Не разбирам тази мъжка психика... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не разбирам тази мъжка психика...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3863 пъти
Сложно нещо е живота... и никога не знаеш какво ще ти сервира... Запознахме се с него в сайт за запознанства, съвсем случайно. Оказа се, че аз съм малко по-голяма от него, но това не ни притесняваше. Търсех сродна душа, и като, че ли в него я намерих. Притесни ме само едно- живееше на семейни начала с приятелка от 3-4 години. По негови думи нещата не вървяли... често се карали, секса куцал и т. н и т. н.

Не крия, че нас всъщност точно секса беше този който задържа интереса и на двама ни. Започнахме да комуникираме, прехвърлихме се в скайп. И се получи така, че.... не можехме да дишаме един без друг.

Споделихме почти всичко един за друг. През това време той продължаваше да се оплаква от съжителството с приятелката си, но не предприемаше нищо. Виждахме се винаги когато можехме. И ни беше хубаво и на двамата. А секса беше невероятен. Но... промяна в начина ни на живот не настъпваше.

Минаха 2-3 години така. Той продължаваше да ме търси, но.. някак усещах, че нещата не са същите. Започнах да питам-какво има!? Но.. нямало нищо, просто проблеми. В същото време той се издигна в службата, успя да си купи собствено жилище с кредит, нещата в тази насока вървяха добре. Аз също имах престижна и добре платена работа, не се оплаквах. И.. в един хубав ден той ми заяви, че слагаме край!

Изумях, бях като болна, питах къде е причината. Чувствах го като част от мен, по-близък от всички и всичко. Той продължаваше да твърди, че ме обича, но искал да подреди някък живота си, да създаде семейство, не искал да нарани приятелката си, не можел така да постъпи.. И.. аз се опитах да го разбера. Затворих се, изтрих го от скайпа, плаках и близах дълго време раните си. До като един ден той ме потърси и ми каза, че се е разделил с приятелката си. Погорворихме вяло, чисто приятелски и някак усетих, че спомените се връщат. Започнахме да пишем, но аз бях доста сдържана и предпазлива. А той се държеше все едно нищо не се е случвало. И какво излезе... един ден, в един разговор той ми каза, че открил друга жена с която живеел сега, но не ми казал веднага за да не го отблъсна. И представете си - отново не бил доволен!

Тук вече чашата преля! От тогава съм като болна... не вярвам в нищо и на никой. Не разбирам тази мъжка логика.. А междувременно продължи да казва, че ме обича, че иска да продължим връзката си.. А аз станах студена като змия. Дори нещо по плашещо, нетипично за мен- някак искам да му го върна. Но си задавам въпроса-заслужава ли си? Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: ff6c331b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче в кой свят живееш?
Този мъж те използва само за секс и само когато той иска, той любов и връзка от теб не иска. Причините защо не иска си ги знае само той. А ти, че му се връзваш е повече от удобно за него! Сложи края ти, намери си момче което ще иска да живее с теб!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8e7863af7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си заслужава даму връщаш каквото и да е, защото после на теб щети се върне. Няма да го превъзпиташ, само ще страдаш повече като паднеш на неговото ниво. Аз като човек от по-старото поколение веднага ще ти кажа откъде куцат нещата - запознанство в интернет? Забрави. Мъж, който създава връзки там, без да е болен с физически недъг например, забрави. Няма как да вярвам на такъв човек. За съжаление много измислени връзки в днешно време започват така, по-лесно е в интернет, отколкото да сваляш мадами по баровете и да ги черпиш, щом не ти стиска за проститутка. Извинявай, че съм малко крайна, но поне в 90% от случаите е точно така. Твоят човек е просто авантюрист, несериозен, женкар или без самочувствие, въпреки парите и кредитите. Така го виждам аз. Ако можеш отърси се от тази връзка и я преодолей, тръгни напред на чисто, но не, в никакъв случай не чрез интернет. Виждай се с хора, излизай, опознай човека на живо, защото впечатлението, което се създава в интернет е едно, а когато си с един човек всеки ден месеци наред, успяваш да го опознаеш как постъпва, а не само какво говори. Както е казано "по делата им ще ги познаете". Помисли добре.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 642cefe058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нарочили са те за резервна гума, а ти си се вързала на макс - колко тъжно за тебе.
И не всички мъже сме такива, от друга страна има и доста жени с подобна логика, така че не генерализирай, а логиката не е само мъжка...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e87967b0ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке,
Мъж съм, на почтена възраст. Моята история е по-разлчина, но има доста сходни моменти с твоята. Така или иначе те разбирам много добре, знам как се чувстваш, преживях го. Не си направила грешка, че си се влюбила и любила с него. Грешката ти е била, че си очаквала да напусне нея и да вземе теб твърде дълго. Такива решения се вземат почти веднага, ако чувствата са взаимни и сериозни. Айде да не месец, два, но чак пък 3 години? Нямала си опит, била си влюбена, не си видяла какво идва. Сега съветът ми е - дай си време. Може и година (на мен толкова ми отне) Самосъжалявай се, реви, ядосвай се, мрази всичко и всички, каквото ти се иска! Не задържай тези отрови в себе си, защото ще си навредиш. Един ден ще се събудиш и ще разбереш, че всичко е приключило и си готова за следващата глава от живота си, но си по-мъдра и по-готова за живота. Желая ти успех, мила!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a51033bf58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Този мъж не те обича. Мъж, който обича една жена не се държи така. Не се заблуждавай в тази посока. Не си губи времето, енергията, емоциите с него. И не му връщай нищо, защото всеки каквото прави го прави за себе си и като вършиш разни гадости вредиш само на себе си, а не на някой друг.

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 33db06b955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря на всички за коментарите! Аз също се отказах да отмъщавам, не виждам смисъл. Но се дистанцирах сериозно от този човек. Странното е, че неговия интерес е по-голям от всякога сега. Но моя вече го няма. Няма връщане назад! Продължавам напред!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b41481358a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво Номер 6/ Авторке!
Засислил му се е интересът, тъй като усеща, че ти се дърпаш. Типично - хищник-жертва. Но му покажи достатъчно ясно, че при теб счупеното е на много парченца и няма как да се залепи. Огледай се простио за нов сервиз. И гледай да е само за теб! :)
Аййй, и с новата му приятелка нещо не вървяло... странно. Или този е изпечен лъжец и ги дрънка такива на всичките си любовници, или нещо му има

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b248b08b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Не разбирам тази мъжка логика.. "
Как ще я разбереш, като това не е мъж. Мога да използвам по-точни определения, но по-добре не... то е ясно. Ти пишеш "Затворих се, изтрих го от скайпа, плаках и близах дълго време раните си", не пропилявай това време, веднъж вече си го "пропиляла" в страдание. Намери си истински мъж, не си струва да се занимаваш повече с този. Да не говорим пък да вземеш да му доказваш нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 59d9f52a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще дам един личен пример от скоро.. с един колега се засякахме в обедната почивка.. поговорихме общи неща.. каза ми че не е от града в който се намираме.. питах го какво го е довело.. той ми каза жена.. нещата не вървяли.. времето щяло да покаже дали ще я бъде.. попитах го от кога са заедно.. каза ми от 3 години.. и пак взе да мрънка и да недоволства от приятелката си.. мина се доста време.. все се въртеше около мен.. предлагаше ми да ми помага в работата.. аз му отказвах.. един ден от един друг колега разбрах.. че този е женен и има дете на 4 години и друго на 1 месец.. преди 2 дни го видях с жена му и децата му да си пазаруват.. само не можах да разбера къде беше проблема да ми каже истината вместо да мрънка, да недоволства и да изкарва че едва ли не връзката му е пред край.. така че авторке рано или късно всичко излиза на яве.. не си губи времето с хора които не знаят какво искат...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 45c78a0583
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Един мъж на място не би правил така, както описания в историята ти. И добре, че си се взела в ръце и си решила да сложиш края, защото иначе само ще си губиш времето в надежди нещо да се промени. А истината е, че такива хора не се променят. Е, може някой ден някоя да го накара да си седне на задните части, но явно това не си ти. Просто не ти е той късмета и си го осъзнала, поздравления за което.

Doriana

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5e2a40b520
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Те не че не знаят какво искат. Знаят, и то много добре - неангажираща сексуална връзка. Но не го признават, защото знаят, че отсрещната страна ще се отдръпне, и прилагат лъжи и номера, стари като света. Особено пък мнозинството от разни сайтове. Имах и аз преживяване с един такъв - регна се в сайта и след това непрекъснато се опитваше да ме убеди как искал само мен. Обаче аз се отдръпнах и поставих ултиматум - триеш се оттам или аз съм дотук. Не се изтри. Това действие ми показа категорично намеренията му. Аз пък го изтрих отвсякъде и прекратих всякакви отношения с него. Търсеше ме след това, умоляваше ме, извиняваше се - след дъжд качулка. Така и не постигна крайната си цел, а именно - секс.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 985b53c480
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До преди малко водих сериозна "дискусия" с един приятел на моя мъж, където бяхме на гости.
Той имал 5 годишна връзка със А. А. била типичната к**ва, пиела повече от него, секса куцал, не била добра домакиня, не проявявала разбиране спрямо него, но (той твърди), че го обичала. Преди две години се запознал с едно момиче (да кажем Б. )- влюбил се, Б. била жената-мечта - умна, сладка, правела невероятни свирки и имали много общи интереси.
Познайте какво ми отговори, когато попитах защо не се е разделил с А, . за да тръгне с Б?
Защото не можех да я нараня!
Осем месеца е лъгал онова момиче и й е разбил сърцето - сега не смее да й звънне, защото (цитирам) "Тя не заслужава боклук като мене, ще си намери някой мъж, който ще я носи на ръце" За протокола Б. е все още сама и понякога се чуват или си пишат - за празници, за някакво по-така събитие.
Две години той (цитирам) "направих всичко, само и само да си задържа връзката, какво ли не съм правил" и накрая заварил А. в леглото им с някакъв и скъсал.

Прекрасно разбирам защо авторката си е задала този въпрос.
Има един отговор, който горе-долу може да те насочи към верния: Мъжете не обичат да се чувстват, че са се провалили (това първо) Второ - когато една жена "убеди" мъжа си (приятеля си съответно), че не може да се оправи без него.. а това при дългите връзки някак става от само си (смисъл мъжа сам си вярва, че е така, защото свиква да й тича по задника за щяло и нещяло) Та като един мъж си мисли, че приятелката му не може да се оправи без него - не я оставя, чувства се длъжен да продължи да я кара, да купува за вечеря, да я води на почивки, да върши тежката работа вкъщи.

Моят приятел знаеш ли какво ме пита наскоро? Понеже аз преди него съм нямала сериозна връзка, а от 5 години живея сама. И сега се наложи да си направя разместване, направих си го и той вечерта ме пита: "Ма ти сама ли? Можеш ли? " Отговора ми беше: А аз нямам ръце и крака ли и 5 години ти си ми помагал за всичко, та да не мога да се оправя сама с едно бюро и една маса ли?

И въпреки че ме разбра, продължи да му е странно

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8b6b8aa617
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   А ти що не му тегли една майна на тоя нещастен олигофрен?Тоя мухъл не заслужава да ти лиже подметките дори

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 642cefe058
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Змията винаги ще си намери причина да е студена. Ако не си намери - ще си я измисли.
Относно мъжката логика - за твое съжаление и за наше щастие, не ти си измислила света и логиката на живота. И въпреки това, а може би точно заради това, пустият му и до ден днешен е оцелял и все още се върти, за съжаление - не около теб.
Така че нищо не ти остава, освен да се примириш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker