Объркана история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана история
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3007 пъти
Здравейте! Пиша ви защото бих искала някакъв съвет относно моята история. Имах дълга връзка с момче, която траеше повече от три години. Той беше така да се каже моята първа истинска голяма любов. Бяхме много различни, но незнайно как се допълвахме един към друг и бяхме щастливи толкова дълго. С течение на времето сякаш започнахме да се изчерпваме или по-точно аз така го чувствах. Сякаш имах нужда от почивка. Започнах да ставам несигурна във връзката ни и не бях наясно със себе си затова дали той е човека с който искам да бъда. По ирония на съдбата точно в този момент се влюбих в друг. Той беше това за което винаги бях мечтала. Приключих старата си вече връзка и причиних голяма болка на вече бившия си приятел. Дори не успях да му дам смислено обяснение за това. В началото на новото си начинание бях пълноценно щастлива и бях убедена че съм взела правилното решение. Той ми даваше много и се раздаваше за мен, но с течение на времето аз така и не успях да го обикна така, както беше с предишния. Не беше същото. Често започнах да сънувам бившия си, а дори когато правя секс с настоящия си партньор си представям че го правя с бившия. Започнах да се променям и дори започнах да търся това, което ми даваше предишния. Забелязах в себе си че започвам да се превръщам в негово копие, държа се като него, говоря като него, правя неща които той правеше. След около шест месеца съвсем случайно той ми се обади да се видим на кафе. Когато го видях имах чувството че никога не сме се разделяли и че за тези шест месеца нищо не се е случило. Не мога да си го обясня но имах желанието да го прегърна и да го нацелувам. Изобщо в този момент забравих за настоящия си приятел и изобщо за цялата ситуация. Мислех че ме мрази, но за мое учудване той се държа изключително мило с мен. Говорехме си повече от два часа и даже изобщо не разбрах кога са минали. Той ми разказа за това колко много е страдал от тази раздяла и че може би все още ме обича, но ми пожела успех и никога няма да ми се меси в нещата. Тогава аз не издържах и го целунах и даже въобще не ме интересуваше дали някой ни гледа. След това дълго мислех за случката и сега съм малко объркана и не знам какво става с мен. Като че ли съжелявам че се разделихме, но не искам да го наранявам отново, а в същото време обичам и сегашния ми приятел. Какво да правя..дайте ми съвет.!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 3f540ba1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила моя, дай си малко почивка и ако имаш възможност отди някъде далеч и от двамата за известно време. След това ще разбереш кой ти е липсвал повече и ще успееш да сложиш чувствата си в ред. Успех миличка :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 7a69f3920c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей мила моят съвет към теб е да се върнеш при бившия си, спомни си какви неща сте преживяли заедно и колко вие било хубаво! Според мен той е човека за теб, и аз имах подобно раздвоение, но прецених да не го оставям защото с всеки изминал ден осъзнавам, че няма по мил и добър човек на земята от него и не бих си позволила да го загубя, защото той е вече част от мен! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker