Досега ме е яд, че не спрях да и предложа превоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Досега ме е яд, че не спрях да и предложа превоз
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2616 пъти
Преди време карах един курс за чужд език, там се запознах с едно момиче много си допаднахме по време на курса си говорихме на всякакви теми, винаги сядаше до мен, раздаваше ми леки целувчици по бузата когато си тръгваше или като се срещахме по време на курса, няма какво да разправям то се усеща когато двама души се привличат малко или много.

Тя беше в нова града, евентуално разбрах когато тя сподели в групата че е дошла при приятеля си тук и скоро ще се сгодяват. Въпреки това имах чувството че има някакви искри м/ду нас. Курсът продължи ние бяхме все така близки по между си по време на часовете. Дори когато аз не говорех тя винаги ме питаше нещо и започвахме да си говорим ту за уроците ту за разни неща, когато влизаше в стаята винаги поглеждаше първо мен към моя чин и винаги сияеше от усмивка когато се поздравявахме.

Курсът наближаваше своя край в последните няколко дни тя ми каза че търси работа като барманка и написа на един лист с името на един бар в града в който ще работи и се опита да ми обясни къде е. Мисля че това беше намек да намина някой път там да се видим, така го изтълкувах. След края на часа се опитах да поискам номера и с пред-текст че познавам хора в бар бизнеса(което не е така) и мога да и намеря работа като барманка и в други барове и тя отговори "не, няма проблем, приятеля ми познава хора" почувствах се много глупаво.

След тази случка тя се отдръпна, не сядаше вече до мен, нито си говорехме, нито нищо каквото беше в началото. Един ден я видях от автобуса тя беше в една кола и погледите ни се засякоха на другия ден пак имахме курс не бях сигурен дали ме е видяла.

На другия ден на курса тя седеше на предния чин пред мен аз гледах към дъската не гледах към нея но я виждах с крайчеца на очите си тя се обърна и ме гледаше (явно чакаше да я погледна) аз я погледнах и тя ми каза "ей вчера те видях, ти беше в автобуса". И си казах явно не се е отдръпнала чак толкова щом още ми говори и когато викаше някой друг от групата споменаваше моето име по грешка а никой друг не се казва като мен в класа.

На финалния тест пак я мернах с периферното зрение че спонтанно ме гледа, в последните 3 дни на тя не идваше и разбрах че била ангажирана с годежа си. След края на курса мислех за нея абсолютно непрекъснато и ми беше някак мъчно имах все едно бучка в гърлото, след известно време се засякохме в автобуса, когато видях че е тя на спирката усетих някакво силно гъделичкане в стомаха от вълнение, автобуса беше много претъпкан тя беше в средата аз в края, трябваше да слизам бързах за работа и нищо не стана не знам дали тя ме е видяла. След време пак се засякохме в автобуса този път тя ме видя и отмести поглед от мен аз се отказах не отидох при нея понеже видях че няма желание да говори с мен. Беше ми много гадно защото очаквах пак да си бъбрим макар и като приятели въпреки че аз чувствах нещо повече но беше невъзможно, много пъти опитвах да я търся в фейсбук докато накрая я намерих в приятелите на едно момче от курса на който ходехме, всяка вечер отварях страницата и и седях с часове и се чудех да и изпратя ли покана за приятелство, какво ще си помисли, накрая една вечер се бях напил здраво и не помня кога но на другия ден получих известие че тя е приела поканата ми за приятелство, не помнех защото бях мн. пиян предишната вечер но явно съм и изпратил покана и тя е приела. Като се засечем някъде не се поздравяваме не си говорим но въпреки това тя прие поканата ми за приятелство, не знаех какво да си мисля.

Както и да е преди два дни бях с мотора и я видях на една спирка отивах до едно място след 1-2 минути се върнах понеже имах работа към центъра и се направих че не я виждам не знам защо а можех да спра да я питам иска ли да я закарам донякъде, след това много съжалявах и досега ме е яд че не спрях да и предложа превоз. Може би ме беше страх че ще откаже и ще изглеждам като идиот.

Извинявам се за дългата история но ако може някой да ми каже какво мисли, не знам имала ли е нещо към мен и се е отдръпнала когато и поисках номера, или винаги се е държала просто приятелски. Просто споделете какво мислите общо казано. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 819eee2a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   К'во да ти кажа, пич.... мисля, че си пропуснал голям шанс... ако не за гадже, то поне за много добра приятелка. Такива хора не се намират под път и над път... може би вече го знаеш много добре, тези хора са като диамантите... Поне мога да ти кажа аз какво бих направил... ако е някакво утешение... бих й казал какво мисля, чувствам, ако не в прав текст, то поне някакъв намек. И ако нищо не стане поне щях да съм опитал. Предпочитам да съжалявам за нещо което съм направил, от колкото за нещо което не съм... или да мисля непрекъснато какво щеше да бъде... ако.... или пък...
NoBody!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 91b85b8fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами момичето е сгодено. Явно не е безразлична към теб, но обича годеника си. На твое място бих я оставиа намира.
secretgirl

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e7195ef57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   те работите с превоз не стават, да знаеш... и по спирките също :) успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 58abd4d7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С женени, обвързани и сгодени момичета въобще не се занимавай, няма смисъл. Не я мисли. Даден човек ако иска да е с теб истински, няма да те кара да свириш втора цигулка и няма да ти праща такива объркващи сигнали.

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker