Намирам се на кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намирам се на кръстопът
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2271 пъти
Историята е твърде дълга, така че ще се опитам да обясня възможно най-кратко за какво става на въпрос.
Той не е перфектният мъж, но за мен е единственият. Има обаче един голям проблем... разстоянието. Той живее в съседна на България държава, но въпреки това, разстоянието е огромна пречка, след като не можем да се виждаме.
Аз съм му гостувала, защото той не можеше да си вземе отпуск веднага, както и други затруднения. За мен беше по-лесно да замина възможно най-бързо.
Докато бях там той попита дали мисля да живея там, но аз не отговорих нищо. Казах, че ще си помисля...
Е, помислих.. Но така и не измислих.
Обречени сме, ако не скъсим това разстояние. Той няма как да дойде тук поради ред причини, които не искам да изброявам, защото цял ден няма да ми стигне да разкажа всичко. Затова аз трябва да отида, ако искам истинска връзка между нас.
Много ми липсва. Когато го няма, в сърцето ми сякаш се е настанила една ужасна, натрапчива тъга.
Да замина означава да сменя целия си начин на живот. Трябва тепърва да си търся работа и да свиквам с новия начин на живот, далеч от близките ми тук.
Тези безкрайни чатове са писнали и на него, и на мен. Приятно ми е, когато си пишем, но искам вече нещо истинско. Защото това не може да продължава вечно и както казах - обречени сме, ако не се предприеме нещо.
Знам, че мога да разчитам на помощта му. Може би знам и правилното решение, но просто ми липсва смелост...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 6c6dde20bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Километрите, заплатата и другите неща са само цифри. Ако чувстваш, че това е човекът за теб, не се колебай. Цял живот си била със семейството си, време е да основеш свое, независимо къде по света. Ако близките ти те обичат, ще те разберат. А и ти ще ги виждаш от време на време. Ако мислиш, че този човек ще те направи щастлива и няма да те накара да лееш сълзи след известно време, тогава върви. Но хубаво си помисли, защото после да не се окажеш отново на кръстопът.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 85cda14bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще си позволя да цитирам едно клише:
Когато човек иска нещо, намира начин, когато не иска - намира оправдание.

Не го искаш достатъчно, за да предприемеш нещо. Вътрешно вече си се отказала от този човек.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d1316a64cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Кажи си че е турчин и не увъртай!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 29c7734ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, толкова проблеми.. сигурна ли си, че наистина си струва? Остави ги тия приказки за единствената любов... човек се влюбва много пъти. Да знаеш, че виртуалното общуване е голям капан. Човек си изгражда някакъв си негов идеалистичен образ за другия, но най-често се оказва, че той няма нищо общо с реалността.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c888f444c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен ми се струва, че ти виждаш неща там, където ги няма. Той те е попитал дали мислиш да се местиш... покани ли те, беше ли настоятелен, направи ли някакви по-среиозни стъпки да те увери в намеренията си? Понеже хората понякога си говорят ей-така - колкото да кажат нещо, но опре ли ножът до кокала - беж да ги няма.
Второ - казваш, че чатът ви бил писнал. Може да ти писне ситуацията да си далеч от любимия човек, но не и чатът с него. Нали това е някаква възможност да сте заедно. Дали връзката ви не се разпада поради липса на достатъчно ясни намерения и желание от негова страна?
До тук, поне аз, не виждам поводи да "драпаш" и да се косиш. Остави инициативата на него. Нямал възможност да дойде, айде бе! Причините, които изтъква, са за негово удобство. Дай му шанс да покаже повече интерес. Ако иска да е с теб, ще излезе с решение.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c925193b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   писнало ми е в такъв смисъл, че искам вече нещо сериозно. приятно ми е, когато си пишем, но искам и да се виждаме, без да сме пред мониторите. иначе аз му споменах, че съм решила да работя там, и той каза, че това било хубава новина за него, да не се притеснявам за жилище и т. н... но просто не знам дали си струва.. освен да му кажа всичко това..
авторката

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5e97269e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма ли начин да му погостуваш, но за повече време от друг път? Може би и ти работиш? Тогава това е сериозно решение, можеш да останеш попарена и разочарована, а може и да създадеш семейство и да сте щастливи. Просто направи, каквото ти подсказва сърцето. Това е добре да правим, докато сме млади. Никой не може да ти даде гаранция какво ще се случи, още повече някой от тук четящите. Ако много ти липсва, ако човекът си заслужава, ако го обичаш, отивай. Не знам коя е държавата и какво е положението там, ако това те притеснява. Ако те заболи и той те нарани, ще се прибереш у дома, приятелите ще те утешат, но ще имаш солиден опит зад гърба си. Успех и на двама ви!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c925193b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   мога да му гостувам за повече време, но още веднъж само примерно. нямам финансовата възможност да пътувам често, а не искам да му казвам и да ми праща пари. той може да дойде, но чак през лятото, което е твърде далеч според мен. от близките ми най-много ще ми липсва сестра ми. аз съм много по-голяма от нея и съм я отгледала. чувствам я като свое дете. аз и сега не живея вече с нея, така че в това отношение едва ли промяната ще е голяма... иначе състоянието на държавата, в която е, е доста по-стабилно от това в България. притеснява ме неизвестността...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker