Проблемът е, че иска да се запознаят с него, а аз и спестих доста информация... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблемът е, че иска да се запознаят с него, а аз и спестих доста информация...
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 2309 пъти
Здравейте, знам, че ще ме обвините, но все пак се надявам някои от вас да ме разберат.

На 22 години съм, преди половин година случайна грешка по телефона ме събра с човека с който съм в момента... Повече от месец имахме дълги разговори по телефона, и един ден той ми каза "Хайде хващай влак, автобус... и ела да се видим". Много се двоумях, но пък си казах "какво толкова, поне ще знам че съм опитала".

Тъй като все още живея с семейството ми, трябваше да им кажа къде отивам, но реши да скрия като им казах че отивам в една приятелка която на скоро роди. А това е на около 50 км от нашия град. Съответно те ми повярваха, аз се качих на автобуса след 400 км път , се видяхме най-после...

Аз останах много очарована, той също! Тръгнахме към тях ииии.... Тук започна моя кошмар, отваря се вратата виждам една жена на около 58-59 години (доста добре изглеждаща за възрастта си), оказа се майка му. Но в следващия момент се появи едно момиченце на около 13 години, запознах се с детето и до там. Вечерта като си легнахме го попитах кое беше момиченцето, и той ми казва това е ДЪЩЕРЯ МИ!

Нещата се закучиха съвсем...
На другия ден ходихме двамата да пием кафе в някакво квартално кафене! И започнах да го разпитвам, тъй като тези подробности ми ги беше спестил по телефона!
Той ми обясни, че дъщеря му е била на 1 годинка когато майка и фактически жена му, е избягала в Белгия и той си гледа детенцето сам с помоща на майка си която пък работи в чужбина но си идва много рядко. Влюбих се в мъж с 16 години по голям от мен, той също е влюбен в мен.!!!

Дъщеря му ме приема много добре, майка му също. Разпитах тук там за предишния му живот, получих доста добри коментари с изключение на това че жена му се е оказала пълен боклук!

След 3 дни се прибрах в нас и всичко беше О. К. Мина седмица не повече и изпитах нужда да съм отново там, въпреки че знаех че е грешка. Разбира се веднага скълъпих една лъжа за пред семейството ми, отново... И тръгнах, но нямаше как да остана повече от ден тъй като, нашите щяха да се усетят. Тръгнах късно вечерта пристигнах по-среднощите, и веднага на другия ден сутринта тръгнах да се прибирам.

Обаче, малко преди да пристигна в нашия град майка ми ми звъни по телефона.

Беше изпаднала в някаква истерия че знаела къде съм, защо съм я лъгала (открила предишния ми билет с който пътувах, в джоба на дънките ми). За капак на всичко реши да ме изгони от нас по телефона...

В момента в който слязох от автобуса, се почуствах адски пропаднала! Тя пак ми звънна каза ми че не искала очите и да ме виждат, да съм се махала от града и тем подобни.

Обадих се на моята най-добра приятелка дойде взе ме от автогарата, спах в тях на другия ден. Майка ми ме повика да говорим отидохме в едно кафе, започнах да и обяснявам къде съм била, как сме се запознали, от кога сме заедно, какво мисля да правя и прочие.

Но за жалост не събрах смелост да и кажа че е разведен , че си гледа детето и че е на 38 г, и че е от далече.

Както и да е тя се съгласи с мен че е добро момче е имам собствен бизнес, че на този етап държи на мен... лошото е че тя си мисли че той е на 30 години!

И така преди 3 дни съобщих на майка ми че в вторник сега дето идва седмицата, ще ходя при него, за няколко дни. Учудена останах от това че тя се съгласи, дори ми вика за за 2-3 дни не си струва да блъскаш толкова път остани повече. И аз и казвам, е повече не може не го познавате ще се притеснявате. А тя ми сервира "ами, ако се ожените през три дни ли ще пътуваш". Шашнах се от начало но прие го добре.

Но проблема е че иска да се запознаят с него, а аз и спестих доста информация...

Кажете ми какво да правя, как да и кажа всичко това и в същото време да го приеме нормално??? Имам нужда от помощ! ... Не искам да се крия като престъпник, не искам да ги лъжа.

Извинете ме ако има правописни или пунктуационни грешки, в бързината да го напиша е възможно да съм объркала нещо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: a633cb5f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама виждаш до къде водят лъжите, винаги идва момент, в който просто трябва да си признаеш, а това би прецакало доста неща...
Така или иначе тя вече е приела идеята за неговото съществуване.
Ако наистина е добрия човек, за който се предства след срещата си с него тя ще се успокой и може би ще приеме избора ти спокойно...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0aa7b28c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С всеки изминал ден нещата стават лоши. Дори неща да коментирам. Как пък от телефона и хващаш превоз? Отиваш при него и се забъркваш? !

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 3cf28c467e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кофти, че я лъжеш за неща, които не могат да се скрият. Ще реагира зле със сигурност и повече няма да ти има доверие, но пък най- правилното ще е да й кажеш истината. Каквото и да стане, майка ти е и ще й мине. A той ако е човек на място ще те подкрепи, даже ако трябва остани у тях за по- дълго за да може на майка ти да й мине яда като й признаеш нещата, които си крила.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 91828d2396
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да се впускам в дълги хипотези и съвети. Ще ти кажа една стара поговорка, която 100/100 си чувала.
На лъжата краката са къси.
Сещам се и за едно друго.
Колкото повече лъжеш, толкова повече се оплиташ в лъжите си.

Сега ти питаш как да изкривиш истината, да излъжеш някак, че да не се разбере какво си и спестила. Помисли пак.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 726c9acbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Общо взето имах подобна огледална история с разликата, че съм момче на 22 :)
В никакъв случай не го приеха добре моите. В крайна сметка каката ме заеба и още си ближа раните.

Умната :)

*Syndrome

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 15ffae006e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Майка ти изглежда разумен човек, макар да реагира първочно в началото те подкрепя... а по думите ти, ти държиш да имаш тяхното удобрение и подкрепа.... Та по този повод, събери смелост и и кажи истината, а тя ще я асимилира като те понахули, след това ще те подкрепи.
Няма да те обвинявам и да ти казвам че той е н 38 пък ти на 22, че той има дете и че ти е спестил този факт. Това явно си го приела и не ти пречи към момента, НО... "виждам", че те дразни факта с кварталното кафе и това, че не ти е споменал за детенцето. Ако и това няма да ти пречи в дългосрочен план си струва да опиташ!
От личен опит само ще се опитам да те ориенирам малко:
Жена съм на 27, образована (видите ли) при това с 2 дипломи от чужбина, живея си вече окончателно в БГ и се запознах с едно момче което е на 500 км от моя град. Имам доста строг баща и много либерална, разбираща и подкрепяща ме майка. Въпросното лице е без образование (в очина на баща ми това е края на света за пинцесата му (в мое лице) Та... събрах смелост и казах на мама, в последствие казах на татко (независима съм от тях, живея отделно, издържам се сама) и настъпи един крастосан разпит и анализ. След време анализа се оказа напълно прав!!! На мен естествено ми отне 4 месеца да го разбера... не казвам че и при теб ще е така или обстоятелствата са същите, но при подобен сюжет.... разбра ме :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d068400cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Груби стратегически грешки си направила мило...
И положението клони към ситуация....
Майка ти те съветва да останеш повече време....
Виж к'во, ти за тоя мискинин няма се омъжиш, ма поне си направи шоуто!!
Съвет - гледай да не забременяваш че си е бало майката... Ще загробиш всички участници :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a164b6b54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей!
Доста кофти ситуация, но трябва да оправиш лъжите, няма как, винаги, когато някой лъже, се стига до този момент, трябва да понесеш последиците от собствените си действия и премълчавания. Това, че не си казала нещо важно, както този мъж ти го е спестил първоначално на теб, превърнало се е в някаква омагьосана верига, някак подсказва, че дори неосъзнато това е проблем- първо за него, че не ти го е споделил, после за теб- не си го казала на майка си.... и всичко се върти в лъжи и лъжи. Мислиш ли, че щеше да пропътуваш 400 км, за да отидеш на гости на почти непознат, разведен мъж на 38 год. с дете? Замисли се и дали той не крие и други важни факти от живота си, от които се притеснява или срамува? Да не се окаже свързан с жена си в чужбина, с която, по негови думи, е разделен, или пък има приятелка от града, в който живее? Детето може и да те харесва, но върне ли се майката, най-вероятно би предпочело нея.
Помисли над бъдещето и дали наистина го искаш и след това обясни на майка ти всичко за него и как ти самата първоначално не си знаела, но как си го приела например и т. н.
Успех!
Memento mori!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker