си на 25 ако не се лъжа щяхме двамата да се грижим за това детенце аз приемам бащината обич а мъжа ти не я заслужава

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6d0bd9c485
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   И какво стана, бебето какво е, бащата остана ли с вас?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker