Разделихме ли се? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделихме ли се?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2247 пъти
Не зная как да започна... Все имам проблеми с него. Вече не чувствам, че ме обича. Голям егоист е. Все ми говори себе си да погледна, да видя какви граешки съм правила. Поведението му било продиктувано от моето държание. Детинщини. Сутринта се скарахме. Отново! Обвини ме, че съм все недоволна. Нищо не съм била правила за него! Вечно закъснява, никога като мъж не ме е чакал. Два пъти не можах да се появя навреме и такива скандали преживях, че ме е страх да закъснея! Довечера трябваше да сме заедно... Сега нямало да дойде! Разиграва ме. 6 години чакам да се оженим... Все не му дойде времето... станах на 28! А той още живее с майка си и баща си! Писна ми от него... Дори не зная дали да му звъня... Но зная със сигурност, че той няма да се обади! Това ще е краят, ако аз не го потърся!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 834ca49663
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Била съм в много близка до твоята ситуация.6 години са твърде много време.Остаряваш и си губиш времето, а и още отсега си нещастна, какво ли ще е ако се ожените и имате деца, скандалите няма да спрат, а изневерите ще са ежедневие.Подозирам, че никак не ти се иска да е краят със сърцето ти, а разумът ти подсказва да бягаш далеч.Събери сили и прекрати тази връзка, аз го направих и беше много трудно, но после знаеш ли как олеква! и когато най-малко очаквах, срещнах човека, с когото създадох семейство и се чувствам доволна от живота си вече 12 години!Сега дори се чудя какво съм намирала в онзи-предния ?Пожелавам ти сила на духа и късмет.И знай едно, ако чакаш мъж да ти каже край, забрави.Това е твоя работа,не се надявай, не разчитай, просто бъди силна, заради себе си.По-добре така да се разделите, вместо още да те наранява или да научиш ,че е бил с други.Да, 6 години са много време.Но не е вечността, нали?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1118d180bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За 6 години да няма никакъв напредък във връзката ви, хич да не става въпрос за сватба, ами за едно съвместно съжителство... Не знам, за мен това е загуба на време. Не сте на по 18 да се държите като гаджета и всеки да си се прибира в своя дом... За мен това не е пълноценна връзка на 6 години, особено на тази възраст. Скандалите без коментар. Според мен не губи повече време, особено щом и на теб ти е писнало. Търси си щастието другаде.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8cea693276
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами не го търси. Зная, че ще ти е трудно сама, но ще се справиш. Щом от толкова време сте заедно, а дори не живеете съвместно... прави си изводите. При това живее с мама и тати!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: faa6a389cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж миличка ако искаш да бъдеш с него прости за пореден път ама ако мислиш че нямаш бъдеще и че не готов го остави за да не съжеляваш. „
Другото което мога да кажа болката е голяма празнотата още повече но ако искаш да живееш живей.
Забрави за не го и гледаи напред.
Бъди силна и знай че в разказа геройте са двама забрави той не заслужава.
С един човек светът не свършва от не го полза няма
Аз също много бърках в живота, зад гърба ми мина един развод. Но сега съм истинска щастлива намерих човекът до себе си оженихме се преди има няма шест месеца.
Евгения 32г

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: ae764c366b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мога да разбера... някакъв проблем ли има да отправиш тези въпроси към него? По принцип така правят хората - седнете изговорете тези неща и вече ще си наясно. Успех!

Е. Д.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4d0e877e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто и ясно - не се занимавай с него повече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2381e981ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Но ти не искаш да е краят и ще му се обадиш. Някак те дразни тая ситуация как може ти да го обичаш 6 години, а на него да му е все тая и така лесно да хвърли това време през прозореца. Трябва да те обича

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bedef4c46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мен ако питаш - хич не го и търси.... Явно е време за промяна!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f62606aab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мога да ти го кажа по няколко начина, но се съмнявам да ме разбереш. В тази история се описваш като жертва, а него като някакъв изрод, който ти съсипва живота. Не ви ли писна от манипулации?
Живеел с майка си и баща си как могло? Ми няма пари човека, не може да си позволи жилище, парите вероятно му стигат за някакви далеч по нужни неща. Щял да дойде някъде си, ама не дошъл, а ти пита ли го дали има пари? Как се чувства? Защо е в това състояние?
Не ми отговаряй, нито се оправдавай.
Аз ако бях на този младеж, щях да те зарежа без да се замислям, защото любовта е нещо, което те кара да мислиш и да виждаш най-доброто в човека отсреща, а не да си намираш оправдания. Как да ти предложи брак този, като ти само го плюеш, сега пред нас, утре пред кой знае още кой? Какво доверие да ти има, как?
Мислиш че не ги вижда тези неща ли? Мислиш си че светът се върти около теб?
Остави човека да си живее живота, някой ден ще срещне жена, която да не го плюе по на-долния начин, а ти си намери мъжа мечта , който да не живее при мама и тати, да има пари, да те обича, да не ти изневерява и всичко каквото си пожелаеш друго.
Като чета такива едностранни истории, направо лошо ми става.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2d0e5a06d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като не те устройва положението, какъв е смисъла да го търсиш и да се мъчиш да оправяш нещата. По думите ти и на него много не му пука. Една уважаваща себе си жена не трябва да изпитва страх да си тръгне от дадена връзка, когато нещата там не са благоприятни. Успех!

Doriana

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: edb459e6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На 28 да зависи от родителите си, особено за мъж, не говори добре. Явно е егоситичен повече от колкото трябва, преценявай какво би било съвместното бъдеще- да се опитваш да променяш човек без посока си е малко безмислено. Приеми го като време, в което си положила достатъчно усилия и продължи на пред. Обърканите хора объркват всичко и ти не можеш да искаш нещо, защото той ди е такъв. Сега морето трябва да му е до колене, а той цикли на едно място, какво искаш от него?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker