Стрийптизът и съпругът ви - да или не ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стрийптизът и съпругът ви - да или не ?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3312 пъти
Как бихте приели факта, че съпрузите ви посещават стрийптиз клубове? Чувствате ли някаква ревност, че те се наслаждават на други голи гърди и срамните части на други жени, които танцуват и се движат предизвикателно или приемате това за нормално мъжко забавление? Смятате ли, че има някаква граница в честотата на посещаване на такива места? Приемате ли спокойно факта мъжът ви да си плати за танцьорка, която да танцува лично за него, да се извива в скута му и да гали голото си тяло на сантиметри от неговото? Бихте ли придружили съпруга си вие на такова място? Интересна ми е гледната точка на жените - по възможност на омъжените такива.

Автор - жена, на 28 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 526e9f265b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не би ми било особено приятно, но пък бих могла да проявя разбиране, разбира се ако стрийптийза не е първата крачка към ходенето при проститутки /което често е така/ и намирането на любовници.
Наясно съм, че колкото и да съм хубава, мъжа не се задоволява само с мен, а има любопитство да "оплакне око" и с нещо чуждичко, така както и аз понякога се заглеждам в привлекателни мъже - но ако всичко спира само до гледането - не, не би ми било проблем.
Но ако усетя, че нещата се развият към пипане и опитване - горчиво ще съжалява.
Ж 29

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: df0edc8074
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Според мен когато двама души се обичат и са заедно (без значение дали са женени или не) то не би следвало да се посещават подобен род заведения. Не вярвай на глупавите приказки на повечето хора, че "живеем в свободен и демократичен свят и всеки има право да прави каквото си иска". Това са отживелици, както и гледането на порно, както и тройките с познати и приятели. Не са морални тези неща. И на всеки, който би оспорил мнението ми, ще му задам въпроса - как са живели хората преди 50 години? Нима е имало Интернет и телевизия? Нима е имало стриптийз барове? Седяли са си по къщите и са били сплотени и заедно. Ще добавя още нещо - знаеш ли защо са изчезнали динозаврите? Защото не са си гледали децата, а са си правили кефа. Докато крокодилите и акулите са праисторически животни, а съществуват и до днес. Надживяли са динозаври, ще надживеят и човешкия род. И защо? Защото за тях номер Едно е Семейството. Последно ще кажа - естествено, че ще ревнувам ако съм в такава ситуация, каквато описа ти. Та коя нормална жена не би ревнувала? Сещам се за един вид.. тези, които са под мостовете и по магистралите..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 188c38aee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не, това е пълно неуважение

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e73a192f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2, телевизия има горе-долу от 1930 насетне. Тъй че, да, преди 50 г. е имало… Кръшкаше се по съседски и най-важното беше "хората да не говорят", т. е. да не знаят, иначе проблем нямаше. Е, чак стриптийз барове нямаше, но това за сплотеността е дрън-дрън. Имаше всякакви семейства и много, много лицемерие.

Слушай, моме — ако е тръгнал по разни барове, сигурно вече е започнало да му омръзва в къщи. Помисли нещо да разнообразите сексуалния си живот, сменете позата, купи си дантелени гащи, въобще отърси се от задръжките и действай, че ще изпуснеш мъжа си.

дядо Желязко

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3172ff8d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много бих желал номер 2 да ми обясни по-подробно за динозаврите - как са си правили точно кефа и с какво това е допринесло за изчезването им?? :D

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35a5b19efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подкрепям номер 3. Не бих била с такъв 'мъж'...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3a891d19de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2, а дали преди 50 години са изпитвали оргазъм?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ef5aad2c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Проява на неуважение си е каквото и да говорим. А, я питай мъжа си дали би му било приятно стрийптизьори да ти такцуват в скута и да се отъркват в теб. Как би го приел? Я не прекалявайте с толерантностите.... Всяко нещо си има граници.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 41fca933da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Напълно споделям мнението на номер 2!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe945bc3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката - наистина интересни мнения. Нямате си на представа колко "благоверни" съпрузи са посетили такъв бар поне два пъти откак са женени. Едни от любопитство, други от това, че се възбуждат, че от години не са виждали гола жена, освен своята. Наскоро спорихме с приятелки по този въпрос /аз съм неомъжена/ и тези, които бяха семейни са категорично против дори едно единствено посещение на такова място, па макар и да гледат "отдалече". Другите, все още несемейни или в момента без гадже бяха някак по-толерантни. Все пак не става дума да се загледаш по хубаво момиче на улицата, а да гледаш чисто гола жена, да я гледаш не само в гърдите, но и.... там. Тя танцува предизвикателно както е гола. Лично аз, мисля, че съм против и не би ми било приятно в никакъв случай. Интересно е да чуя повече мнения, както на мъже, така и на жени, а също и на хора с опит-такива, които са посещавали стрийптиз клуб също. Благодаря за мненията.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe945bc3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Била съм в такъв бар преди много години, с компания. Само веднъж. Вярно, че беше отдавна, нещата сигурно са се променили оттогава, преди повече от 15 години. Противно на това, което очаквах, момичетата не бяха като от списание, повечето ниски, с увиснали гърди и задници, някои като че ли бяха раждали. Даже не бяха и момичета, а сигурно към 30 годишни. Лично аз се разочаровах, очаквах страшни мацки с дълги крака и силиконови гърди. Мъжете на нашата маса обаче бяха предоволни. Сигурно аз като жена съм била по-претенциозна. Въобще не беше каквото очаквах. След това ми се случи още веднъж, преди 5 години. Същото.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe945bc3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стрийптизът е съществена част от мъжките фантазии още от древността. В арабската култура съществуват множество танци, които са описани в книгите и литературата, при които жените постепенно свалят облеклото си до оставане напълно голи. Това е било привилегия само на богатите обаче и заможни мъже. Съществувал е стрийптиз дори по времето на така наречения СОЦ, само че броени хора са били привилегировани да опитат сладостта му. В доста висши кръгове по командировки и служебни пътувания се практикуваше стрийптиз, в пригодени за това апартаменти, зали или заведения, посещавани от единици конкретни хора. След години това стана разрешено и срещу определена сума всеки може да посети такова място. В България стрийптиз плюс консумация е нещо естествено, стига да имате уговорка и стрийптизьорката да ви хареса и да се съгласи. Това не значи, че ще го направи със всеки или всеки път, зависи от плащането и вкуса и. Няма мъж, който да не мечтае за стрийптиз, ако не е бил още, дори ако жена му си сложи дантелените гащи на главата или се научи на поза осморка ако щете. Няма мъж, който да не копнее за сексуално изживяване с друга, макар и за ден. В това отношение стрийптизът е по-опасен от порното, защото обектът на гледането е от плът и кръв, реален и има вероятност голяма да го получиш накрая. И повярвайте, дами, тук любовта и взаимното уважение няма нищо, ама нищо общо. Не и за мъжа. сексуалният нагон е силен до определена възраст, но много по-дълго държи мъжете, отколкото жените.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 431ca4d8bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мисля, че това е нормално. Никой не трябва да отнема свободата на другия, аз даже бих го закарала до там, не бих се карала с него или да му правя забележки. Всички имаме глава на раменете си. Ако се стигне до нещо повече, то е било неизбежно и така или иначе е щяло да се случи. Ограниченията не са решение. Пък и има е друг фактор - приятели. Ако си сигурен в човека до себе си пусни го, дай му свобода и той ако те обича не би постъпил грешно. Грешката на всички Ви е, че мислите, че един мъж трябва да е вързан на каишка. Изкушения има навсякъде, даже в кварталното кафе. Да им забраним да ходят и там ли?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe945bc3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много съм съгласна с №13, макар че знаете, истината боли. Аз имам приятел от детинство, който има 5годишен брак и малко дете. Той наскоро ми сподели, че е посетил такова място и то, съвсем случайно. Бил е в командировка, останали са една вечер само мъжете и някой е предложил да отидат и така всички. Сподели ми, че се чувствал тъпо после, все едно е изневерил, но не скри, че му е било приятно и доста интересно. От седем години е спал единствено с жена си и не и е изневерявал, нито пък има желание или намерение. Аз като жена и близка приятелка се възмутих и поисках да ми обясни защо по дяволите е отишъл там тогава. Ами всички тръгнали и той с тях. Последна вечер, изморен, какво толкова. Това не променя отношението му към жена му. Попитах го би ли го направил пак, той ми отговори, че не живее с тази мисъл и това не му е цел, просто животът продължава, голяма работа, два часа изпил едно питие, видял пет голи мадами и какво. Така ми отговори той. Такова е мъжкото мислене в повечето случаи поне или на тези, които са искрени. За жена му сигурно би било драма, доколкото я познавам, но вярвам, че поне с мен той беше искрен.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e1a6812e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Срамни части? WTF? Авторке, в кое време живееш? Какъв срам, като всичко е изтипосано по билбордове, телевизии, по улицата, в градинките по курортите. Лично аз не съм ходил по такива места, дори и след настойчиви подканвания от приятели и дори обиди. Просто жени, които работят това са ми противни по дефиниция. Но не виждам нищо опасно за брака в такова едно ходене и гледане. Все едно и да не гледа филми за възрастни, да не ходи на плаж, да не гледа реклами за дини и др. простотии. В сегашно време сексът е навсякъде и за мен именно в това е проблемът. Превърна се от мода в норма да търсиш и получаваш секс навсякъде и по всяко време и се получава обратния ефект. За мен няма значение че е отишъл и какво ти е разправил Има значение как това се е отразило на вашия сексуален живот. Предполагам не негативно, освен ако си почнала да му правиш физиономии или сцени за такава дреболия. По-скоро е би трябвало да го обърнеш на майтап, да се пробваш ти да му направиш подобно шоу, да се възползваш максимално от това. Винаги ще оцени такова държание, още повече че те уважава достаъчно за да ти каже какво се е случило. Моят съвет - не се впрягай за това и всичко ще е ок

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bc87756e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   да ревнувам от такива жени е все едно да ревнувам от жените от кориците не мъжките списания и от порно актрисите. неуважително е в мое присъствие например да се заглежда по други жени на улицата или в кафето или на друго място, където сме заедно, неуважително е и ако започне да кисне всяка вечер или през вечер по такива места вместо да обръща внимание на мен. но ако е посетил такова място, няма да имам нищо против. нека си оплакне окото, нека се, , подгрее'' дори после за сексуалните ни преживявания. няма нищо нередно, стига да не му стане навик. мъжете обичат свободата, не им харесва да бъдат ревнувани и контролирани. колкото повече свобода се дава на един мъж, толкова повече той е, , твой'', така да се каже.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe945bc3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   №15 и № 16 - Някъде някой написа по-горе, че корици на списания и телевизия е едно, а жива плът и реален обект -съвсем друго. Мадамите по кориците са снимка, а стрийптизьорката се съблича чисто гола и се кълчи предизвикателно, нейната задача е да възбуди мъжа сексуално, нейната работа е да го направи по най-добрия начин. Място за сравнение почти няма. На плажа можеш да видиш голи гърди, но едва ли някой си масажира зърната и едва ли съпругът или приятелят ви ще си позволи да гледа пред вас така открито. А когато е в стрийптиз клуба, той е там затова, а голите жени са също там затова. "Срамни части" ли? Ами добре, да ги назовем така - срамни устни, клитор.... Не мисля, че биха били подходящи за заглавието, но щом искате, да го кажем направо.
Още нещо - към № 15 - аз не съм омъжена, което написах по-горе, също така в настоящият момент нямам интимна връзка, но това едва ли е важно за вас. Интересни са ми мненията на всички. А иначе, №15, прав си за повечето неща наистина. Сексът е навсякъде-въпрос на избор! Разбира се, не го одобрявам - търся мнения, интересно ми е.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f026baddce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз имам дългогодишна връзка с моята приятелка и живеем заедно от 6 години. Случвало се е да ходя на стриптийз барове от време на време. Понякога ходим мъжка компания, но се е случвало да ходя и сам. Няколко пъти моята приятелка идва с мен и тя също се наслаждава на мацките. Даже на скоро ме изненада и ми предложи да отидем пак заедно защото била чула, че в един определен бар ставало голямо шоу. Посещаването на подобни барове ме възбужда много и секса като се прибера вкъщи е по настървен, особено ако сме посетили бара заедно. Никога не е било проблем в моята връзка и един вид ни разнообразява сексуалния живот.

Само да уточня, че живеем в чужбина в град с над 50 стриптийз бара и разнообразието е огромно и някак си е прието за нормално да се забавляваш по такъв тип заведения.

Желая успех на всички ревнуващи дами.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ccd9f38238
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   номер 17, уважавам мнението ти. и ти уважавай моето и не влизай в разни спорове с мен

номер 16

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker