Моля за съвет - тя иска да е с мен, но и с него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет - тя иска да е с мен, но и с него!
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1982 пъти
Моята история започва така. Мъж съм на 31 години и до преди 2 години имах сериозна връзка с момиче ( 4 години). Разделихме се. Беше ми много гадно, не знаех къде се намирам. След няколко месеца се срещнах с една позната, която още от преди имах симпатии към нея. Като я видях, имах чувството че живота ми се връща обратно. Тя си имаше приятел, но все се оплакваше от него. И така се почна... Почнахме да се чуваме по-често, да си пишем постоянно до като не си легнахме. от тук тръгна всичко.
Беше ни мн хубаво заедно, правехме си планове супер беше. Ама тя беше с двама, а аз сам и всеки път, когато беше при него аз откачах. На ден си пишехме супер много ( и сега е така) супер много си говорим по телефона. На 3-4 месеца тя се скара с приятеля си и и каза това беше, но след 2 седмици пак се върна. Отношенията и с нея през това време са си били едни и същи и приятелски, и интимни.
След още 3 месеца, тоест началото на тази година въпросното момиче се раздели уж окончачателно с приятеля си, но продължиха да се виждат като приятели. С мен си беше пак същото. Началото на лятото пак се сдобриха, аз се сърдих една седмица, не и вдигах и т. н. после се видяхме и пак взе да ми се обяснява че не може без мен и да сме били любовници само, без надежди един към друг.

Но тя пак почна с смсти, постоянните звънения, че ме обичала, че аз съм и крепял връзката, без мен живота и щял да е скучен и т. н. Много пъти ми е казвала, че ако си хвана друга ще прекратим отношенията си. после вика че щяла да и оскубе косата и т. н. Дори когато е при авера си, ми звъни тайно късно вечерта да ме чуе. Всичките нейни приятелки и всичките мои приятели знаят за отношенията ни Не се крием. Но от всичко това се въртя в един кръг, от който няма излизане. Тя един ден е така, другия ден е на друг акъл. Като е повече време с него и липсвам ужасно много и обратното. Аз съм сигурен, че имам чувства към нея и тя има нещо към мен. Винаги съм се държал супер добре с нея. Тя твърди, че не може и без двамата, там стояла по навик, много рядко правели нещо и т. н.. в мен намирала нещо друго, много съм бил нежен и т. н. И така, всичко се върти в този кръг, смси, звънения постоянно ( на ден като не съм на работа и тя е сама по 4-5 смса, 7-8 обаждания), виждания 2-3 пъти седмично... аз лично за себе си съм се убедил, че не мога без нея. И тя казва така, но... Тя е сигурна в мен, знае че няма да си намеря друга докато имам отношения с нея. Моля, дайте някакъв съвет какво мислите по въпроса, че ми е много трудно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8041343dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, не си губи времето с такъв вид жени. Не мога да кажа дори, че не знаела, какво иска - много добре иска - иска двама жребци в леглото и двама будали да я охажват и глезят.
Ако искаш нормален начин на живот - зарежи я. Не, най-добре се срещни с нейния рогоносец и му обясни, какви са нещата. После поеми в живота си без такава себична кучка до себе си. Честно, какво ще спечелиш, ако я спечелиш?
Само чифт рога до Луната и подигравките на другите. Тя дори няма да се крие с новата си играчка.
Помисли си малко - искаш ли изобщо да си с такава жена?
ж. 29

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b853a454ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако бях на твое място щях да и кажа да си помисли хубаво и да избере един от двамата. Все пак ти си мъж на 31 и вероятно ти се иска да имаш семейство някога, а тази игра и нейната нерешителност са загуба на време. Не ги разбирам тия работи ама съм на мнение, че не може да тачеш на два стана и да объркваш хората само защото не си наясно какво търсиш в един мъж

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 46a29c5d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не те удовлетворява ситуацията трябва да направиш само едно нещо - да й кажеш да избере, или теб, или него. От това може само да спечелиш:
Ако избере теб - happy end, ако избере него - ще се оттървеш от безперспективна връзка с човек, който явно не те обича.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 650e9c91a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Един познат се ожени за такава като "твоята". Сега се чука пред очите му с всеки който си поиска, а той стои и нищо не може да направи. Искаш ли да си същия?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6762878dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Симпатяга, ти достойнство имаш ли? Преодолей това унижение, остани сам за няколко месеца и дано срещнеш жената, която заслужаваш. А ми изглеждаш сериозен пич. Не те заслужава ни едната ни другата. И това, което ти се е случило не го разказвай на следващата, запази го за себе си. Така жените няма да те манипулират, защото гледам, че точно това става с теб. На 31 години си! Имаш и опита и всичко, намери си свястна жена, а това ще стане само ако останеш за малко сам, ако си прочистиш главата и сърцето от горчивите разочарования и запазиш поне малко надежда, че има и свестни момичета.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6762878dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен ти си готов за семейство. Но не с тази жена. Тя е като кучето, не иска кокала, но и на друг не го дава. Искаш ли да и видиш рогата и да ти се озъби като истински вампир, кажи и, че си бил с друга и гледай какво ще последва. Ще я видиш в друга светлина, каквато не очакваш. Зарежи я, пич!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 99a99145b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тя ти го е казала- че иска от теб само секс. Не те обича. Ти се заблуждаваш и си създаваш сам някакви илюзии относно нея, защото имаш чувства. Даже не бих те посъветвала да я накараш да избере между двама ви- ако си мъж на място, сложи ти краи на този ад. Потърси си свястно момиче, което да те обича и да е само с теб. От такива кифли аман! Не си можел без нея. Така си мислиш. Развиваш синдрома на жертвата- нужна ти е болката, която тя ти причинава, за да се почувстваш жив. А зле ли ще ти е да си възвърнеш достоинството и себеуважението и да си имаш достоина и вярна жена до теб?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 22bb554432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз бих ти казала, че това момиче просто не знае какво иска.Тя си има сериозен приятел но има връзка и с теб.За да е с теб значи във връзката с нейния приятел нещо куца и ти си човека, който и го допълва. Колкото и да я обичаш няма смисъл ,защото ти винаги ще бъдеш втория.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 93c9ab55e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ох, аман от неорентирани жени. Мисля, че с нея нямаш бъдеще просто защото на нея и е добре така. Нейното малко е -хем оная работа да е до края, хем и душата да е в рая. Дори и да избере теб утре ще иска някой друг. Кажи и че си срещнал друго момиче и виж какво ще последва. Скубания, вайкания, едва ли не ще си посипе главата с пепел, как не може без теб и т. н. Повярвай ми, срещала съм подобни жени. Но решението трябва да го вземеш сам, никой не може да ти каже как да постъпиш. Аз ти казвам как изглеждат нещата отстрани, но само ти можеш да вземеш решение.
Маги

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker