Влюбена съм в женения си шеф! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в женения си шеф!
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2473 пъти
Здравейте! Аз съм младо 22 годишно момиче и работя като певица по кръчмите. От около месец съм на ново място и с мен се случва нещо необичайно - изпитвам ужасно силно влечение към шефа си, направо любов! Не, не си помисляйте, че е от големите баровци, със скъпи коли и т. н. той е абсолютно нормален мъж с 15 години по-голям от мен. До тук нищо необичайно, но проблемът е следния: той живее на семейни начела с доста по-голяма от него жена и с дъщеря и (която работи в ресторанта). Заедно са от много години, повече от 15, нямат общи деца и т. н. Да, той е много мил с мен, като се има в предвид професията ми аз се обличам по-предизвикателно, нормално е да събуждам в него някакви желания.... но... просто не знам. Знам, че ме харесва, че изпитва нещо към мен, виждам го, усещам го. Самият той в разговорите ни ми споделя за проблемите си за неща, който нямат общо с работата ми. Понякога подхвърля разни неща като "ооо, изневеряваш ми" илии когато ми звънне телефонът "дай да вдигна(и се смее)" илиии когато нещо се шегуваме и кажа, че с женени не се занимавам той ми казва, че не е женен и си търсел певица да му роди бебе. В случаите, когато се чуем по телефона ми говори мило и нежно... но после казва ще ти звънна после, а не го прави! Много страдам от всичко това.... Мили момичета, просто имах нужда да споделя! Благодаря предварително и с нетърпение ще очаквам вашите мнения и съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 731e9ba36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той със сигурност те желае и най-вероятно ще те получи, но не си прави илюзии. Просто ще те използва както другите преди теб и тези след теб. Ако това те устройва, направо си лягайте, едва ли ще ти откаже. Само думата любов я забрави, че много ще те боли.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 731e9ba36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай да пропиляваш младостта си, накрая знаеш какво ще излезе от теб или не знаеш? Човекът ти прави намеци за секс, както и на много други около теб най-вероятно. Какви бебета какви глупости? Като певица и то по кръчми, сигурно имаш поглед върху мъжете въобще. Ще имаш секс с него и може би малка авантюрка, но той ще мине към следващата, а ти ще рониш горчиви сълзи и ще почнеш наред. Докато се огледаш, ще си навършила 40, ще си си пропиляла живота и за теб ще казват, знаеш какво. Въпрос на личен избор. На 22 години си намери подходяща и прилична работа, а не да висиш по кръчмите и да се умирисваш на цигари и алкохол, но това си е твоят избор. А що се отнася до твоят шеф, това дали е женене или не няма никакво значение за него, едва ли е пречка да си легне с някоя на 22 - ти или която и да е. Особено ако е в такава възраст, когато мъжете най-често изневеряват.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4f6459645c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, секс след време може и да има, ок, ще изживееш някаква тръпка. Но преди да полетиш в облаците добре се замисли - имаш ли бъдеще с този човек. Разликата в годините е много голяма. Казвам ти го от опит.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 10a6023e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто те "подпичква", па ти си готова да налапаш щепсела!
Колко като тебе са му минали през ръцете...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 67a7fef508
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз на твое място бих се втурнала с главата напред. Да, рисковано е нищо да не излезе, но си достатъчно млада това да не е последния шеф в живота ти. Явно и той е навит, изживей си тръпката, може да се окаже страхотно! Стискам палци!

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76e61aea6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз не смятам, като номер 1, че иска да те използва. Щом ти говори, макар и на шега за бебче, най, вероятно и той, като всеки нормален мъж, иска да остави поколение след себе си, а жената с която е вероятно е на над 40 години и той едва ли си прави сметка да я забременява тепърва нея, при това положение. А и тя на тия години едва ли иска да ражда. Вероятно са заедно, защото заедно са се борили с живота, имат може би приятелки отношения, но той със сигурност на неговите години мечтае, за семейство, с млада хубава жена и бебенце. Така, че за мен няма да бъде изненада, ако той се обвърже с теб и изостави възрастната си приятелка. Дружбата им не е подплатена нито с брак, нито с дете.
Може би не случайно изпитваш толкова силни чувства, чувствата не са случайно наши спътници в живота. Те ни подсказват пътя. Аз ако бях на твое място, бих си поговорила сериозно с него. Започни на шега с усмивки, после го питай какви планове има за живота, иска ли да има деца, ако каже да, питай го какво мисли неговата партньорка. От отговора му ще разбереш дали той иска деца с нея или не. Но според мен, той ще започне флирт с теб, докато не се стигне до секс, след това ако сметне, че си подходяща за негова жена и майка на децата му, ще започне да има претенции в отношенията си с теб и малко по малко ще станете сериозни, лека по лека и тя ще разбере и ако нещата с теб вървят и той е сигурен, че ти си майката на децата му, то тогава се готви за сватба :))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker