Тя се прави на мен, той е заслепен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя се прави на мен, той е заслепен
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2333 пъти
Значи случая е следния, с бившия ми приятел бяхме заедно, говорех му за неща, които ще правим, откривах си характера-какво обичам, как обичам, той знаеше че съм добра, дружелюбна, мила, всеотдайна, но НО един ден бях студена с него, и някаква от село, това не е от значение, но приятеля ми е живее на хубаво място, та тази го е завъртяла, докато аз бях заета с вземане на 1 изпит, доста обемен, и му се правела на добра, така го е настроила против мен, че не съм му обръщала внимание, и на всичкото отгоре ме копира, ама така ме копира, каквото обичам, научила го е, той й е казал, и го замота за 2месеца, като е спала с него, нямам думи!!

И той заслепения вярва, и един ден ще си покаже истинската същност тази жена, виждам я, преценям я като психолог, не като изоставена жена, и зная че изглежда лоша, и хитра, а той вързан в капан, като му се представя на мен, разказал всичко той какво ми се възхищава, и дори и дрехите ми копира, беше като с дрехи мн. подходящи за село в началото, сега се облякла като мен с такива дрехи като моите, и нямам думи..

А имахме планове с него, но той е като заслепен, все едно вече не е той, тя го манипулира като някаква марионетка...
Луда работа, това е като оставиш 1. мъж сам за малко и някоя ще ти го вземе, а тя свободна по цял ден, даже го е накарала да работи, а аз до сега работих за двамата, ех.. какви жени... само...

Един ден ще се усети и истинската й същност ще лъсне.. и тогава ще разбере как ме е копирала и как аз съм правила нещата за него с обич, а тя с лицемерие, за да се измъкне от живота, който е имала преди... не за нещо друго.. на неговия гръб...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7bbd7c54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила авторке, не знам, къде пишеш изпити, но явно в твоя „университет“ не сте чували за начало и край на изречение.
Иначе - браво на момичето, че е успяло там, където ти не си. Приеми, че човекът сега е намерил щастието си с друга и вместо да я анализираш - хвани и продължи с живота си. Момчето явно сега е по-добре, работи си, изкарва си свои парички и не иска вече да ти е частния Пудел.
Момичето - от село или не, явно е жена на място. Приеми поражението си и си опичай акъла за напред!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6e842098dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако наистина толкова те е обичал, никога нямаше да погледне друга, мъжът ти е калпав, не упреквай момичето

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e960f94696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Автор:Номер 1, аз на момчето съм му купувала работи, той не ми е дал и 1лв, не си мисли, че ми е бил частен пудел.
КАзвам ти, че аз докато учех, той си хвана друга, разбираш ли?? Използваха момента, че нямам време да му обърна.. понеже бяхме разделени в това време.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e79e76afad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Що пък да се прави на теб? Мили, любезни, добронамерени и обличащи се с вкус момичета по път и над път само се огледай.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e960f94696
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автор:както и да е, той е с нея, да са живи и здрави, ще го преживея и друг път ще зная какво е да се опариш... и да ти забият ножа в гърба..

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ed44e85e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   По смешна тема не бях чела скоро. Намали малко самочувствието като начало, после вземи се замисли какви изпити държиш и как ги държиш, защото определено не можеш да минеш за грамотна.
Остави момчето да си живее живота с другата жена. Не знам какъв психолог си, но от километри си личи, че ти завиждаш на тови момиче, а не тя на теб. Приятеля ти на време се е осъзнал и си е намерил друга.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e960f94696
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:Към номер 6-Искам да ти кажа, че аз съм му купувала неща на приятеля ми, той никога не, трудех се, давах всичко от себе си само аз, и му вярвах, единственото нещо е, че го оставих за 2месеца сам. Той постоянно иска, нали знаете... какво... Тогава е тръгнал с нея. НЕ оцени, че имах достатъчно много задачи, за вършене..
НЕ й завиждам, просто зная нещата преди и след как са били... Виждам, че той вече е друг.. , коренно различен..

Разбирате ли, номер 2 мисля, че го е разбрала само..
Да, толкова години разбирателство и любов според номер 6 трябва да бъдат изтрити и да се защитава изневярата..

МОже би с годините вече е решил, че иска нова, той ми е споменавал, че не може да бъде само на боб, иска и леща, иска и други храни, визирам, че е един вид Дон жуан, даже много време го задържах...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cd6e49c7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   И какво разправяш - психолог си?! Аре стига бе!!!
Копирала ти дружелюбието, лицемерката му с лицемерка. но по-нечувана наглост от това, че го е провокирала да работи, не бях чувала. Не знам тази жена няма сърце според мен :)

Алооооо...хапчетата! Психолог си - знаеш какви :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6e842098dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   номер 2 съм, разбирам те, остави го тоя, това ли ти е мъжът на живота, щом толкова лесно се отказва от теб, според мен, този не заслужава, спокойно и само напред

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: df7df6f1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 изкърти всичко с тоя коментар! хахахахахахаха! Съвсем на място!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4eefe6b70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имам една приятелка, която също като теб се има за голяма красавица и е със самочувствие до небесата, че е незаменима. Но, мила помни, незаменими хора няма. Евала на момичето че е успяло да оплете този, който иска. Той ако те обичаше достатъчно, нямаше да се поддаде, разбери го. Влюбеният мъж не вижда никоя друга, освен любимата си. Просто вече не си му тръпка. Продължи напред и не ги мисли тях двамата, ами поработи над това да станеш мила и добра в действителност, а не злобарка. Със злоба нищо не се постига и не си мисли, че всяко хубаво облечено и направено момиче копира теб, всички сме единици в тълпата и всяка от нас се различава по нещо от другата. Той явно е видял нещо различно в онова момиче и няма причина да го виниш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22380e0e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора:"Към номер 6-Искам да ти кажа, че аз съм му купувала неща на приятеля ми, той никога не, трудех се, давах всичко от себе си само аз, и му вярвах, единственото нещо е, че го оставих за 2месеца сам. Той постоянно иска, нали знаете... какво... Тогава е тръгнал с нея. НЕ оцени, че имах достатъчно много задачи, за вършене.. "

Написано така ми изглежда, че само ти си имала чувства. Затова не си получила подарък, затова и толкова бързо те е заменил, защото го е интересувало само секса с теб.
А за да се е променил толкова колкото казваш явно към въпросната наистина има чувства.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ed44e85e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Любовта и споделените чувства не се измерват с това кой на кого и колко е купил, мило момиче! Поне десет пъти спомена, че ти си му купувала дрехи и си се трудила, а той не! Защо един път не изказа мнение, не тупна по масата или пък не се показа слаба пред него? ! Той те е имал за човек който му осигурява охолен живот и това е! А колко до това, че е искал секс... нормално, той е мъж, ти жена, няма да седите и да се гледате. Съмнявам се, че точно липсата на секс 2 месеца да е причината да е с друга сега. Има хора който се разделят за 5-6 месеца и пак се обичат. Това момче просто не те е виждал като неговото момиче. По-добре го остави да си живее живота, а ти си намери момче което ще те обича не заради парите, а заради самата теб!

Номер 6.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: cecdde484c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мило момиче, мисля, че заслепената си ТИ. Съжалявам да го кажа, но е така. Помисли над думите ми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f7bbd7c54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Подкрепям 6/13.
Не случайно с новата любов той и променя живота си.
Колкото до това, че си имала стрес поради изпити и си го била оставила 2 месеца на сухо - ами твоя вина. Аз съм работила и съм учила редовно и никога не занемарих приятеля си. Е, човекът си работеше също, не съм го тъпчила като мъж с разни подаръчета, имал е обаче моята подкрепа за всяко свое начинание

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker