Дали е продължил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е продължил?
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 1941 пъти
Здравейте, пише ви едно 22 годишно объркано момиче. Отскоро се върнах да живея в родния си град, зарязах всичко, имах приятел, с който не че не вървяха нещата, просто на мен не ми беше не сърце този човек, разделихме се, имах намерение да заминавам да работя в Италия, също се отказах, поради ред причини. Но най-основната и съществената бе едно момче, с което се познавам от доста години, но скоро се срещнах в моя роден град. Не вярвах, че толкова ще хлътна, като абсолютната глупачка заразях бъдещето си и човек, в който бях сигурна. Града, в който съм сега е сравнително малък и вариантите за работа са доста ограничени. Та така.. с момчето тук всичко вървеше добре до едно време, скоро беше приключил дълга връзка и още го изживява. Знам го както от него, така и от общи приятели. Не исках да напъвам нищо и му дадох време. Прие ме някак по-близка, сподели ми много лични неща, каквито до сега от момче не съм очаквала, че мога да чуя. Известно време бях на почивка с приятели в Гърция и скоро се върнах. Говорили сме много пъти на тази тема, последно ми каза, че в момента не е готов за сериозна връзка и че мисли, че дори да се задълбочат отношенията ни, едва ли аз ще съм добре с него. А знам, че е сериозно момче по принцип и в никакъв случай не е бройкаджия. От няколко дни съм си вече тук, имахме уговорка една вечер да се видим, но излезе с оправданието, че е изморен. Ок, работил е цял ден, разбирам го. Минаха няколко дни, аз реших да не го притеснявам и да не се натрапвам. Но тази вечер мой братовчед имаше рожден ден и бяхме излязли на дискотека. Бяхме цялата компания отвън преди да влезем още и го видях с неговите приятели. Беше надалеч и не съм сигурна дали ме е видял. Постояха малко и тръгнаха нанякъде, реших, че се прибират. Час два по-късно го виждам вътре, мина много близо покрай мен, а зад него момиче, като отминаха видях, че я държи за ръка. Изтръпнах, всички около мен ме видяха как се стъписах.

Знам, че нямам никакво право да му държа сметка и да го ревнувам, но ме заболя много. Заболя ме от факта, че до преди няколко дни си ближеше раните по старата любов, а дни по-късно ми се явява под ръка с друга госпожица. Ясно ми беше показал, че има интерес към мен, харесва ме и показа голямо доверие към мен. Никога не съм му държала сметка къде и с кого ходи. Разказвал е в подробности на наша много близка обща приятелка какво се случва между нас. Разказвал е какво сме си говорили, какво сме си писали. За мен това е проява на интерес. В по-късен етап разбирам от други познати, че се е оплаквал, че един вид съм го следяла, в което няма нищо вярно. Мразя такива неща. Не знам какво да правя и къде да се дяна, за да спра да мисля за него. А и работата е там, че не искам, искам го този човек безумно много, бих направила всичко за него, защото знам, че е страхотен човек, добър е... Също се надявам, че когато всичко отшуми и раните му зарастнат, ще промени отношението си към мен към по-добро. Не знам какво е решил сега, да се забива с други за по седмица две с надеждата, че ще я забрави, а не иска да се занимава с мен в момента, защото знае намеренията ми към него и не иска да ми нарани? Знам, че историята ми ви звучи адски наивна и все едно е написана от 15 годишна хлапачка, но едвам се сдържам. Няма да го търся и да го притеснявам повече, но всеки път, когато изляза има голям шанс да го срещна някъде, всеки ден се виждам с общи приятели, ще знам всичко за него. Не искам да продължа без него, готова съм да чакам, колкото трябва, защото знам, че ще си струва, просто не искам да изглеждам в очите на другите като пълна глупачка и момиче без достойнство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e2a6b7016
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много объркана история. Иначе, човекът е прав - ти го следиш и си опасна манячка. Хубаво, че се е дистанцирал от теб и си е намерил нормално момиче. Другият път го карай по-умерено, преди да изплашиш момчето

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d288f4c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, защо реши, че съм го следила и че съм се вманиачила? Няколко пъти написах в историята си, че спрях да го търся и му оставих пространство, именно, за да не се получават такива неща. Дори напротив, когато имаше нуджа, бях там, изслушвах го и когато можех се опитвах да му дам адекватен съвет, защото знаех, че е много объркан. Грешно си ме разбрал, номер 1.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e2a6b7016
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   от ном. 1
Авторке, чети малко своите си писания

„В по-късен етап разбирам от други познати, че се е оплаквал, че един вид съм го следяла, в което няма нищо вярно. “

„А и работата е там, че не искам, искам го този човек безумно много, бих направила всичко за него“

“всеки ден се виждам с общи приятели, ще знам всичко за него“

Ужас! Плашиш направо. Не мислиш ли, че човекът просто не те иска като жена?
Дори като приятелка не те иска вече, защото няма начин да не е разбрал за разпитванията ти. Плашиш!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d288f4c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Последното, което съм правила е да разпитвам, съжалявам, че живея в малък град и тук всичко се знае! Плашещо ли е да държиш на някой и да му го покажеш? Надали ти, номер 1, си изпадал някога в такава ситуация... Няма как да ме разбереш, докато не го изпиташ на гърба си!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e2a6b7016
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, не съм изпадала и няма да изпадна, защото не преследвам хората, а чакам те да покажат интерес. За съжаление често съм попадала на хора като теб и едвам съм се оттървавала. Много е гадно някой да те преследва, а ти просто да нямаш интерес. После да разказва разни глупости, които не са верни.
Приеми, че хората могат сами да избират компанията си и вместо да чакаш Михаля, обърни внимание на други хора в живота си. Този човек не се интересува от теб, ако ще салто Мортале да правиш, няма да промениш нищо в това.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9297f684c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторке, номер 1 е права, макар да ти е казала нещата по- по груб начин. Бих те посъветвала да не се занимаваш, зарежи идеята че имаш шанс с този човек. Не говоря наизуст, от личн опит го знам. Допреди месеци бях в твоето положение и за щастие се осъзнах, дадох си сметка че мисията е невъзможна. С наранени хора да си нямаш работа, могат единствено да ти отровят живота и нервите. Пази си ги, че ще ти трябват, а него го остави да си ближе раните и да живее както му е кеф в момента. Между другото все едно описваш същия човек, с който аз излизах. Бях в абсолютно същия филм и наситина те съветвам да му дадеш игнор. И знаеш ли, откакто аз направих така, той започна да осъзнава че не съм наивницата за която ме мисли и с която може да играе такива игрички. Но вече е късно за съжаления. Пожелай му щастие и не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5c9692a596
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   първо съчувствам ти... второ, никога ама никога не се занимавай с хора, които са умствено обременени с купища проблеми... особено мъже :). Не преследвай, не търси и не разпитвай.. ако този човек има интерес сам ще ти го покаже! Хората никога не правят нещо заради някой друг... каквото и да правят, го правят заради себе си! Явно ти не си преоритет в живота му, дори и някога да станеш така някак си насила.. ще се чувстваш ли щастлива? Едва ли отговора е да... :) така, че вдигай главата, покажи достойнство и се огледай... още колко мъже има :) света не свършва само с един... и слава богу!

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9d288f4c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А как трябва да се държа, в случай, че момчето прояви интерес отново? Временното игнориране може ли да доведе до нещо добро? ..

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5c9692a596
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   мила, ти пак задълбаваш натам... не в полупразната чаша трябва да гледаш ;)
Направи така че ти да се чувстваш добре, а не ако направя това или онова... ще се получи това! Смешно е.. той сам ти е показал колко му е интереса, ето виж:

" имахме уговорка една вечер да се видим, но излезе с оправданието, че е изморен. "

"Час два по-късно го виждам вътре, мина много близо покрай мен, а зад него момиче, като отминаха видях, че я държи за ръка... "

Това ли му е интереса? Врътка си те на шиш за да си почеше егото, че някаква мацка му се е лепнала и му гали мъжкото достойнство? !
Друг вариант на интереса му може да е сексуален такъв... хора всякакви.
А, твойто достойнство къде е в случая? А ако ти не показваш достойнство и самочувствие ( и не говоря за самочувствие, като го разбират повечето хора), как очакваш той или които и да е да те оцени и пожелае?
Надявам се да разбереш какво съм искала да ти кажа ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker