Отново за турците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново за турците
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2228 пъти
Отидох да се видим... Казах си, че ако не друго, то поне ще си направя екскурзия, която и без това планирах. Отседнахме в хотел в центъра на Истанбул. Угаждаше ми за всичко. Жадна съм - носи вода. Яде ми се сладко - носи шоколад. Попита ме кои места искам да посетя и ме заведе там. УЖ всичко е прекрасно, но аз не нося розови очила.
Притеснявам се, че той плати абсолютно всичко - и престоя в хотела, и храната, дори и едно сувенирче, което си харесах. Казах, че си имам пари, но рискувах да се скараме, ако продължавам да настоявам. Той не искаше и да чуе.
Притеснява ме и фактът, че обича да флиртува и пише с други. Имам и други познати труци и с един от тях обсъждахме този проблем и той каза, че на тях им било позволено.
Сега този, в който съм влюбена, ме отбягва, защото бившият ми писа преди няколко дни, че още ме обичал. Аз обясних на бившия, че може да сме само приятели, но той запита защо постъпвам така и се разрази страхотен скандал. Преди това един друг ме сваляше и на въпроса имам ли гадже, аз отговорих, , не точно''. След това и двамата ги блокирах, но той продължава да се цупи. Кажете ми, аз каква вина имам, че веднъж съм седнала пред компютъра и са започнали да ми пишат? Той може да пише с всяка, а на мен като ми пишат, аз съм виновна... И казах, , не точно'', защото това нашето не е връзка.
Докато бях с него, се държеше, сякаш сме гаджета. Но сега всичко си е по старому. Като че ли тези наши чатове му омръзнаха и иска нещо по-сериозно...
И аз искам от една страна, но от друга... Аз също съм ревнива. Толкова ми е докривяло, че се чудя дали да не го търся вече и да спра всякакви отношения с него...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0093dbd42a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Писна ми от тези глупости, вземете прочетете малко някоя от по-старите 50 теми с по над 100 коментара, вместо само да дъвчете едно и също, за такива като вас няма оправия!!!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4a1924a971
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На турците им е позволено, а теб ще те държи изкъсо, ако въобще те иска. И това, че ти е угаждал и се е държал идеално нищо не означава. Човека е искал секс и най- вероятно го е получил. Явно вече не си му интересна, а и да си, не си хаби енергията за такава връзка, защото след време ще плачеш.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e233bd7d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   То бива глобализация, ама да духаш на правнука на тоя, дето е изнасилил и заклал прабаба ти - е@ати!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1e78f33d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   оффф!!! Е, аман значи - едно и също се дъвче, мацката запленена от турския чар, който и угаждал за всичко, бил голям "европеец", невероятно мил и защо изведнъж почвал да се държи като с добитък с нея?
Срам ме е от нашите мекушави българки, които като отидат в Турция за 2 седмици си мислят, че са видя свят, въздишат колко хубаво било и тн. Под мазния поглед и "ах, комшу" седят много по-дълбоки намерения... това, че сме известни, че вдигаме полите, дорде турските жени си ги пазят като очите.
Бягате в страна, къде цари невероятен патриархат и жената е третирана като предмет, после ревете тук...
И аз съм била в Турция и ми е направило впечатление, че ако си чужденка, то направо ще я накарат да се почувства като най-желаната жена, дори и да е особено непривлекателна.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 3163a2a31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   в хотела, където бяхме, имаше интернет и той ме накара да си вляза в профила пред него. аз не държах толкова да проверявам каквото и да е там, но той влезе в сайта и ми каза да вляза в профила ми, както и в имейла ми. искаше да ми разгледа и телефона, но батерията му беше паднала и се изключи... според вас това нормално ли е?

авторката

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 866b3a14bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Подкрепям думите на Doriana. Спри навреме отколкото да плачеш накрая. Казвам ти го от личен опит-не позволявай на емоцията и красивите думи да замъглят здравият ти разум. Изключителни манипулатори са-изпитват удоволствие да контролират и властват над личното пространство на жената, която оплитат в мрежите си. Царе са на лъжите. Не се поддавай на прекрасните думи и жестове-не винаги са искрени и от сърце. Мисли разумно-в противен случай попадаш в лабиринт, от който трудно ще намериш правилния изход. Не позволявай някой да определя начина ти на живот и границите на свободата ти. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker