20 г. разлика! Искам просто съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

20 г. разлика! Искам просто съвет
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2387 пъти
Не знам даже от къде да почна... ходих с едно момче 2 години така да кажа една от мутрягите на града в началото всичко беше супер после започна заплахите ако ме зарежеш какво ще ти се случи и т. н. , до боя. бяхме година и 8 месеца вече заедно и започнах работа като сервитьорка и единия ми от колегите беше ми беше ТОЙ. (ТОЙ на 38 аз на 19. ) Държеше се добре с мен като имах нужда от помощ ми помагаше много сме си говорили и може да се сетите какво стана аз се влюбих в него, той в мен.

Започна да иска да е с мен аз обеснявах, че не мога, а не исках да се забърква в моята кашотена в която бях. Вече знаеше приятеля ми кой е знаеше и за заплахите и боя, на него просто не му пукаше искаше да е с мен.

Трудно не трудно разделих се с приятеля си и тръгнах с него. Да подчертая нито е женен нито има деца! ... Вече година и 6 месеца сме заедно. Е не мога да ви опиша не съм вярвала, че има такива мъже все още. Държи се с мен супер, нито един път не ме е нагрубил, за удряне да не говорим, каквото съм поискала съм го получила, прави всичко възможно на мен да ми е добре и наистина виждам че ме обича, (не да ми гледа външния вид като в предните ми връзки, тръгваха с мен само защото съм хубава и да се изфукат на приятелите си с мен, а аз не търся вид пари и каквото и да било искам само да ме приеме човека каквато съм и да ме обича. Е намерих човека. Проблема е там че майка ми не знае за него не знам и как да и кажа!? !? ! Моля дайте ми съвет и моля без тъпи коментари и да искате няма да сте интересни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0a30af106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разликата е голяма, вярно, но не е водещото в една връзка! Годините не са от значение, когато получаваш това, от което имаш нужда. Винаги съм била на това мнение. Ако си щастлива и се чувстваш добре с този човек, майка ти ще не ще, трябва да приеме решението ти, най-малкото, което е-ти вече си пълнолетна и имаш правото сама да избираш с кого да си! Много хора ще кажат, че на 19 не си зряла да взимаш решения сама, но това е моето мнение.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 788a7fe148
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ти е хубаво, но си помисли за времето, когато ти ще си на 50, а той на 70 години - ти все още ще минаваш за хубава, зряла жена, а той ще е дядка, а може даже да не е между живите. Ти ще имаш енергия да се забавляваш, а той едва ще крета...
Още древните са го казали - "брак между равни" - в една връзка, дори и да няма брак, трябва да има равенство, равновесие - години, социално положение, светоглед и други - иначе нещата просто не потръгват.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 972799a17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Обясни на майка ти всичко, както си го описала тук, не вярвям да има такъв родител, който да се радва детето му да бъде унижавано и бито пред това да е обичано дори и от мъж, който е по-голям с доста повечко години.
Наслаждавай се на хубавите моменти в живота, че и без това в днешно време са малко и не се саобразявай с хорското мнение щом ти се чувстваш добре.
Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e16043f076
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разликата е голяма, НО има едно много голямо "но"! ТОЙ е от поколение, в което хората са били наистина хора и някои от тях са успели да се съхранят такива и до ден днешен. Мъжете са ходели в казарма. Приятелствата са били безкористни. Клюкарите, използвачите и тарикатите са били сочени с пръст и освирквани. Престъпниците са лежали в затворите. Наркотици, секти и FB не е имало изобщо.
С други думи - извадила си невероятен късмет!
Можеш ли да кажеш същото за своите връстници? За този - мутрягата например. Пък и за останалите. Лигави и меркантилни олигофренчета с гейски наклонности и поведение в най-добрия случай. В най-лошия - малоумни стероидни биячи, наркоманчета, геймъри, които изобщо не живеят в реалния свят, сектанти или селски тарикати. Има и една друга категория - свестни момчета, ученолюбиви и одухотворени, но те са толкова объркани и смазани от чалга-културата, простащината и стероидните типове, че изобщо нямат самочувствието да заговорят момиче.
Ти самата още не можеш да повярваш на късмета си - личи си от думите ти.
По-добре си помисли много добре ти самата каква си, какво можеш да му предложиш и можеш ли да се настроиш на неговата вълна? От друга страна си наясно, че щастието ви няма да продължи по вече от 20-25, максимум 30 години.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ec63fd1c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   добре, значи първо - ти искаш ли деца?
ако да - примерно на 25 да родиш - тогава той ще е на 45 години
когато детето е във 2-3 клас - той ще е на повече от 55 години.
т. е. преди да завърши 8ми клас детето (дано не е момиче поне) той ще е пенсионер...

според теб детето как ще се чувства?

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 88364d45ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   19 години не20

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: dbec2d3d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката : Номер 5. първо искам да кажа, да мислила съм и искам деца от него. Как ще се чувстват децата ли... ще имат един наистина добър грижовен и обичащ баща, в което съм сигурна. Предпочитам де е така от колкото да имам мъж на моята възраст и да ходи и да ми изневерява и даже да не ме поглежда защото повечето момчета сега са такива. А и що за изказване дано не е момиче? Аман от прости хора с ограничено мислене...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 221a1e92cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Искаш съвет как да кажеш на майка си! Защо родител обикновено не иска дъщеря му да е с 20г по възрастен мъж? Защото дъщерята на 19г ще трябва да постига нещо в живота а мъж над 40 вече каквото е постигнал постигнал от сега нанатък той няма да иска жена му да гради кариера с по висша длъжност от неговата за да не я изтърве. Рядко са мъжете който са постигнали нещо след 40 годишна възраст, разбира се има изключения но надали си попаднала на такова. 20 годишните мъже мечтаят за бъдеще 40 годишните вече се хващат за това което са постигнали. По принцип майка ти както всяка друга не би била съгласна дъщеря й да бъде заедно с мъж 20 години по голям. Реално погледнато всяка майка иска за детето си да постигне нещо повече от самата нея в живота и какво се оказва при теб, ти какво ще се бориш да постигаш в бъдеще, след като си избрала мъж на средна възраст с нулеви постижения, какво е постигнал избранникът ти /сервитьор/барман в кафене/. Този човек само ще те дърпа назад в живота, защото е наясно че ако постигнеш нещо повече от него мирогледът ти ще се промени и ще го изоставиш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9627783323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За жалост в нашето общество трудно се възприемат подобни връзки. Според мен теб не трябва да те вълнува мнението на хората все пак ти живееш за себе си на за тях. Майката не е кой и да е, разбира се нейното мнение и одобрение е важно за теб. Обясни и как се чувстваш, какво изпитваш към този човек, ако тя се интересува от твоето щастие тя ще те разбере.
Що се отнася до твоето развитие, както споменаха някои хора това не е пречка, ако човека до теб те подкрепя и уважава. Кариерата не е всичко в този свят има много по-ценни неща, а щом ти си ги открила просто ги преследвай. Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 82fd5e894e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прави каквото искаш и не слушай хората

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker