Невъзможна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможна любов
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 9055 пъти
Омъжена съм от 10 год. съпруга ми е най-добрия избор, който можах да направя. И като съпруг и като баща е абсолютно на място, с две думи нищо не ми липсва. Обичам го, но никога през живота си не съм изживявала силна любов до полуда, както в момента... От около година имам връзка с колега /който е също семеен/ без секс, но с много силни чувства и желание един към друг, чувствам се както никога до сега, обичам го до полуда и чувтвам същото от него.... както и да звучи такава любов не съм изживявала имам усещането, че винаги ми е липсвал....на никого не съм се радвала и усмихвала така, невероятно е ..... не мога да си представя дните без него, докато се събудя мисля как ще го видя... и двамата сме много отговорни и съвсем сме наясно със ситуацията, вечер се разделяме и всеки се прибира при семейството си, но винаги е в мен във всеки един момент... в мен бушуват абсолютно всички чувства от ужасно силна любов до ужасно силна вина, знам какво е радно да направим, но и двамата нямаме сили за това..... наистина незнам какво да правя.....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 2b13fdc9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Най-силната любов е невъзможната.

Изживявала съм такава неканена, неискана и силна любов (също в положение на омъжена жена). Не мога дори да опиша за какво ставаше дума като усещане-просто не си на себе си от адски силни бушуващи чувства, плачех от любов....

При мен тя се разви в посока раздяла с въпросния човек след около година връзка.
Много пъти съм си мислела,че такава любов не спохожда всеки.
Затова вземи всичко най-добро от нея и остави като един от най-красивите и съкровени спомени в душата си. Завинаги.

Поне при мен тя остана такава- спомен за една БЕЗУМНО СИЛНО ИЗЖИВЯНА ЛЮБОВ.Единствена, макар и невъзможна.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: d439115968
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не изпуская питомното, ще съжаляваш. Не си вади нещата, където си изкарваш хляба, не си подбивай авторитета. Бъркаш любовта със страстта, има огромна разлика. Изчукайте се 10-тина пъти и ще разбереш. Тогава никога няма да си простиш за изневерите. Я се осъзнай и не стигай до там. Имаш мъж който те обича и ти помага, не го изпускай.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: df65698d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Такива връзки се наричат "неизживяна младост". Раздели се със съпруга си, заживей с колегата, после може същото да пишеш, но героите да са обърнати. И така вечно ще си в този транс(щом ти харесва).

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: ed45a86e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те напълно...изживей любовтта си!!!това е моето мнение!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: d173f4eef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   нормално,моногамността не е в човешката природа,тя е заставена,по природа ние сме като животните,можем да си меним партньорите колкото си искаме :))) ти реши дали ще се принизиш на това ниво.

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 92c8cb6596
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   И аз мисля като номер 4. Но те съветвам направи го разумно, колкото и да ти е трудно. Запази семейството си, тази любов е хубава точно защото е в този вид.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5709e9a3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   А за по-непросветените може ли да кажете, какво е това "невъзможна любов"? Другият мъртъв ли е?

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 35e96216e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   каква любов...както казва номер 2 -изчукайте се 10ина пъти и ще видиш какво ще стане...от личен опит го казвам........при някои мъже това е практика...особено когато жената е омъжена и недостъпна

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b52b7ee490
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм също на мнение там където си вадиш хляба, да не си вадиш... . Или живей с мъжа си и остави другия, или се събери с другия, и напусни мъжа си. Така ще е честно. Иначе трябва да лъжеш мъжа си, да се криеш... аз не бих го направила.
А за тези, които казват: изживей си любовта - любов която се основава на л ъ ж а и измама, не вярвам да е нещо хубаво

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1d92cf3a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   НЕВЪЗМОЖНА ЛЮБОВ-АМИ ТЯ ВЕЧЕ Е ВЪЗМОЖНА ,ИЛИ ОСЪЩЕСТВЕНА,ДЕ ФАКТ О,ЩОМ СЕ ОБИЧАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ,В РЪЦЕ,ТАМ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО ИЛИ ВЛОШИЯ СЛУЧАЙ ДА СКЛЮЧАТ БРАК.ЛЮБОВТА ЩЕ ПОБЕДИ,МОЖЕ БИ,НО ИНТЕРЕСИТЕ-В И Н А ГИ.

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: b210049bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Скъпа моя, другите биха те посъветвали да го оставиш, но аз ти казвам ако наистина се обичате и той е готов да зареже всичко заради теб направи го! Бъди с него! Всеки човек заслужава да бъде щастлив! Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: ee0b24b79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мога да повярвам...аз си мислех че съм единствена в тази ситуация. Изживявам същата любов вече много време и най-интересното е че силните ми чувства към този мъж не отслабват.Незнам какво да правя...не искам да си развалям семейството, но невъзможната ми любов е същата като твоята..лесно им се говори на тези които не са изпитвали нещо подобно.Аз те разбирам напълно!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 41a14778cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Имам чуството,че това е моята история,все едно съм я писала аз.Изживявам подобна на твоята любов вече от една година и като цяло продължавам да изпитвам същите чувства към този човек.Подобна връзка се нарича изживяна младост заради човек който не го заслужава.Ако те обича ще направи всичко възможно за да бъде с теб,но нещата повярвай ми ще се случи точно обратното.И моята любов си беше като някво усещане което се породи от пръв поглед и нямам престава как да го опиша с думи-просто не бях на себе си повече от месеци,ту исках да изживея тази любов,ту исках да я мразя защото този човек не заслужаваше моята искрена любов,на определени моменти даже плачех от любов....Поне при мен си оставаше такава-един спомен изпълнен с много бошуващи чувства,които бликат от сърцето ми,спомен за една силно изживяна любов,макар и невъзможна.Затова изживей любовта си макар и за кратко време това е моят съвет към теб.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1b319051de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   на №12 Мислех, че всичко ще е моментно увлечение най-вече от негова страна, но не е ...... с всеки изминал ден го обожавам и желая все повече, не само го харесвам физически, просто го обожавам, като човек.... тялото ми умът ми, цялата ми същност го желае и което е най-хубавото същото чувствам и от негова страна.... невероятно е и съм сигурна, че не всеки има възможността да изживее подобно нещо..... така че лесно се дават съвети, никога дори за момент не съм си и помисляла, че ще допусна да изневеря на съпруга си, но го направих ... въпреки, че към съпруга ми промяна в чувствата ми няма, обичам си го, но и другият е в сърцето ми непрекъснато.... ужасно ми е трудно.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: f22f54b8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   до авторката от автора на "Правилния избор". Благодаря ти за коментара, въпреки че не е много обнадеждаващ. Да чел съм твоятя история, но при теб случая е наистина доста раличен. Твоя избор е между семейството и другия човек. Не съм си позволил да ти давам съвет, защото след като не съм преживявал подобно нещо, съветът ми би бил неадекватен. Бих могъл да ти кажа единствено какво мисля. Това, което бих взел от коментарите ако бях на твое място е:"там където си вадиш хляба, да не си вадиш...", но също и: "Затова вземи всичко най-добро от нея и остави като един от най-красивите и съкровени спомени в душата си. Завинаги.". Дали обаче съпругът ти трябва да разбира за това (сега или след като вече всичко е сършило) също не мога да ти кажа. Вярно, доверието в едно семейство е най-важно, но в тази ситуация наистина незнам... А моя ситуация, която поне малко се доближава до твоята беше, че преди време се бях влюбил силно в приятека на мой прияте(не от най-близките, но все пак). Та нещата много бързо щяха да станат взаимни ако не се бях отдръпнал веднага. Вярно, че боли, но просто си наложих да се примиря с положението. И ако аз тогава съм загубил, то ти сега имаш СЪПРУГ И ДЕТЕ, КОИТО ТЕ ОБИЧАТ, а както разбирам и ти тях!

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 1269e23cd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   бих те посъветвала да не допускаш да се разделиш със съпруга си, защото ще съжаляваш. казвам го от опит. аз също изживях нещо прекрасно, едва ли не бях го сложила на пиедестал,всичко беше страхотно, но в момента в който напуснах съпруга си той се срина от него. защото не можа да поеме отговорността за жена с деца.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a8fdea0a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Мила моя, от една година съм в същата ситуация. Съветвах се с близки до сърцето ми хора, четох форуми, провокирах за да получа отговори. Точна рецепта няма, светът е пълен с различни примери, едни се провалят други са щастливи. Всичко е истинско, и чувствата ти към другия, и семейството, няма нищо подправено. Разбрах че разплитането на казуса започва отвътре с отговора на въпроса: Какво всъшност искаш?, има вътрешна борба в теб, съвестта ти говори, сърцето също. Ако беше убедена че трябва да заживееш с този обичания мъж, ти щеше да имаш друг профил, и нямаше да питаш никой, факта че представяш казуса като проблем е поради усещаната хипотетична болка за невъзможност която е измамна защото ако решиш- можеш да се разделиш с мъжа си. трябва да обърнеш внимание и откриеш вътре в себе си, кое те спира да го направиш, нежелаеш да нараниш съпруга си, или какво. Много мога да говоря по този случай и съвсем детайлно. Нищо не е толкова просто комплексни са нещата и всичко е истинско. Има любов но има и търсене в теб, кое да направиш, как да постъпиш. Явно в къщи неполучаваш достатъчно, явно си чувствителна и романтична натура, явно си всеотдайна. Тези твой качества понеже не са оценени могат да те подведат ако тръгнеш да ги задоволяваш, особено както казах когато явно не са оценени. няма математически отговор, не очаквай никой да ти каже прави това или онова. Защото посланието ти е емоционално и някой ще ти отговори просто на емоция. Но предпазливо действай, внимателно контролирай се ползвай чуждния опит и намери своя път. защото ние тук ти говорим за нашия опит, а той за сега не е твой. Отправната точка на поведението ти да бъде твоето щастие, тоест какво ако направиш - ще бъдеш щастлива, без капка угризения. Ако ще започваш на ново ти трябват сили, ако оставаш при мъжа си- също трябва да провокираш промяна у него, защото явно и там нещо не е като трябва щом си стигнала до тук. УСПЕХ с тебе съм - и запомни ИЗХОД ИМА.

 
  ...
преди: 15 години, 11 дни
hash: cb2244260d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Ще ти мине и пак ще седнеш до мъжлето си , от семейството о свято няма .Случи ми се , та имам опит .Минава с годинките и осазнаваш , че и най - лошият съпруг е по - добър от един любовник.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d88e30dd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Мила, моят съвет е да се наслаждаваш пълноценно на това което ти се случва! Знам как се чувстваш - като чели летиш! Много е странно чувството - докато си на работа имаш усещането, че попадаш в един друг свят - не усещаш как ти лети времето, та дори и камъни да те товарят да носиш!А като се прибереш - си в друг, коренно различен свят, добре е че са децата! Недей пропуска нищо - радвай се на миговете със семейството, а като си на работа се наслаждавай на него и на вниманието му! Но винаги бъди здраво стъпила на земята и не забравяй, че всичко може да свърши така лесно както е започнало - бъди подготвена за този момент!

Аз също съм в подобно положение и те разбирам напълно. Който не го е изживял не може да ни разбере - аз самата никога не съм изневерявала на мъжа си , и все още не съм - е поне физически, но не знам до къде бих стигнала и аз с моя колега, просто се плаша понякога какви мисли ми минават през главата! Пожелавам ти най - прекрасните мигове ( с колегата, и със съпругът ти ) - времето ще покаже! Късмет, и се пази да не се издадеш пред семейството, че няма смисъл да караме най - близките на сърцето ни хора да страдат, заради няколко изживяни мигове на слабост от наша страна!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1b319051de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Минаха цели 6 години ... той вече е част от мен, но поема по друг път .... сърцето ми се къса. Немога да си представя дните без него. Подготвям се от няколко месеца за това.. но няма такъв начин. Той казва, че няма да приключваме, но няма такъв начин :( Трудно е.... спомените не ми дават покой. Знам, че от днес нататък ще ми липсва до болка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker