Запознанство в интернет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознанство в интернет
преди: 11 години, 8 месеца, прочетена 4273 пъти
Здравейте! Моята история е такава, че се запознах в фейса с едно момче, а да кажа преди това, че съм на 27г., имам две деца и живея на семейни начела с моя приятел(мъж). Всичко започна от разни коментари, като на игра и от скука, от еднообразието в което живея. Започнахме с писане в чата, той ме привлече със различното в себе си, различаваше се от всички мъже които познавам, рокаджия, със силен характер, бунтар и много интилигентен! Така два месеца, в края на втория си ра змених ме тел., аз веднага му звъннах, а той ми каза, че имам сладко гласче, чувах ме се всеки ден през един час, мъжът ми работи като международен шофйор и почти по цяла седмица го няма, така си уплатнявах времето! Аз започнах да му говоря различни лични неща, а той понякога се държеше така грубо и нагло сякаш се опитваше да ме отблъсне, но така стигнахме до настояване на среща очи в очи, като преди това се видях ме два пъти на скайп, но той държеше на лична среща.

Бях му казала за малкото ми дете, но не и за голямото, казах му, че сме разделени с мъжа ми и живея сама, казах му, че следвам, че работя, а още съм в майчинство, изрекох куп лъжи без да осъзная, че сама ще падна в капана, сега имам чувства към него, той ми липсва, стана част от мен, а аз се държах като кучка! Дойде времето на дълго чаканата среща, отидох при него, бях ме си определили място на което ще се видим и бяхме и двамата там, реагирах ме странно, после отидох ме в тях целувах ме се като луди, но не прекрачих мр границата, за сметка на последните два пъти. Той иска да съм до него, или поне да се вижда ме по-често, а аз нямам такава възможност заради мъжа ми и децата как да му кажа, като аз съм тази с лъжите и която настояваше за тази игра. Объркана съм, не искам да го губя, не искам и да наранявам мъжът ми, той е добър човек. Помогнете ми, кажете си мнението, защото съм на път да полудея. Липсва ми!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8b9f0b2848
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че ти твърде късно си решила, че ти се ходи по мъже. На 27 г. си, имаш две деца, за които отговаряш, мъж. Къде си тръгнала?
Огледай се малко - навън е пълно с бедни самотни майки като теб. Ти имаш лукса да си осигурена отвсякъде, да си живееш охолно и да имаш време за разни глупости, докато другите жени действително следват и учат, трябва сами да се издържат и да гледат децата си. Дори те е срам от първото ти дете (кой знае на каква възраст си го родила), вместо да се срамуваш от себе си!
Събуди се. Животът не е розов. Ако мъжът ти разбере за идиотщините ти, ще зареже теб и децата ти и ще си гледа кефа. Той парички ще си има, на теб 80 лв. издръжка, децата ще ти реват и ще си виновната.
Освен това никой няма да прости глупавите ти лъжи. Най-вероятно на човекът от интернет и без това не му дреме - искал е да чукне някоя лесна и му е ясно, че жените като теб са такива.
Неграмотна си освен това, имаш време явно - не е срамно, запиши се на курс по български език и се самоосъвършенствай, защото имаш тази възможност, за разлика от жените, който трябва да се блъскат по цял ден за кората хляб.
За мен ти си неблагодарница и потвърждаваш всички предубеждения за жените на шофЬОрите и моряците. Повечето бедни женици биха дали ръката си, за да са на ваше място, а вие ходите да се ч... те с непознати в знак на „благодарност“ към мъжете ви, които водят ужасен живот, за да имате вие всичко.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: faf435b0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така, като имаш толкова време за уплътняване, да беше го използвала да се научиш на правопис ИЛИ ПО-ВАЖНО - ДА СИ ГЛЕДАШ ДЕЦАТА! Мъжът ти се блъска по пътищата, за да ви храни, а ти се чудиш с кой да си начешеш п*****а, не те ли е срам? На 27 си, а разсъждаваш и се изразяваш като 16-годишна. В случая обаче най-губещите от цялата работа са децата ти. Не очаквай съжаление или някой тук да ти успокои гузната съвест. По-добре се замисли малко за децата и съпруга си!!

Палав Мечок

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 837a2a37e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
ще ти кажа че аз направих същата грешка като теб. Запознах се по интернет с един мъж и си мислех, че това е мъжът на живота ми. Аз съм омъжена с две деца, но за разлика от теб не се разбираме с мъжа ми. Не съм задоволена като теб, за всичко съм била и жената и мъжа в къщи. Раздавах се но никои не го оцени. Когато се запознах с въпросният мъж, той също хлътна много по мен. Също беше женен. Казваше че аз съм жената на живота му и че много ме обича и така 5 години, като от година на година любовта му намаляваше. още първата година съпруга ми разбра, децата също. Въпросния мъж направи така че да се разбере. Беше ужсно в къщи известно време. Докато той се пазеше от собствената си сянка да не се издъни. Сега виждам че всичко е било една малка красива лъжа от негова страна. Хубаво му е когато сме заедно и до там, прибира се в къщи и ни лук ял, ни лук мирисал. И лошото е че продължава да казва колко много ме обича. Глупачката съм аз. Не прави това, след като се разбирате добре с приятеля си. Има мъже които гледат само удоволствието а ние жените литваме по тях и си мислим че ни обичат. Не те виня, това е моя съвет.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a03ec651f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   типична кифла и после като кажем че жените са ку@рви и всички в един глас ревете, че вината била наша! Мъжът ти се трепи по пътищата на европа за да има какво да ядете, ти ходиш да се чукаш с някакъв от нета, като си толкова разгонена си купи вибратор! Имала и чувства, не разбираш ли, че те използва!? Помисли си дали си готова да си съсипеш семейството заради едното ч. кане!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 56aca63119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   според мен не е трябвало да започваш с лъжи. аз така се запознах по интернет с едно момче (за щастие поне аз не съм омъжена, нямам деца, дори не съм обвързана). но пък имаше други неща, които ме притесняваха... но не съм му ги спестявала. винаги съм му казвала всичко открито и ясно. и да, дори и сега понякога се страхувам как ще реагира, какво ще си помисли, но по-добре да е осведомен, отколкото да ми тежат лъжи. може би си премълчала за мъжа си, защото си искала нещо общо с този мъж и те е било страх да не се откаже от теб и да потърси някоя свободна? с мъжа ти наистина може да се разделиш, ако не си щастлива... той ще е щастлив с жена, която го обича, нали? добрите хора заслужават да са щастливи, а по твоите думи той е добър човек. но защо премълча за детето? как ще му изтърсиш сега:, , ама аз имам и друго дете'? това не е някоя дребна лъжа, която може да прикриеш... не е непоправимо, но ще трябва надълго и нашироко да обясняваш. защото ако продължиш с този човек, няма как да криеш и да се откажеш от детето си...

 
  ...


...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 39d4d26556
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Късно на 27 г. да ходиш по мъже, не мисля! Точно на време съм си родила и двете деца и изобщо не ме е срам от това. Имам и завършено више, това беше предтекст за редките ни виждания и освен това имам прекрасна професия, така че, моля без коментари относно тези неща!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8b9f0b2848
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Авторке - срам ме е от пола ми заради такива като теб.
ВисшИто нищо не ти е допринесло като жена и личност. Не си родила навреме, не е трябвало изобщо да създаваш семейство, защото ако на други 27-годишни НЕмайки и НЕобвързани им е времето да ходят по мъже, твоето е изтекло от много време. Сама си взела решението си, седни си на женския орган и си гледай семейството и децата, защото ако те изхвърли мъжът ти ще видим, какво ще ти помогне „прекрасната професия“ и висшИтУ с мизерната женска заплатка. Пичът от нета ще се е праждосал мнооооого отдавна.
Срамуваш се, между другото, от себе си, от ранното раждане на първото си дете (защо да лъжеш иначе), от това, че си майка с ДВЕ деца, на която имат доверие, а си търси мъже по нета. Следващият път като те досърби за мъж, поне казвай истината и нека човекът си реши, дали се заслужава да се занимава с такава като теб или не.
За мен си егоистичен човек, който иска всичко в живота, но друг да плаща сметката. Жал ме е за децата, съпруга ти, но и за глупавите ти любовници, които си нямат хал-хабер с каква рафинирана лъжкиня си имат работа
н. 1

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0a5caa1e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да завършиш висше образование е едно, а да се реализираш след това-съвсем друго. Направи услуга на мъжа си и го напусни. Наистина обаче на 27 съвсем не ти е късно да хойкаш, ти и на 50 пак ще го правиш.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a8141c4577
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей, ама много злоба има тук... Авторке, аз не те упреквам, дори те разбирам. Сега първо, вземи и поговори с мъжа от нета, кажи му истините, които си скрила. Ако той ги приеме, значи има смисъл да продължиш с него, ако не.. значи не си е заслужавал. А какво ще стане занапред - зависи от двама ви. Но първо му признай, няма смисъл да градиш връзка с лъжа. И ги остави моралистите - та като си с 2 деца да не би да трябва да спреш да живееш вече така ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 837a2a37e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторката моли за помощ а всички вие се нахвърляте със злоба към нея. Е вие толкова ли сте чисти и никога не сте го правили, ама друго е да се правиш на светец в интернета!

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c8f63a3129
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ок, авторката моли за помощ, да... но има едно НО! Тя има относително "щастливо" семейство, сама пише че мъжът й е добър човек, може да нямат брак, но все пак са създали две деца и човек ът е тръгнал по пътищата за да осигури прехраната и издръжката на семейството си! Ето тук е неприятното усещане, меко казано, което тя със своята история остава в читателите писали по горе, и изразили своето негативно мнение. Аз също съм се запознала в нета, и също във фейса, и да, той също е силен характер, бунтар, рокаджия и страхотно интелигенте мъж, който е с мен, живее с мен и градим семейство заедно. Аз съм по голяма от него, разведена съм и съм с едно дете, но никога не съм го лъгала за нищо, от началото бях откровена с него и той с мен и сега се радваме на любовта си. И тук е съществената и не- малка разлика м/у моето и нейното запознанство в нета.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 68e4e561f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   мила, какво да ти кажа. прочети моята история тук. в графата любюбов и изневяра. казва се животът ми е филм. преживях същото. моля те прочети и моята история. добавена е преди няколко дни. Аз лично те подкрепям =, а на тези, които те критикуват мога само да им кажа, че не знаят како е да са на нашето място :)))) с две ръце те подкрепям и се надявам да се справиш, така както аз. ще успееш да излезеш от филма, както аз :)))
blond girl

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 8b9f0b2848
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12 ми взе думите от устата. Просто авторката не оценява това, което има, готова е да плюе на семейството и мъжа си, за да си почеше примитивните инстинкти. Ами да е мислила по-рано - да не е раждала и да не е създавала семейство, има жени, които са на нейната възраст и спят всяка вечер с друг мъж - лошо няма, но са необвързани и нямат деца.
Не ви разбирам - мъжът да ходи на такава гадна и тежка работа, за да може авторката да живе като принцеса, когато 30 % от хората в България нямат хляб, а още повече и от парно и ток пестят... Просто не мога да разбера авторката.
Като малка имах приятелка, чиято майка беше същата. Бащата беше пак ТИР-аджия - детето страшно се травмира. Идва той - бой, бой, бой, крясъци, защото я е и заварвал в спалнята с други мъже (все различни). Онази оставяше приятелката ми сама, а да сме били в 1ви клас и си прекарваше добре времето с разни господа. Е, как да удобрявам такова поведение!
Накрая онзи я изхвърли, разведе се, но след дъжд-качулка. Дъщеря му днес не иска да чува за майка си, бащата ? плати следването и е в добри отношения днес с него, но не винаги е било така. Просто мислете преди да създавате семейства!
Искате на 27 г. да имате всичко, хем да имате деца, хем мъжете ви да ви осигуряват охолно животче, хем да си чешете... с чужди мъже, които лъжете отгоре на всичко - и дори нямате срам да си признаете грешката. Нямам думи!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: faf435b0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Както си и знаех - всички от породата на авторката ще се хвърлят вкупом да я защитават, разбира се с цялата женска солидарност и приказки: "Мила (! ), ти това - ти онова... " Ужас! Не ви ли е срам? Въпросът не в злобата и т. н., а че една 27-годишна МАЙКА на ДВЕ деца, чийто мъж се блъска като луд, за да я храни (имам познати, които работят това и е супер натоварващо не виждаш любимите си хора със седмици) и тази същата си намерила от скука (! ) любовник и дори НЕГО ГО ЛЪЖЕ най-нагло!!! Еми, сори, ама за какво съжаление говорим в случая? Вие не сте наред, повдига ми се от такива персони... :(

Палав Мечок

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 39d4d26556
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Благодаря ти номер 13! Само да кажа, че мъжът ми е на тази работа още преди да тръгне с мен и ако си мислитете, че взима чак пък толкова ммого пари се бъркате! А да и малкото ми дете е на 1г., а голямото на 4г. така че, май не ме е срам, че съм ги родила на подходяща възраст:)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c9d41b3361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   1. Като не умеете да изневерявате - не го правете.
2. Ако ти липсва нещо в семейството - не решавай семейни проблеми в запознанства в интернет, прераснали в чукане с чувства. Реши си семейните проблеми първо, но ти сама за себе си, със мъжа си, за благото на всички, а не се скитай по разни закътани местенца с любовника-рокаджия.
3. На лъжата краката са къси. най сте ми странни като почнете да лъжете втория във връзката. Била съм втора и се чувствах добре от факта, че аз съм тази, която знае истината и я уважават достатъчно, че да не я залъгват с измислици за развод и т. н. Сега имам любовник и не мога и да си помисля, че ще го лъжа за живота и намеренията си.

4. НАЙ-ВАЖНОТО!!! Не предприемай нищо, докато не седнеш на дупето си, така както ти е скучно някоя вечер и вместо да се ровичкаш по фейса, не си изясниш отговора на въпроса: "Какво искам? "

Не те обвинявам, че имаш любовник, нито, че не обичаш вече бащата на децата си... но една 27 годишна жена да се държи като разгонена тинейджърка си е абсурдно.
Решаваш. Искаш връзка извън официалната - ок, но го направи като хората. какво си постигнала с тези лъжи? искала си да е само някакъв флирт, евентуално секс и после да го блокираш и да си останеш с хубавите спомени за "белята" А защо не му го каза - дала си му надежда за нещо, което няма да се случи - това е непростимото.

А сега няма да признаеш и на мъжа си след като решиш (след още няколко месеца агония) да останеш все пак с него. До следващия път, когато ти доскучее и не се влюбиш в някой следващ.

Е... така ли ти се живее? какво всъщност искаш?

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 39d4d26556
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   А на мен ми се повдига от хора които се правят на големи моралисти! Номер 15, ти как разбра каква съм от пет изречения, да не би да ме познаваш отдавна!? Да, не съм идеална, но не съм и такава, каквато си мислиш ти, не съм безгрешна, оплесках всичко, но не съм го планувала, а и знам, че и ти не си безгрешен „Палав Мечо”!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: faf435b0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18, хората, които не са "цвете за мирисане" все се оправдават, че и другите не били моралисти, да не ги съдят. Сори, мойто момиче, ама не всички са като теб, ще ме извиняваш.. А, и в сравнение с авторката, мен направи трябва да ме канонизират :Д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 62c7ac5be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 17 на теория сте права, но реално не е толкова лесно да не се лъже. Да кажем, че авторката реши да не лъже повече и реши да заживее с новия си любим. Е добре, но с две толкова малки деца и евентуално без работа как? А и тези деца, нали си имат баща, може би той ги обича, не е лесно нито да разделиш децата едно от друго, нито да ги откъснеш от баща им, нали? Нито може да прекрати втората връзка, защото обича мъжа от нета, нито може да се разведе заради децата... Кажете какво да направи? Децата са най-важното нещо, но в края на краищата и тя е човек, и най-вече все още... жена... има право на лично щастие, на любов..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 91b8365d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   О, лесно е да не се лъже, но не сме свикнали.

Знаеш ли кое ме ядоса в историята на авторката... че се държи като тийнейджър. Запознава се някакъв рокер във фейса, свалят се, умишлено води нещата към флирт и към среща, среща се него, после още два пъти, когато вече се стига и до секс. Дотук добре - има си семейство, деца, не иска да разруши това, което все още се гради, има право на щастие и на любов - чудесно, кой може да я осъди за толкова човешки неща.
НО защо е забъркала тази цялата каша с лъжите към втория, като е ясно, че това ще доведе до отдръпването му, защото се е страхувала да не изспусне интересния флирт.

С човека, на който бях любовница след като се целунахме спонтанно една вечер и после се разделихме, докато се прибирах още ми се обади и ми каза: Женен съм, имам дете и не искам да си развалям семейството. Влюбвам се в теб, тръпка си ми, но не искам да имаш очаквания!
Така не боли, не аз да хлътна, да си направя плановете вече и после да ми разкрие, че всъщност е било за тръпката, за спомена.
И до днес това ми остава едно невероятно време, а спомена за срещите ми с този мъж ми носят винаги усмивка. Но нямаше лъжи! Аз не исках да се развежда и да съм виновна за провал в брака му, той не искаше да ме заблуждава - беше само любов в чист вид, разделихме се като приятели.
И до днес отвреме на време се чуваме и си разказваме историите.

как аз ще имам две деца, едното много малко и мъж, ще се зарибявам с някой, ясно осъзнавайки, че го правя от скука и ще му кажа, че имам едно дете и че съм разведена - с каква цел? От страх да не би готиния и интересен рокаджия да й каже - "Тогава, съжалявам, но това е края на нашата история" Пък на нея не и се е искало.

Заради страха я обвинявам... и за нищо друго! Защото така сега ще нарани трима, а недай си боже 5ма души - себе си, рогоносеца, любовника и децата

Е.. дали ако като нормална, ЗРЯЛА жена е седнала да помисли в тази посока ще се стигне до "Ще полудея! Липсва ми.. ама какви каши надробиш"

Да проявиш уважение към някой, казвайки му истината ако е трудно, то аз съвсем ще се отчая от този свят. Наистина ли се имаме за толкова големи и умни, че да знаем кое точно ще нарани другия и да решаваме вместо него.. именно лъжейки. Защото това прави лъжата - отнема правото на човека на свободен избор.

Любовника ми знае за мъжа ми, мъжа ми знае за любовника ми. Ако на някой истината му е неудобна - да протестира, за да ми даде сигнал и аз да направя необходимото. Ако няма смелостта да протестира - това не е мой проблем. Аз съм била безкрайно откровена и с двамата, като съм изяснила причините и мислите си относно спретнатия от мен любовен триъгълник. Няма прецакани, защото всички са на ясно със ситуацията.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: acf0a34377
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   ... до авторката;явно става въпрос за страст, която липсва вече в брака ти.... и все пак;не разваляй семейството си, дори напротив... а на въпросния мъж и да му признаеш положението си, по скоро би бил доволен... прояви малко разум за да бъдеш доволна и ти... докато емоцията ти отмине, което е напълно сигурно... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 9b5f9be51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Нямам намерение нито да коря, нито да адмирирам постъпките на авторката. Искам само нещо да разбера. Пише, че е майка на две деца и си "уплътнява времето" с разни чатове. Ок., аз съм майка на едно дете, което на по-малко от 2 години и работя. Не разбирам какво свободно време и остава, че чак търси начин да го уплътни...?

Моето ходи на ясла, аз и мъжът ми работим. Аз и детето се прибираме към 2 и започва "втората смяна"-домакинските ми работи. Свободното ми време се равнява на 1 час в денонощието през делничните дни и 5-6 часа общо за уикенд-а...

Маце, как се справяш с две деца и домакинство така, че да ти остава време за чат? Нищо лично, просто искам да се запиша на курс по дърворезба, а не ми стига времето...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d6a6221e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До 23... Бъди сигурна, че ако нещата с мъжа ти вкъщи не вървят, ще намериш необходимото време за чат. Не ти е дошло до главата.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 28e3434a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   ЧУДЯ СЕ, А МЪЖЪТ ТИ, БАЩАТА НА ТВОИТЕ ДЕЦА, ТОЙ КАКВО ЛИ ПРАВИ? И С КОГО?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: aa751c16c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   до номер 23.. много ме изкефи, мацка :)

Нямам "ангажименти" с дете, но от позицията на безопитна и само наблюдаваща мога да дам няколко предложения:

Курс по дърворезба, нали така? Той е с някакви установени часове и дни - разбираш точно кога и колко време се провеждат уроците и правиш план-график.

Детето може предполагам за три часа, два пъти в седмицата да остане при баба и дядо. Сядаш и обясняваш на мъжа ти, че този и този ден ще се храните с полуфабрикати в продължение на два месеца, докато ти трае курса. И че може би понякога ще се налага той да запази детето. Не вярвам да има против - стига да му кажеш нещата точно и ясно, какво точно очакваш, в колко часа и какви дни от седмицата.
Преди да тръгнеш на курса, остави му някаква бележка колко много значи за теб това, че те подкрепя. Така няма да мрънка ако стане напечено с детето.

После.. жертвай два часа през нощта, докато си на курс и си свърши онова, което ти изостава като задължения.

Оттук нататък ще ти става все по-натоварено. Първи клас, домашни, занимални.. ако не се научиш от сега да си правиш план-графика и да разполагаш фигурите правилно и с нежно женско влияние ще си похабиш нервите.

Малко мисъл, малко женска прелест и ще си намериш времето за себе си. не се превръщай в "мамче" и в "чистачка" - това ще ти тежи след време. Намери начина да имаш своето време

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2a4642e0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Няма какво толкова да се морализаторства. Авторката е изневерила на мъжа си и излъгала любовника си. Проблема е, че лъжейки другите, тя не е откровена и със самата себе си. Би трябвало да се попита, какво за нея е важно в живота (и в любовта), да си даде сама отговор и да се опита да го постигне! Човек, които сам лъже себе си, не може да бъде щатслив! Авторке, опознай и разбери себе си! Какво желаеш- стабилно семейство, възпитани деца, или повече тръпка и емоции? Бих казала, че има начин и в семейството да получиш повече емоции и разнообразие, но трябва и ти да положиш усиля за това.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f63017b1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Благодаря ти, 26. :)

При нас баби и дядовци няма. Свекъ и свекърва ми са покойници, а моите родители са далеч. Но може би така е по-добе. Ще гледам да наема жена да гледа малката 4 часа седмично, че мъжът ми се прибира след 8, а курсът е от 18:00h. Иначе, \"мамче\" и \"чистачка\" не ми е мерак да ставам и се старая да се разнообразявам. Работата ми е най-много и най-тежка през зимата, лятото не се оплаквам. Ще намеря някакво решение, още веднъж ти благодаря!

Драги/а 24, ако нещата с мъжа ми не вървят, пак няма да имам време за чат. За да направиш половинката си рогоносец, е достатъчно да се усмихнеш на когото трябва и където трябва, не мислиш ли? :)

Поздрави! :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1028a9e9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   ееех, рано или късно се изневерява, животът е срещи и раздели, май всеки иска поне за малко да е влюбен, да изживее нещо... а дали е грешка или не, всеки го приема различно... ама, на този свят всяко нещо си има цена и се плаща...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 778e368091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   28, вероятно при теб може и само с усмивка, защото ходиш на работа, излизаш, имаш социални контакти, но ако беше затворена като авторката вкъщи с децата, вероятно единствения ти начин да срещнеш мъж щеше да е наистина чата, не мислиш ли? :) Между другото в чата е доста по-лесно омъжена жена с деца да се "усмихне на когото трябва", защото е доста по-анонимно например...
от 24

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 440821c196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз съм на 26 и се радвам, че не избудалях да се омъжа рано- рано... имах 3 предложения за брак, но отказах защото не се виждах с дадените хора в семейни отношения. След време щях да клепя като авторката по чатовете и да се чудя как да си убия скучното време и на кой кога да се усмихна и да поизлъжа, че да направя добро впечатление и евентуално да стане свалка. Не че сега безметежното щастие ми е гарантирано, но виждам с годините как се променя мисленето и съм благодарна наистина, че не се оказах една от повечето в това положение. Едно е да обичаш на 19, друго е да срещнеш и да обикнеш по- зрели хора след 26- годишна възраст. Разликата е от тук до луната. Авторке, ако можеш се опитай да разпалиш страстите с мъжа си, ако съвсем не си се отвратила от него. Другия вариант е като толкова не го искаш, ами разведи се. И вземи кажи на твоето момче коя си в действителност, той ако те иска ще разбере. Щото от тук нататък започнеш ли връзка извън брака, ще са едни мъки и чудене как да намериш време за този човек. Гледам изпълненията на приятелките ми, които са в твоето положение. То са едни емоционални кризи, чудене как да си подредят нещата... а бе направо да ги съжали човек. Пак казвам, и аз не съм застрахована, сега не започвайте да ме нападате, просто изказвам мнение. Айде със здраве!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: acf0a34377
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   ... 26 и 30... ''безопитна и наблюдаваща''.... ей такива като теб най-обичат да съвтват... и варианти да предлагат.... :).... и следващия път не отказвай брак.... ако въобще се случи.. ЗАРА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker