Не мога да продължа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да продължа
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2103 пъти
Здравейте, пише ви 22 годишно момче. Не мога да забравя бившата се приятелка, бяхме заедно почти 5 години, много неща сме приживяли заедно... Много я наранявах и винаги ми прощаваше.. до преди 6 месеца... Тогава прекратихме онтошенията си, но и до момента аз не се побирам в кожата си... много често си мисля за нея, всеки ден.. не мога да я изтръгна от съзнанието си. Знам, че нямаме бъдеще заедно, а и тя не иска да сме отново заедно, няма човек до себе си, но е предпочела да продължи напред без мен. От известно време се виждам с едно момиче, първото момиче, което допускам повече до себе си след нея. Хубаво и умно момиче е, държи се много мило с мен, изслушва ме, знае че ми е трудно и съм страшно объркан в момента. Няколко пъти ме попита как продължаваме от тук нататък, но не съм сигурен, че искам сериозна връзка в момента. Много съм объркан, казах и го. Каза ми, че ще ме остави да си помисля, докато взема решение и че въпреки всичко, означавам много за нея... Не знам какво да правя, трябва забравя, няма връщане назад, но не мога.. Какво да направя, да седя и да чакам чудо или да дам шанс на новото момиче? Дайте ми съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5c8a3445ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, такива думи и изрази като ''не мога'' не бива да присъстват в речника ти. Аз бих те посъветвал да продължиш напред и щом имаш шанс за нова връзка, използвай го. То е ясно, че няма да обичаш новата както предишната, не и в началото. Но кой знае дали тя няма да ти стане по-голяма любов. А пък и бившата ти сигурно ще се подразни, като разбере, че вече е заменена и може да направи опит да си те върне. Опитай, повече ще спечелиш, отколкото да се чудиш : )

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 25072d080b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ядосвам се на истории като твоята, поради това че изживях доста зле нещо подобно. Класически случай- объркан мъж, който не може да преодолее бившата. Е побърка ме честно казано... то не беше търсене, после се изпокри, после пак игра на котка и мишка. Просто се бях побъркала. Затова те съветвам да си преживееш болката и чак тогава да започваш връзка. Казвам ти го от позицията на препатила жена. Няма смисъл момичето да страда заради това, че теб някой някога те е наранил.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ea795ed7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бих ти казала същото като номер 2. Не използвай момичето, само за да забравиш или подразниш някой. Когато се влюбиш пак, то ще стане от само себе си. Няма да се налага да се насилваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker