Трябва ли да съм с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да съм с него?
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 1813 пъти
Здравете имам нужда от помоща ви, защото вече не знам какво да правя. От доста време съм с едно момче и го обичам ужасно много, но въпроса е в това дали той ме обича истински. в началото на връзката ни за него всичко беше просто на шега късахме и се събирахме много пъти. Дори на края се случваше така, че се карахме всеки месец и се събирахме, но той те искаше др да знаят за това на кратко Криеше ме. Аз много страдах от всичките му деиствия и дори бях решена да се самоубия. Последтия път обаче когато ме заряза си казах че трябва до го оставя да е щастлив дори и ако е с друга. Мина извесно време около 3, 4 месеца и си намерих др момче не го обичах толкова но можеше и да се получи нещо, кога бившия ми разбра той почна да ме"преследва" както аз него преди накрая се случи така че се събрахме отново уж само по приателски но един ден дойдохме у дома и правихме секс за първи път, от тогава всичко се промени държанието му спрямо мен дори мислех че ме е заобичал. Но после разбрах че отново съм в грешка и че не се е променил, всичко беше ок докато не заминах на море с родитерите ми тогава тои започна да сваля др но въпреки това не скъсахме като се върнах уж я заряза за извесно време и тва се повтаря до сега предложих му да се разделив той категорично отказа и я остави окончателно не че му вярвам но.. и така де въпроса ми е според вас дали е вазможно да се е врубил мен сред като дори плака за мен или ме използва заради секса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: a3e8890682
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, момиче, представям си сега пък някой хора тук като прочетат твоята история как ще те нападнат за правописа и какво ли не. Щом мислиш, че го обичаш, бори се за любовта си! Опитай се да не се карате и късате постоянно, опитай се да си по-мила и добра с него, а пък в края на крайщата го пусни и го виж какво ще прави. Ако се върне при теб, значи си е твой. Ако отиде при друга, значи никога не е бил твой. Трудно е наистина да се прецени от разстояние и да се каже нещо по-точно, но запомни само едно: Никога не споменавай повече такива думи като самоубийство! Никога! Погледни дядо си Манол, цял живот не забравих любовта си, но и такива думи в този красив живот не съм допуснал никога! Живота е красив мило момиче и е пред теб! Мисля си като мъж, че той те харесва и е твой, но и да не е така - тегли му една майна и гледай напред, защото това значи, че той просто не те заслужава и не заслужава любовта ти!
Дядо Манол

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3f6c9a9083
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе каква любов, бе, хора, вие сте още деца? Рано или късно трябва да се разделиш с него, тепърва ще срещате други хора в живота си, докато стигнете до истински задълбочена връзка. Ти какво искаш, да останеш за вечни времена точно с него ли? Тойсега в тази възраст мисли само и само за секс с повече мадами, каква ти любов? Извинявай, че съм рязка, но такъв е животът. По-добре се разделете като приятели, за да не ви остава горчилка. А това "бори се за любовта си" честно, не го разбирам. Бориш се, когато пречките са странични, ако пречка е самият любим и той гледа настрани, какво борене, това е унижение. Още сте толкова млади, за бога!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8eedd1f65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момчето, в което си влюбена, е с нестабилен и силно емоционален характер. Най-вероятно и с ниско самочувствие. Присъщо на тези хора е да развиват драматични сценарии и да участват в сериали. Оттам и тези сълзи и смяна на гаджета. Интересно е, че всеки път най-искрено си вярва :) Няма как да се чувстваш добре с такъв човек. Забрави го! Ти явно не си от хората, които обичат да играят в театър.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker