Клинично здрав, душевно мъртъв - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Клинично здрав, душевно мъртъв
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 3230 пъти
Здравейте

Аз съм момче на студентска възраст.
От няколко години съм в състояние на приливи от депресивни състояния, не винаги, зависи от определени ситуации най - вече свързани с липса на женско внимание което е болната ми тема и причината за състоянието в което съм.

Не че не съм имал гадже никога имал съм но се броят на пръсти, проблема е че не ги взимах на сериозно и не съм имал полов контакт с тях. След време като поодрастнах исках да си намеря приятелка правих многобройни опити и бях отрязван всеки път чувствайки се като абсолютен балък и ставаше така че половината училище и половината град разбираше за това, едно от момичетата което ме отряза беше казало на всички че съм някакъв загорял ненормалник.

От друга страна ми се изсипваха предложения за връзка от момичета които бяха "аутсайдерите" в малкото общество в което се опитвах да живея, непривлекателни, срамежливи и т. н.

Не след дълго вдигнах ръце от всичко спрях да търся, затворих се в себе си, не исках да излизам, често отсъствах от училище, самоувереността ми отиде по дяволите нямах самочувствието да погледна което и да е момиче в очите, започнах да пия всяка вечер дали вкъщи дали някъде другаде няма значение.

Изгубих приятелите си не исках да излизам с тях понеже те си имаха приятелки и повече нямахме общи теми. След което последваха няколко пиянски излагации от моя страна на публични места и просто не можех да остана повече на онова място имах шанс да замина за чужбина и заминах, оставих срамът и лошите спомени зад гърба си надявайки се всички да ме забравят.

Тук животът е различен, хората са различни но аз съм в същото положение и тук правих абсурдни и тъпи опити но и тук нищо не излезе, мам*а му не се имам за големия хубавец но не съм и грозен не знам защо не се получава. Алкохолът е най близкия ми приятел дори тук.
Спирам защото вече нямам енергия да пиша.
Просто имах нужда да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 534036d02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-"добрият" ни приятел понякога ни предава най-добре. В твоят случай това е алкохолът. Най-напред, забрави за него. Второ, мисля, че имаш нужда от истински приятел до себе си, а ако имаш смелост и финанси, намери си добър професионалист-психотерапевт, защото имаш силна нужда. Нещата ще се задълбочат и ще излязат от контрол. когато решиш вътрешните си конфликти, тогава ще стигнеш до любовта и секса - проблемите ти тази сфера идват от друго място. Т. е. те не са основата, както разбирам, че мислиш ти. най-много се усещат, но вярвам, че проблемите ти идват от другаде и рефлектират и върху лююбовния ти емоционален и сексуален живот.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9f2d122770
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   №1 е прав, че проблемите ти в това отношение са с корени на друго място. Но наистина имаш нужда от професионална помощ. А алкохолът е временно лекарство и ако изтървеш нещата с него може само по-зле да става.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 4927f517f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако искаш да имаш до себе си качествено момиче /да не е непривлекателна, срамежлива и аутсайдер/ ти трябва да предложиш същото. Ти трябва да си качествен "ерген", красотата е само 10% от това което трябва да имаш, трабват ти още самочувствие, харизма, кавалерство, добър начин на общуване, чувство за хумор и мн други.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: fd16767c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, стегни се и забрави за алкохола. Няма лошо от време на време да разпускаш и да си пийваш, но да го правиш редовно не е никакво решение. Работи, развивай се, прави каквото ти харесва, радвай се на живота. Ако ходиш мрачен и отчаян, няма да се получат нещата. Освен това изобщо не бива да ти пука, че някоя кифла е казала нещо по твой адрес. Повечето жени се побъркват, когато не им се обръща внимание, особено по-елементарните. Дори когато те отрежат, те очакват да започнеш да им се молиш и да вървиш подире им, обзет от отчаяние. Ако това обаче не се случи и просто спреш да се занимаваш с тях, започват сами да се навъртат около теб. Не че от това има някаква полза, казвам ти го, за да не си мислиш, че си нещо по-долу от останалите. Свестни жени трудно се намират и това ни най-малко не е само твой проблем.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a5483d22d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "От друга страна ми се изсипваха предложения за връзка от момичета които бяха "аутсайдерите" в малкото общество в което се опитвах да живея, непривлекателни, срамежливи и т. н. " Ето ти го проблема, мило момче. Ти явно се целиш в жени, които мислят че няма какво да им дадеш, а отхвърляш тези, които биха ти дали много. При много мъже е така, спокойно. Това е просто защото много избирате. И аз едно време бях от "аутсайдерите" и "непривлекателните", но сега след години всички гледат на мен с други очи, но много добре помня кой как ме е отхвърлял и как се е държал и не бих си хабила енергията за хора, за които визията е всичко. Бих допуснала мъж, който се опитва да опознае душата ми, но за съжаление всички сте много повърхностни. С нищо не можете да трогнете една жена и да я накарате да иска връзка с вас. Разбира се, не говоря за всички мъже, не ги слагам под един знаменател. Успех със завоеванията и малко си промени мисленето, че с тази нагласа доникъде няма да стигнеш.

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker