Тайна връзка с братовчед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тайна връзка с братовчед
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 9206 пъти
Ще карам на кратко! От както cъм се родила не ми върви, живях един сив, скучен живот, бях никой и нищо за всички. Докато не срещнах едно момче което ми показа света, показа ми го така както не го бях виждaла до сега. Влюбихме се толкова силно, химията между нас е просто уникална. Той даде смисъл на живота ми. Единствения проблем беше, че той беше мой втори братовчед. За жалост се познаваме от скоро, няколко години той не беше в страната. И така бяхме принудени да крием любовта си от света. Знам че ще има хора които ще ме упрекнат, но той е единствения който ме е карал да се чувствам така. Безкрайно влюбени сме. Единствения проблем е, че ни писна да се крием, искаме да покажем на всички любовта си, да бъдем свободни и да не се страхуваме от никой. Хората които ни приемат cа малко, но за нас това не е от значение. Страх ни е от това как ще реагират родителите нu. Ясно е че няма да ни приемат. Но как да им обясним, че се обичаме, как да ги убедим да ни приемат. Моля ви, помогнете ни, ние вече не можем един без друг :( помогнете ни да живеем спокойно заедно, дайте идеите си, как бихте постъпили вие.. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: b005b97b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Първо - от медицинска гледна точка вие сте никакви. Само при връзката с първи братовчед вероятността от малформации е засилена, но пак не се говори за кръвосмешение. В Западна Европа например е позволен брака между първи братовчеди.
Кръвосмешение е връзката баща-дъщеря, брат-сестра, майка-син. Тези връзки се преследват дори от закона и са абсолютно забранени, дори ако става дума за осиновени деца. Първо се прави разсиновяване, после се озаконява връзката.
Уди Алън например е женен за осиновената си дъщеря.
Любовтта им е устояла на това изпитание.

Бракът с втори братовчеди е позволен от закона, не води до увеличаване на рисковете при децата в сравнение с другите двойки. В моето училище имаше дори такава двойка - учители по физика, имаха си хората здрави деца, внуци дори, но те бяха хора на науката и не им дремеше. Просто бяха напуснали селото си и бяха приети в града, живееха си нормално.
Моят съвет е да се бориш за любовта си. Напусни града си, дори България, ако хората не те приемат, но най-добре е да хванеш някой лекар да обясни на родителите ви, че няма да имате проблеми.
Само не можете да се омъжвате в православна църква. Граждански брак можете да имате, можете да имате здрави деца - изобщо - да сте нормална двойка, стига любовта ви да е силна и да издържи предубежденията на изостаналите български порядки.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 74b5dfee34
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Изобщо не се притеснявай! Признайте за връзката си пред всички, не се крийте, няма смисъл. Какво значение има това, че ти е братовчед след като е човека, който те е накарал да се чувстваш значима и ти е дал любовта си. Роднинската ви връзка не е кой знае колко силна, така че това не е проблем. Хубавото е, че си открила човек, който те прави щастлива, останалото не е от значение. Кажи на родителите си това, което написа тук. Щом този човек е толкова важен за теб те са длъжни да проявят разбиране, защото от тази връзка може да зависи много голям процент от щастието ти през целия ти живот. Трябва да изживееш любовта си въпреки всичко и всички.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f6624acc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

3.   Отидете да живеете в друг град. Какво толкова.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5baf84e19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имам приятел роден от такава връзка. Съвсем нормален си е! Е, доколкото изобщо сме нормални компанията :)

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aba0b920f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Благодаря, за съветите ви, помагате ми страшно много!

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b005b97b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Радваме се, авторке - оттърси се от собствените си предрасъдъци и се наслади на Любовта!
Втори, трети братовчеди са част от семейството за много от нас, защото в България семейството си помага там, където държавата не може... НООООО, но това не значи, че сме истински - кръвни роднини!
Медицината тези неща ги е казала, изследвала и все пак живеем в 21 в., кръвосмешението е много ясно дефинирано, вторите братовчеди практически не са роднини

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aba0b920f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така е, но жалко че близките ни не мислят като нас! Въпреки това ние ще опитаме всичко за да ни оставят на мира :S

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 94185fdb9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Потресена съм от прочетеното по-горе. Втори братовчеди и секс ми звучи извратено, а за брак и деца да не говорим. Знаете ли генът как се наследява, ами проверете! Дори да имате нормални деца, ако нещо се наложи - катастрофа, трансплантация, как ще се обяснявате пред роднините? Изживейте си сексуалното влечение, което рано или късно ще отмине и всеки по пътя си. Това е моят съвет. Бъдете разумни, страстта не е вечна, нито влюбването, иначе ще носите кармична отговорност пред поколения след вас!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b005b97b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 - стига плаши децата с приказки. Ние знаем, как се наследява генът, медицината знае, Законодателят знае. Никъде не е забранено (има си причина, не мислиш ли) човек да се жени с втори братовчед! На Запад дори с първи е позволено, защото рискът от малформации е само със 7% завишен в сравнение с нормалните двойки. Защо не е забранено да се жениш дори като първи братовчед?
Много просто - човек не може да забрани на жените над 40 да раждат, а при тях рискът от малформации е същият - с две думи - Законът се отнася с еднакво отношение към всички и не дискреминира - щом жените над 40 могат да раждат, ще могат и първите братовчеди да правят семейства. Въпрос на време е и у нас да позволят сватбите между първи братовчеди, вие тук за втори ми говорите!
ПРИ ВТОРИТЕ братовчеди е доказано, че няма завишена вероятност от малформации - те практически не се водят роднини и връзката им не е кръвосмешение.
Авторката дори по всяко време може да си изкара медицинско за брак - дори може да каже, че са втори „братовчеди“.
Има си причини това да е така.
Иначе, болни деца с малформации се раждат в 7% от двойките - 7 от 100 деца демек са с малформации дори да сте никакви с мъжа. Такъв е и рискът за авторката и любимия ? - нито повече, нито по-малко.
Номер 9 - дали ще се случи катастрофа или няма да се случи - това не зависи от това дали родителите са 10-ти братовчеди. И без това, ако има нужда от трансплантация се търси сред роднините от ПЪРВА линия - родители, братя, сестри. Първите братовчеди дори не се изследват, защото няма как да са съвместими, какво остава за втори и десети братовчеди.
Просто България е малка страна и семейните връзки са много силни, за да си помагаме при всякакви нужди, защото нямаме социална система. В другите държави човек първите братовчеди не си познава, вие за вторите...
И пак казвам - авторке, води се от науката и от Закона. Законът е подчинен на науката - Законът позволява връзката ви, не я преследва като кръвосмешение, защото няма такова.
Законът е ПИСАНАТА НОРМА и той е над всички селски раздумки.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: aba0b920f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   9- вече 1 година сме заедно и влечението още не ни е изчезнало, просто връзката ни е уникална, ние няма да се откажем един от друг!!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d9238f946e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мила,
Бори се за тази любов. Щом мислиш че е така истинска и ако е така истинска както я описваш - струва си!! Не се отказвай!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5507dfe1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   #1 нещата не са такива, каквото ги представяш. От медицинска гледна точка се счита, че чак при четвъртита братовчеди роднинската връзка е достатъчно далечна, за да може да се създаде потомство с минимален риск от някакви малформации и ... неприятности т.е риска не е по-голям отколкото при хората, които нямат никаква роднинска връзка. Според закона браковете с трети братовчеди са забранени. Отделен е въпроса, че при сключване на брак никой няма да тръгне да проверява дали сте роднини. Иначе и аз самия съм опитвал от забранения плод - преди време майка ми ме ... направи мъж, а после години наред с една втора братовчедка си живеехме като мъж и жена, но се разделихме, защото искахме деца, а е рисковано да създаваш потомство с толкова близки роднини.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 4e2d701cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не намирам нищо лоша във връзката с близък роднина, колкото и да е близък, стига тя да не доведе до появата на дете. Преди време сестра, която е по-голяма от мен ми ме ... направи мъж. След време с една втора братовчедка, която също е по-голяма, но разликата ни е по-малка години наред си живехме като мъж и жена. Впоследствие се разделихме, защото искахме да имаме деца, а не желателно да създаваш поколение с толкова близка роднина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker