Какви бяхме, какви станахме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви бяхме, какви станахме
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2866 пъти
Бяхме с него приятели най - добри. Помагах му, когато е имал нужда. Помагах му за изпитите и за нещата в университета. Той също ми е помагал - да занеса един електроуред на ремонт ( знаете, че като видят сама дама и почват да я лъжат).

Когато всички ми се подиграваха, той ми съчустваше. Обичах го и още го обичам. Само той имаше значение за мен. Когато другите ми се присмиваха, той не ми се присмиваше, а ме утешаваше. Всичко беше прекрасно. Той, макар и да не знае, ми даде спокойствие. Ако не беше той, всичко щеше да е по - трудно. Бях останала почти съвсем сама. Той ми беше компания. Обичам го още от първия момент, в който го видях. Той много ме уважаваше. Няколко месаца бяхме неразделни.

Един прекрасен, слънчев ден, когато се разделиха с един негов приятел след лекции, той се здрависа с него. Понеже и с мен трябваше да се раздели, ми каза " аз теб ще те прегърна". И ме прегърна. Онази нощ... никога няма да я забравя. Не, не сме правили секс, да, прегръщахме се и малко ме поопипа, но секс не сме правили.

Най - щастливият ми момент беше, когато ме прегръщаше. Докато бяхме с него неразделни, той постоянно мислеше дали на мен ми е добре. Не, не ме разбирайте погрешно, сама съм се справяла, важен е жестът. Предлагал ми е да ми носи учебниците, но аз винаги съм му отказвала, но е важен жестът.

Официално не сме били гаджета, но той почна да прави планове за нас двамата - как в бъдеще ще живеем на едно място. Мечти, мечти. А сега? вече не си говорим. Буквално. Причината? Не я знам. Отдръпна се внезапно. Сега прегръща всички други момичета, но мен - не. Все едно сме напълно непознати. От една седмица той си има гадже, а аз съм сама. Никога не съм имала гадже. Само един, дето ме използваше за да накара бившата си да ревнува, даже се опита да ме изнасили. Той не ме обичаше. Виждала съм ги след часовете как се лигавят. Но не тя е причината той да забрави, че съществувам. Причината. Вие ми кажете, нали за това пиша в този сайт. Който не вярва, че от най - добри приятели хората могат да станат напълно непознати, се лъже. Точно затова пиша моята история. За да дам пример как от най - добри приятели станахме като напълно непознати. Предполагам, че е заради една малка група от хора, които настроиха всички срещу мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 91ad5759d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С това момче, не сте били никакви приятели! Той вероятно е искал повече и след като е видял, че ти нищо не предприемаш, въпреки прегръдките и жестовете му, е решил да се оттегли. Предполагам си е помислим, че искаш само приятелство от него, а него това не го е устройвало. Като прочетох за държанието му спрямо теб, не ми се вярва да не е имал задни мисли. То не бяха прегръдки, комплименти, услуги... Мъже, които нямат симпатии към дадено момиче, не биха си правили труда. Съжалявам, но така мисля.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f15a1d69bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така става понякога, когато хората срещнат нова любов забравят старите приятели! При положение, че сте били толкова близки и сте били заедно толкова много време, е редно да му пойскаш поне обяснение. Не може да си бил толкова близък с някого и изведнъж да се отдалечиш от него на километри. Може и да има причина, просто ти да не успяваш да я откриеш!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 831c1d83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Трябва да ти кажа, че 5-годишната ми дъщеря в детската градина води по-сериозен любовен живот и се забърква в по-сериозни отношения, отколкото тебе.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 35fcd26c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със 25 годишна девственица, всеки нормален би се отдръпнал.. За къде се пазиш? Монахиня ли ще ставаш? Е, моля те. Ти си толкова задръстена и неграмотна на тема ''секс''.. Нормално е да ти се подиграват другите, стегни се малко! Ти си зубриш, станала си вече жертва на чужди амбиции и очакваш момчето да бъде гадже с теб?

Знам, никъде не пише на колко години си и колко си на ''ТИ'' със темата ''секс'', но на мен ми стигаше да прочета историята ти и от първия път ми стана ясно що за човек си. Нека бъдем реалисти!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: eb4f829bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Верно вземи го питай. Така като чета мисля че и той е имал някакви чувства, но не съм сигурен защо се е отдръпнал Може би не е разчел правилно нещо което ти си направила. Говори с него, потърси го ти, може би точно това иска. Може би само той те е търсил и му е било криво, че ти не го търсиш колкото той тебе. Аз лично много се засягам от подобно отношение и не харесвам момичета, които чакат само аз да ги търся, а те не си мърдат пръста. Ако си била такава, започни ти да го търсиш. Всъщност като се замисля, положението не е никак розово, но освен да го потърсиш и да видиш какво ще стане, друго не може да се направи, мисля. Обади му се и.. каквото сабя покаже.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: fe7436df76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте, жената може да си има причина(най-вероятно неоснователна), но крайно време да преодолееш страховете си, иначе ще попаднеш и на по-сериозни ''капани". И аз съм на 25, разбирам те за страховете ти, но всичко е в твой ръце. Аз преодолях страха си още на 20 и сега си имам мъж и дете.
№4 малко си груб. Имаш право, но може би, ако си намери някой да му обясни и той да я разбере. Винаги има изход. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d483da3316
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 4, той ако я харесва наистина, дори ще се зарадва, че е девствена и ще бъде първият. ако това за него е такъв проблем, значи не си заслужава усилията. пък и не може да сме сигурни, че е на 25...
сега по темата - просто поговори с него.. някой беше казал, че най-големите проблеми на хората идват от липсата на комуникация между тях и съм съгласна с него. нещата или ще останат на това положение, или ще се подобрят. нищо не губиш, а и по-добре неуспешен опит, отколкото пропуснат шанс. успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker