Като в приказките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Като в приказките
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1939 пъти
Пише ви 19 годишно момиче от Б., изживяващо своя таен романс. Историята е следната.. това лято работих в заведение на плажа, запознах се с много хора от различни националности, забавлявах се много. В края на сезона група приятели от Ливан посетиха нашето заведение.. един от тях в момента има голяма роля в живота ми. Цяла вечер с него си приказвахме, не ни спряха устите, разменихме фейсбуци.. всичко беше на шега, той никак не е мой тип, докато неусезаемо започнахме да си пишем всяка свободна секунда.. не мога да повярвам колко си приличаме, колко е амбициозен, забавен, умен, мил-невероятен човек. Много ме харесва и ми го показва по уникално сладки начини, всеки пьт когато ми пише се радвам като малко момиченце:) Причината да го пазя в тайна е очевидна-хорски предрасьдаци, за това че е от тази страна(в моя случай родителски), вьпреки че е христианин, просто си представят живота ми по друг начин-да живея тук, децата ми да говорят бьлгарски. Самата аз бях предпазлива, но вече го познавам много добре и семейството му видях(по скайп) -пьлна идилия.. Иска да идва за ваканцията а аз повече се притеснявам как ще стане тои филм, няма как да го представя на родителите си, "мамо, тате това е ливанеца, в който см влюбена, виждали сме се ведньж, но омбисляме бьдещето си заедно. "-нелепо е. Другият 'проблем' е, че е от заможно семейство/в никакьв случай не е лигльо, но винаги е имал каквото си пожелае/, а аз сьм на доста по-различно дередже. Никога не сьм си и помисляла, че ще обмислям такива варианти но то не пита.. някои попадал ли ев подобна ситуация, ще се радвам на сьвети.. олекна ми на никой не сьм споделяла

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: ea126eb3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, не случайно има една приказка „Много хубаво, не е на хубаво“
1-во, ти на 19 вече стъкми семейно гнездо с човека, какво те кара да го правиш?
Ако ти е намеквал за брак, защо си мислиш, че един човек от богато семейство ще се занимава с такава като теб?
Жокер - като българка ти си европейска гражданка. Ако сключи брак с теб, човекът получава веднага наша лична карта, право на пребиваване и движение в ЕС.

... бъди предпазлива!
Иначе, много е добре, че семейството му е хринстиянско. Те най-вероятно са т. н. лавити, има много писатели, хора на културата инауката от тази група, но в Ливан са страшно дискреминирани и явно им е писнало. Християните от Ливан са си чисти европейци, родителите им са учили във Франция, жените са равноправни, преди страната като цяло е била европейзирана, но сега не може да се живее там. Някакъв ужас е.
Гледай да не те измами заради едното гражданство, ако иска да е с теб и без брак - защо не... , а и честно - не те ли поблазниха париците?
Колкото до вашите - не се притеснявай, а ги запознай - като го видят, че е християнин и има кинти, ще го приемат

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 53a5baecd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката:пропуспах факта, че майка му е срьбкиня. парите не са фактор, дори това как изглежда, влюбвам се в човека, който е.. а за брака -не иска да се жени в близките 10 години. Просто тази страна.. страх ме е от това което сьм чувала, не сьм трьгнала да се женя, но нещата ще се задьлбочат и искам да се предпазя

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ea126eb3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторке, още не си тръгнала с човека, ти почна с приказките... Ливан преди е била много красива и нормална страна, днес не е точно така, но пак е ОК. Към 30-40% от населението са християни - източни католици. Нормални хора, космополитни, франкоезични. Бейрут е много красив град, но да - страчничко си е заради атентатите. Полу-демократична страна са, имат си европейска съдебна система, не е зле, пък и кой е казал, че ще живееш там?
Вашите ще приемат момчето, то говори сръбски, ще се разбират, друг въпрос е дали има честни намерения спрямо теб или просто иска да те мине...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c804ef25ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вижте се и го прецени, макар че няма как да го прецениш ей така. Нека той да дойте тук да се видите, а не да иска от теб ти да заминеш. Срещите пак може да минават перфектно, но може да си покаже рогата едва когато те спечели. Не си мисли, че чужденците са много свестни, много жени тръгват с тази нагласа и после патят с години. Разбира се монетата има и друга страна, но не се знае твоя човек какъв е.

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker